Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008: Ξεκινούν οι εργασίες για το φυσικό αέριο στο Κιλκίς

Εφημερίδα Γνώμη, Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008
Ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα από τον ανάδοχο του έργου, οι εργασίες που αφορούν το φυσικό αέριο στην πόλη του Κιλκίς στην οδό της 21ης Ιουνίου. Οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στα τμήματα των εργασιών, μετά από συνεννόηση μεταξύ του αναδόχου του έργου, του δήμου Κιλκίς και της τροχαίας και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρόδιους οδούς σύμφωνα με την σήμανση που θα τοποθετηθεί. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Επιλεκτική ή όχι, η βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Πολύκαστρο - Γήπεδα τένις Πολυκάστρου

Παρεμβαίνει ο Σπύρος Ρ.
Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 με το δημοσίευμα https://gnomikilkis.blogspot.com/2022/12/blog-post_693.html#more, εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής απάντησε στην απορία- δημοσίευμα μου και που αφορά την επιλεκτική συντήρηση των τριών από τα τέσσερα γήπεδα αντισφαίρισης που υπάρχουν στο Πολύκαστρο. (Δείτε ΕΔΩ)

Ο Ν. Ζησόπουλος και ο Ι. Σφήνας συνομιλούν με το Νίκο Νίτσα στον OkRadio

27 εκατομμύρια ευρώ για εγκατάσταση δικτύων χαλαζικής προστασίας

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων δημοσιοποίησε, τον Πίνακα Αποτελεσμάτων Διοικητικού Ελέγχου (ΠΑΔΕ) των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 2ηςπρόσκλησης της Δράσης 5.1.1 του Υπομέτρου 5.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε προληπτικές δράσεις που αποσκοπούν στην άμβλυνση των επιπτώσεων των πιθανών φυσικών καταστροφών, των αντίξοων κλιματικών συνθηκών και των καταστροφικών συμβάντων» του Μέτρου 5 «Αποκατάσταση του δυναμικού γεωργικής παραγωγής που έχει πληγεί από φυσικές καταστροφές και καταστροφικά συμβάντα και ανάληψη καταλλήλων προληπτικών δράσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020.

Ένταξη πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

1η Τροποποίηση της υπ’ αρ. 512299(3897)/14.07.2022 απόφασης «Ένταξη πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022 στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης»

Ίδρυση ατομικών επιχειρήσεων με απλές διαδικασίες μέσω του gov.gr

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του ότι από 13.01.2023 (ΦΕΚ11/Β/9-1-2023) τέθηκε σε εφαρμογή η δυνατότητα έναρξης ατομικής επιχείρησης μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του Δημοσίου gov.gr και ειδικότερα μέσα από τον σύνδεσμο:

Κιλκίς: Έκδοση νέων δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (αρ.πρωτ.: 253/30-12-2022 , ΑΔΑ: 6Γ2Ζ46ΜΤΛΚ-82Λ). Ημερομηνία έναρξης για την ανανέωση, αλλά και για την έκδοση των νέων δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ) ορίζεται η 23 Ιανουαρίου 2023 και ημερομηνία λήξης η 31η Οκτωβρίου 2023.

Τριήμερη οδική εκδρομή στην πανέμορφη Βουδαπέστη

Ανακοίνωση Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Οδηγισμού
Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς στου Σ.Ε.Ο. διοργανώνει τριήμερη οδική εκδρομή στην πανέμορφη Βουδαπέστη. Αναχώρηση Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου (στις 22:00) – επιστροφή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου. Στην εκδρομή περιλαμβάνονται: δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό, ξεναγήσεις, εκδρομή στα παραδουνάβια χωριά, μεταφορά με πούλμαν.

Στην Κωνσταντινούπολη ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης

O Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με πολυμελή αντιπροσωπεία της ΠΕΔΚΜ. Χθες, 17 Ιανουαρίου επισκέφθηκε τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας μας κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος τους υποδέχθηκε με θέρμη, στο Φανάρι.

Κοπή βασιλόπιτας Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πίτας που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 1 το μεσημέρι στο Κέντρο Δειλινά Δροσάτου (στο δρόμο προς Δοϊράνη).

Γενική συνέλευση Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίμνης, καλεί όλα τα μέλη του στην ςτήσια τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του συλλόγου, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. με τα εξής θέματα:

Στο Πανευρωπαϊκό BJJ ο αθλητής του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς Φάνης Μανουσαρίδης

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Brazilian jiu jitsu της IBJJF στις 23 με 29 Ιανουαρίου στο Παρίσι θα συμμετέχει ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με τον αθλητή Μανουσαρίδη Φάνη.

Συμμετοχή μαθητών του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς στην 44η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας (European Youth Parliament Greece)

Δελτίο τύπου 1ου ΓΕΛ Κιλκίς
Η μαθήτρια της Γ΄ τάξης Καρέλη Ελισάβετ και ο μαθητής της Β΄ τάξης Ιωαννίδης Γεώργιος-Χρήστοςτου 1ου ΓΕΛ Κιλκίς με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Αραμπατζή Χρυσούλας εκπροσώπησαν το σχολείο μας στην 44η Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης ξεκίνησαν την Παρασκευή 16/12/2022 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 19/12/2022 με γλώσσα εργασιών την Αγγλική.

Συνέντευξη της Συμπροέδρου του ''Πράσινου Κινήματος'', Σωτηρίας (Ρίας) Ακρίβου, στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Συνέντευξη της Συμπροέδρου του ''Πράσινου Κινήματος'', Σωτηρίας (Ρίας) Ακρίβου, στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά 

Μίλησέ μας για εσένα, καταγωγή, οικογένεια, μόρφωση, πτυχία και ελεύθερος χρόνος. Να σε γνωρίσει ο κόσμος που μας διαβάζει.
Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου αλλά πολύ συνοπτικά να σας πω ότι κατάγομαι από τη Θεσσαλία είμαι Γεωπόνος του τμήματος Αξιοποίηση Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής με ειδικότητα την Εδαφολογία και Γεωργική Χημεία. Έχω μεταπτυχιακό στο τμήμα Επιστήμης Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου με ειδικότητα στην Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων. 

Θέση εργασίας στο νέο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο Κιλκίς (18/1/2023)

Από το νέο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο Κιλκίς ζητούνται:
- Αποθηκάριος δείτε ΕΔΩ