Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον «Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης» και στον Ημιμαραθώνιο Σόφιας

Με 35 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Σ.Δ.Υ.Κιλκίς στον «6ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης» που διεξήχθη το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη. 

Νίκη για την νέα φουρνιά των "Ελπίδων" του Αλέξανδρου Κιλκίς

Με νίκη συνέχισε η νέα φουρνιά Ελπίδων, παιδική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Με νίκη η πρεμιέρα για τους προπαίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Προπαίδων της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ημερίδα ενημέρωσης για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Κιλκίς προσκαλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και τους εκπροσώπους των ομάδων του Κιλκίς, στην Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα « Έναρξη Λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς», που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς στις 23 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.00.

Η εγκληματικότητα σε όλη την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο 2017

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Ανακοίνωση για τους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία μας σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένο βιολογικό σπόρο, ότι οι ημερομηνίες για την τρέχουσα περίοδο 2017-2018 καθορίζονται ως εξής :

Εγκρίθηκε στην Ε.Ε. ο νέος ορισμός για τα μόνιμα βοσκοτόπια

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη για την ελληνική κτηνοτροφία περιλαμβάνει η Συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην Εσθονική Προεδρία του Συμβουλίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την πρόταση omnibus – γεωργικά θέματα.

Απέδρασαν για ένα τριήμερο τα μέλη του ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς

Στην Ήπειρο και στο Ιόνιο απέδρασαν για ένα τριήμερο τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς. Οι αειθαλείς εκδρομείς επισκέφθηκαν όμορφα τοπία και τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Πρέβεζας, της Πάργας και της Λευκάδας.

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» στην Κεντρική Μακεδονία

Την 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της μνήμης του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και του εορτασμού της «Ημέρας της Αστυνομίας», θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας ως ακολούθως:

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» στο Κιλκίς

"Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Ιωάννης Ταλαμπίρης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Παρασκευή 20-10-2017 στην εορταστική εκδήλωση, που θα λάβει χώρα με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Video: Επίσκεψη Γιώργου Καμίνη στο Κιλκίς


Το Κιλκίς επισκέφτηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Καμίνης, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν 2 άτομα για πώληση νοθευμένου ελαιολάδου

Συνελήφθησαν χθες (16 Οκτωβρίου 2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 46χρονος και μία 26χρονη, ημεδαποί, για πώληση νοθευμένου ελαιολάδου.

Οι Κούκλες

Γράφει η
Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου 
Πρόεδρος ΔΣ ΚΕΘΙ
τ. βουλεύτρια Κιλκίς
Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στις “Κούκλες”. Το live μπαρ της Μαριλού. Όταν τελείωσε το ζωντανό πρόγραμμα, μια γυναίκα από αυτές που μέχρι πριν λίγη ώρα τραγουδούσαν, ανέβηκε στη σκηνή και είπε τα εξής λόγια: «Κοίτα να δεις που έφτασα τα 60, για να έχω δικαίωμα να παντρευτώ».

Ο Δήμαρχος Rheinfelden Γερμανίας, συνάντησε τον Δήμαρχο Παιονίας Ελλάδας

Το διήμερο 11 και 12 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το Δήμο Παιονίας ο π. Δήμαρχος του Δήμου Rheinfelden της Γερμανίας κ. Rolf Karrer (ως εκπρόσωπος του νυν δημάρχου) στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής τεχνογνωσίας, καλών πρακτικών διοίκησης και αδελφοποίησης δήμων της Ελλάδος και της Γερμανίας που αναπτύσσει η Ελληνογερμανική Συνέλευση.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη 61 ετών δικό μας για κατοχή χασισιού

Συνελήφθη χθες (16 Οκτωβρίου 2017) το πρωί, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 61 ετών ημεδαπός, για κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, εντοπίσθηκε ο 61 ετών ημεδραπός σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του αλλά και σε παρακείμενη αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


Εκδρομή στα λουτρά Πόζαρ και στον Άγιο Αθανάσιο πάει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς διοργανώνει εκδρομή στα λουτρά Πόζαρ και Άγιο Αθανάσιο με διαμονή στο ξενοδοχείο «filoxenia» 3*. Η αναχώρηση θα γίνει την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 και η επιστροφή την Τρίτη 28 Νοεμβρίου το βράδυ (Αργία των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων).

Εκδήλωση με θέμα, "Η Γουμένισσα στο χρόνο και την Ιστορία"

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας / Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Δήμος Παιονίας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας «ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ», στα πλαίσια του εορτασμού των Ελευθερίων Παιονίας , έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας, στην εκδήλωση με θέμα :

Κιλκίς: Τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου "Η πόλις"

"Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 στο Κιλκίς, η τακτική γενική συνέλευση των μελών του.

Πρώτη συνάντηση γονέων - κηδεμόνων και αγιασμός στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Το Σάββατο 14 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας ο αγιασμός των μαθητών των γονέων και των δασκάλων. Μέσα από αυτή τη συγκέντρωση έλαβε χώρα η πρώτη γνωριμία δασκάλων και γονέων καθώς επίσης και η ενημέρωση για την επίδοση και την εξέλιξη των μαθητών. 

Γενική συνέλευση των συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς- Παιονίας

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς- Παιονίας 
Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς- Παιονίας σε γενική Συνέλευση για τη Τρίτη 24 Οκτώβρη και ώρα 10,30 π.μ. Η Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιλκίς με θέματα:

Ο Δημήτρης Παραστατίδης σας προσκαλεί στο εγκαίνια του Μικροβιολογικού Ιατρείου του στο Κιλκίς