Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Συγχαρητήρια Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, για την υπουργοποίηση του Γ. Γεωργαντά


Ανακοίνωση 
Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς συγχαίρει το βουλευτή Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η δομή ΚΔΑΠ KINESIS τιμά τις Παγκόσμιες Ημέρες της εβδομάδας


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ KINESIS 
Στην εβδομάδα που μας πέρασε υπήρχαν πολλές Παγκόσμιες Ημέρες, με κάποιες από τις οποίες ασχοληθήκαμε και ενημερωθήκαμε εδώ στο ΚΔΑΠ Kinesis. Για να δούμε λοιπόν.

Συνάντηση του ΥΠΑΑΤ Γιώργου Γεωργαντά με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε​, σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κοπή βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς


Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος μετέβη στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, όπου ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα της Διεύθυνσης.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης και σε όλους τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς μία καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Γεωργαντάς: Επιτακτική η ενίσχυση της αγροτικής εκπαίδευσης


Επιτακτική θεωρεί την ενίσχυση της αγροτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού
στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 (και το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 11/2/2022, 10:36 μ.μ.


Ανακοίνωση σχετικά με σφράγιση συνολικά πέντε (5) παραρτημάτων - γραφείων – εντευκτηρίων Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης 

Μετά από αποφάσεις των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Τούμπας – Τριανδρίας και Κορδελιού - Ευόσμου, από χθες (10-02-2022) έως και σήμερα (11-02-2022), σφραγίσθηκαν συνολικά πέντε (5) παραρτήματα - γραφεία – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη - απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 4 άτομα για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη χθες (10 Φεβρουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, αλλά και σε κοντινό κτίριο που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα κάνναβης, βάρους 891,3 γραμμαρίων. Επίσης, συνελήφθησαν 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς στην κατοχή τους συνολικά, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 18,6 γραμμαρίων, που όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον ανωτέρω ημεδαπό.

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου για τη Διεθνή Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη


Δήλωση της αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για τη Διεθνή Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη

Η Διεθνής Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη τιμάται κάθε χρόνο από το 2015 έχοντας διττό περιεχόμενο: την αναγνώριση της σπουδαιότητας του ρόλου των γυναικών και κοριτσιών στην Επιστήμη και στην Τεχνολογία και την ανάδειξη των έμφυλων ανισοτήτων, του έμφυλου καταμερισμού της γνώσης και της επιστήμης κυρίως στους τομείς ΕΤΜΜ-STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά), με στόχο την εξάλειψή τους.

Κορωνοϊός (11/2/2022): 17.656 νέα κρούσματα (158 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 92 θάνατοι και 512 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 17.656, εκ των οποίων 48 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.146.798 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 49.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 383 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.520 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Κοπή Βασιλόπιτας 2022 της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Κοπή Βασιλόπιτας 2022 της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022.

(Video) 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με περισσότερους από 400 τίτλους της παγκόσμιας λογοτεχνίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος Erasmus+ με θέμα την φιλαναγνωσία και τίτλο “The Love Of Reading” δημιουργήθηκε και λειτουργεί ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. Στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση εκπαιδευτικοί, μαθητές και πολίτες όλου του κόσμου όλο το εικοσιτετράωρο.

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (11/2/2022)


Ζητείται άτομο για εργασία στο Ράντσο Κιλκίς σχετικά με της δραστηριότητες του χώρου (Ιππασία - βόλτα με την άμαξα - τοξοβολία).
Πληροφορίες: 6976993221

Αλκυονίδες μέρες


Του Κώστα Μπούζα
Και να, μες στην καρδιά του χειμώνα, ξαφνικά της φύσης το πρόσωπο γλυκαίνει, η θάλασσα γαληνεύει κι οι άνεμοι κοπάζουν. Το δίχως άλλο είναι οι Αλκυονίδες μέρες.

Κοπή πίτας στο Δήμο Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του δήμου Παιονίας από τον δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, με παρόντες μόνο τους διευθυντές των διευθύνσεων λόγω των περιοριστικών όρων της πανδημίας covid 19. Η υγεία και το τέλος της πανδημικής κρίσης ήταν οι κύριες ευχές που αντάλλαξαν όλοι, ενώ το φλουρί έπεσε στην διεύθυνση αγροτικής πολιτικής.

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κατερίνη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


Εντοπίστηκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οικία του

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ημεδαπού άνδρα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

"Είναι άδικο οι ανεπάρκειες των διοικήσεων της ΔΕΥΑ Κιλκίς να πέφτουν στις πλάτες των Δημοτών"


Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κιλκίς, "Συμμετέχω"
Το Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ, λίγο πριν από την λήξη του 2021, επεφύλαξε μία δυσάρεστη έκπληξη για τους δημότες αυξάνοντας την χρέωση του νερού κατά 22% σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου πλην της πόλεως του Κιλκίς. Η αιτιολόγηση μιας τέτοιας σοβαρής αύξησης ήταν για τον εξ ορθολογισμό της δαπάνης λόγω των τεράστιων χρεών της επιχείρησης και δεύτερον για εξ ομοίωση των χρεώσεων στους λογαριασμούς μεταξύ των περιφερειακών ενοτήτων και της Πόλεως του Κιλκίς.