Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ), στο πλευρό των μαθητών, των γονιών, των εκπαιδευτικών


Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)
O Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ), στέκεται στο πλευρό των μαθητών, των γονιών, των εκπαιδευτικών και στηρίζει τον αγώνα τους για να διασφαλιστεί η λειτουργία των σχολείων με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μας, αλλά και τα μορφωτικά τους δικαιώματα.

Κάλεσμα ΕΛΜΕ Κιλκίς για συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου


Ανακοίνωση 
ΕΛΜΕ Κιλκίς
Συγκέντρωση:
Στα Προπύλαια 12:00 Αθήνα
Στην Πλατεία Αριστοτέλους, άγαλμα Βενιζέλου 11:00 Θεσσαλονίκη
Συμμετέχουμε με διευκολυντική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00 
όπου πραγματοποιηθούν πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια.

Φωτογραφική αναδρομή στο Αναψυκτήριο "Λόφος" Κιλκίς τo 2005-2009 (164 φωτογραφίες)


Φωτογραφική αναδρομή στο Αναψυκτήριο "Λόφος" Κιλκίς τo 2005-2009 (164 φωτογραφίες)
Δείτε ΕΔΩ

"Η θέση των εκπαιδευτικών είναι δίπλα στους μαθητές τους"


Ανακοίνωση 
Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» στηρίζει τον αγώνα των μαθητών του Κιλκίς για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Μόρφωση και στην Υγεία! Είναι πρώτα από όλα και δικός μας αγώνας.

Ε. Αγαθοπούλου: «Πόσος μισογυνισμός μπορεί να χωρέσει κάτω από τα κοστούμια και τις γραβάτες του κ. Μπογδάνου»;


Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Αναπλ. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, αρμόδια για θέματα Ανθρ. Δικαιωμάτων, Ισότητας & Καταπολέμησης των Διακρίσεων
Μετά την επίθεση στις «βίγκαν λεσβίες, μπαχαλο - σατανίστριες», o Μπογδάνος ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με κοινοβουλευτική του ερώτηση, στρεφόμενος εναντίον μιας άλλης κατηγορίας γυναικών, κατά των μουσουλμάνων γυναικών, που ενδύονται με μπούργκα και νικάμπ.

Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης Παιονίας "Παιονία Ισχυρή"


Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης Παιονίας "Παιονία Ισχυρή"
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 29/9/2020, που για μία ακόμη φορά εξαιτίας των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό, διεξήχθη διά περιφοράς, βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη το θέμα της αποπομπής και αντικατάστασης του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας κ. Αναστάσιου Μπαβέλη.

Αναγέννηση Πλαγιάς vs Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς



"Κάτω τα χέρια από την 33 Μ/Κ ΤΑΞ στο Πολύκαστρο"


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στην γνώση της διοίκησης του δήμου Παιονίας και αφορούν το σχεδιασμό μεταφοράς της 33 Μ/Κ ΤΑΞ σε άλλη περιοχή της Ελλάδος, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης ζήτησε συνάντηση με τον υπουργό άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ξεκινά το πρόγραμμα αντιλυσσικού εμβολιασμού κόκκινων αλεπούδων για το φθινόπωρο 2020


Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Με φορητό καρδιογράφο ενισχύθηκε το ιατρείο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Ένας φορητός καρδιογράφος, δωρεά της εταιρίας ιατρικών μηχανημάτων Medical Shop Kilkis στο Δήμο Κιλκίς προστέθηκε στην ιατρική εργαλειοθήκη του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Τηλεδιασκέψεις ενημέρωσης με συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς


Υπογράφει ο Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους ιατρούς Παθολόγους και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Τριανταφυλλίδη Ιωάννη και κ. Φρεγγίδη Θεόδωρο, την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τον Διευθυντή κ. Μαρκάδα Σωτήριο και τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τον Διευθυντή κ. Χριστοφορίδη Θεόδωρο, για την άψογη συνεργασία και το άρτιο αποτέλεσμα των ενημερωτικών τηλεδιασκέψεων, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και διοργανώθηκαν με τη συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και των δύο φορέων.

Τετέλεσται!


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός Συγγραφέας
Η πρώτη και η μεγαλύτερη ουτοπία είναι η δημοκρατία. Διότι, αν θα μπορούσε εύκολα να εφαρμοστεί, οι ισχυροί θα την είχαν προ πολλού καταργήσει. Επειδή όμως ξέρουν ότι ποτέ και πουθενά οι πολλοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν και να συνεργαστούν μαζί, πλην ίσως κάποιων σπάνιων εξαιρέσεων, τους αφήνουν να βαυκαλίζονται πως αυτοί είναι τα θεμέλια της πολιτικής, και πως κατά το σύνταγμα ο λαός είναι ο κυρίαρχος!

Εκδρομές Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς


Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 30/9/2020, 07:10 μ.μ.


Συνελήφθησαν έπειτα από σχετική καταγγελία δύο άτομα για αρπαγή και βιασμό
Απογευματινές ώρες χθες (29-09-2020) συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό.

Τα νέα του ΑΣΕΠ, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Εκλογές Συλλόγου Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ"


Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας" θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευσή του, την Κυριακή 4-10-2020 και ώρα 17.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.  Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, στις 11-10-2020, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή του Κιλκίς για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων


Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (29 Σεπτεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Πιερία: Εξιχνιάσθηκε περίπτωση απάτης μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών


➤Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 5 ατόμων που με την παράνομη χρήση δύο τραπεζικών καρτών πραγματοποίησαν αγορές μέσω διαδικτύου συνολικής αξίας πάνω από 9.500 ευρώ

Πότε θα γίνουν τα "Αναστενάρια 2021" στο Λαγκαδά


Ανακοίνωση συλλόγου 
"Αναστενάρια Λαγκαδά"

Ό σύλλογός  "Αναστενάρια Λαγκαδά", θα αναβιώσει το έθιμο των Αναστεναρίων για το έτος 2021 υπό την αιγίδα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις παρακάτω ημερομηνίες:

Δράσεις 2020-2021 της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σε ένα δημιουργικό πολιτιστικό ταξίδι, για την νέα πολιτιστική περίοδο 2020-2021, με τις πιο κάτω προτάσεις: