Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Τον τσάκωσαν Κιλκισιώτες αστυνομικοί για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (5 Απριλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
- 4 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 925 γραμμαρίων,
- 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
- το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «οι Μωμόγεροι» Αγίου Μάρκου Κιλκίς για την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία μαγνητοφώνησης των συνεντεύξεων υποψήφιων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων.
Το Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης ευχαριστεί ιδιαιτέρως την κυρία Πασχαλίδου Κική που διευκόλυνε το έργο του.

Προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ Κιλκίς, με τίτλο: “Όλες στον αγώνα με ΚΚΕ δυνατό για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας ”

Το Σάββατο 08 Απριλίου 2023, στις 18:30, στο καφέ “Στρέττο” θα πραγματοποιηθεί προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ με τίτλο: “Όλες στον αγώνα με ΚΚΕ δυνατό για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας” με ομιλήτριες τις υποψήφιες βουλευτές, Ρία Αλτιπαρμακίδου, Σταυρούλα Νικολαϊδου και Μέμα Τεμεκενίδου.

Ευχές Πάσχα 2023, από το Επιμελητήριο Κιλκίς



Αναμενόμενα πετυχημένος ο ετ'ησιος χορός της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Το Σάββατο 01 Απριλίου 2023 έλαβε χώρα στο κοσμικό κέντρο "ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ" με μεγάλη επιτυχία η ετήσια συνάντηση των μελών και φίλων της Ένωσής μας. Η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκλησή μας ήταν ένθερμη και η προσέλευσή του τεράστια, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τον χορό μας και να βρίσκουμε ευκαιρίες να ανταμώνουμε και να γλεντάμε όλοι οι Κιλκισιώτες παρέα.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 87 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάρτιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Μάρτιο του 2023 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 87 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 28 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Νίκη-Πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου για τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς υποδέχτηκε την ομάδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Εδεσσαίων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Διασυλλογικού Κυπέλλου Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2023. Οι αγώνες έγιναν στο εντευκτήριο του Σ.Ο. Κιλκίς στην οδό Σουρή 6 (εργαστήρια του συνόλου «πόλις»).

"Το Θείο Πάθος μέσα από τους Ψαλμούς, το Λόγο και τη Μουσική" στον Άγιο Πέτρο Παιονίας



(Video) Εκδήλωση στο Πεδινό Κιλκίς, αφιερωμένη στα θύματα Θρακικής γενοκτονίας

Εκδήλωση στο Πεδινό Κιλκίς, αφιερωμένη στα θύματα Θρακικής γενοκτονίας, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023.

Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες

Δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξιάρχου Γεώργιου ΤΖΗΜΑ:

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα.
Σας καλέσαμε σήμερα να σας παρουσιάσουμε μία σημαντική υπόθεση που αφορά την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην εξαπάτηση ανυποψίαστων πολιτών σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Ε. Αγαθοπούλου: «Ακόμα και τα νομοσχέδια που θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, τα σαμποτάρετε απαξιώνοντας την κοινοβουλευτική διαδικασία»

Σημεία ομιλίας της Ειρήνης Αγαθοπούλου, βουλεύτριας Κιλκίς και εισηγήτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τους Φαρμακευτικούς Συλλογους και άλλες διατάξεις
Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Φαρμακευτικοί Σύλλογοι –Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος – Ινστιτούτο Φαρμακευτικών Επιστημονικών Ερευνών και άλλες ρυθμίσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας», η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου αναφέρθηκε στη διαδικασία λέγοντας πως, το νομοσχέδιο ήρθε στην ολομέλεια της Βουλής χωρίς ο υπουργός Υγείας να έχει απαντήσει στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης που τέθηκαν κατά την επεξεργασία του στις επιτροπές, απαξιώνοντας έτσι το κοινοβουλευτικό έργο.

Ευχές Πάσχα 2023, από τον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς



ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 11,7 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο - Την προηγούμενη εβδομάδα τα συνολικά κέρδη στους νικητές ξεπέρασαν τα 2,6 εκατ. ευρώ

Κέρδη άνω των 11,7 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 11.784.305 ευρώ. Την εβδομάδα από τις 27 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2023, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε στους νικητές 2.675.461 ευρώ.

(Video) Τρεις Κιλκισιώτισσες επιχειρηματίες μιλούν για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

 
Οι Κιλκισιώτισσες επιχειρηματίες Άννα Σακαλάκη, Παναγιώτα Παπαδοπούλου και Ιωάννα Γρόσση μιλούν για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, σε εκδήλωση ημερίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023.