Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά τον Ταξίαρχο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» κ. Στραβοπόδη Χαράλαμπο που κατόπιν της έγκρισης του αιτήματος του προέδρου και οικονομικού διαχειριστή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης κ. Τάτση Αστέριου οι ωφελούμενοι του φορέα μας επισκέφτηκαν την ΛΑΦ Κιλκίς.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της Λ.Α.Φ. Κιλκίς Ανθυπασπιστή κ. Χρυσανθόπουλο Πέτρο καθώς και τα στελέχη της ΛΑΦ Κιλκίς για την θερμή υποδοχή και την άμεση εξυπηρέτηση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Τάτση και της Διοικητικής Διευθύντριας του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης κ. Κυρλαγκίτση Γεωργία στο γραφείο του Ταξίαρχου και σε ευχάριστο κλίμα έγινε ενημέρωση για την λειτουργία, τις δράσεις και τις παροχές του φορέα μας ενώ συζητήθηκαν και τρόποι συνεργασίας.

Ο Πρόεδρος
Αστέριος Τάτσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.