Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

(Video) Παράνομη χωματερή στη διασταύρωση Παλιού Αγιονερίου και Ανθοφύτου

Παράνομη χωματερή στη διασταύρωση Παλιού Αγιονερίου και Ανθοφύτου, Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022.

"Αγαπητό Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, σας αναζητώ και δε σας βλέπω πουθενά"

Υπογράφει η Κασσάνδρα

Αγαπητό Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς,
σας αναζητώ και πραγματικά δε σας βλέπω πουθενά. Πάνε εκείνες οι όμορφες και εξωστρεφείς σας προεκλογικές εποχές, που πλημμυρίζατε τους δρόμους και τις καφετέριες όλο χαμόγελο.

Γ. Φραγγίδης: Με ενότητα και αξιοκρατία, επιθυμούμε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, στην πολιτική ζωή της χώρας


Συνέντευξη Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς και Υπεύθυνου Κοινοβ. Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής στο ηλεκτρονικό περιοδικό Screen Magazine και την Μαρία Γιαννέλου

1) Η πανδημία μας έχει εξαναγκάσει στο να βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με αποκορύφωμα τις φετινές γιορτές που τα κρούσματα άγγιξαν εξωπραγματικά νούμερα. Θεωρείτε πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να λάβει νωρίτερα αυστηρά μέτρα;
Γ.Φ.: Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα βιώνει καταστάσεις που άλλες χώρες έζησαν σε προηγούμενες φάσεις της πανδημίας, όταν δεν υπήρχε το όπλο του εμβολίου.

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί σκηνής

Υπό την αιγίδα της έθεσε η Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχου Πολιτισμού Μαίρης Βιδάλη, τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί σκηνής που προκήρυξε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

Ν. Νίτσας, Κ. Τσατάλη, Ε. Παπαλουκά και Ι. Βλαχογιάννη πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 16/1/2022, 6:01 μ.μ.


Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση αρπαγής 28χρονου ημεδαπού
Οι άμεσες και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην άμεση σύλληψη 69χρονου ημεδαπού, καθώς και στην ταυτοποίηση δώδεκα ακόμη συνεργών του, που επίσης ενέχονται σε υπόθεση αρπαγής και αναζητούνται.

Κορωνοϊός (16/1/2022): 10.783 νέα κρούσματα (29 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 95 θάνατοι και 680 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 10.783, εκ των οποίων 55 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.660.871 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 506 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.146 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

"Νέοι και ανισότητες"


Του Στέφανου Παραστατίδη
Γραμματέα Οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ
#Germany […] Tο οικονομικό ινστιτούτο DIW προτείνει στο Γερμανικό κράτος να χορηγεί σε κάθε πολίτη ανεξαιρέτως 20.000 ευρώ στα 18 του χρόνια, ώστε να του προσφέρει τη δυνατότητα είτε να σπουδάσει, είτε να ανοίξει δική του επιχείρηση, είτε να αποκτήσει κάποια επαγγελματική κατάρτιση, είτε ακόμη και να καταβάλει ένα τμήμα του τιμήματος για την αγορά ενός περιουσιακού στοιχείου. Όχι βέβαια για να τα σπαταλήσει. 

Κατά τα άλλα, μια υπέροχη και ήσυχη Κυριακή ξημέρωσε στο Πολύκαστρο


Ανάρτηση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας στο FB
Την Παρασκευή (14/1/2022) βράδυ στους Ευζώνους βιάστηκε κατά δήλωση της μια Κουβανή από Πακιστανούς υπό την απειλή όπλου, μπροστά σε άλλους Κουβανούς που ήταν παρόντες.

Η αλαζονεία και ο εγωισμός στην πολιτική…


Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος 
Με αφορμή τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα μας, μου ήρθαν στο θολωμένο μυαλό μου, από την αιθαλομίχλη της "καιόμενης" ελπίδας των Ελλήνων, ορισμένες σκέψεις για την αλαζονεία.