Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Μεγάλη συμμετοχή πιστών στην Ιερά Πανήγυρη Αγίου Παντελεήμονος στο χωριό Γαλλικός του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με πρωτοφανή συμετοχή πιστών τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο όμορφο χωριό Γαλλικός του Νομού Κιλκίς. Τον εσπερινό τέλεσαν από την Ζ' περιφέρεια Νέας Σάντας ο Αρχιερατικός επίτροπος Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Μπίκας με Ιερείς της περιοχής. Τίμησαν με την παρουσία τους την Ιερά Πανήγυρη στελέχη της τοπικής Αρχής του Δήμου Κιλκίς και πλήθος πιστών.

ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας για το Νοσοκομείο Κιλκίς: Οι φωτογραφίες, η Covid και άλλα διηγήματα

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς
Για μια ακόμη φορά το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς, τις οποίες έσπευσε αμέσως να υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ, (λογικό αφού είναι δικαά τους πρωτοκλασάτα στελέχη) σε ανακοίνωσή του στον τύπο (μη ομόφωνη και χωρίς ενημέρωση όλων των μελών του), κάνοντας χρήση φωτογραφιών – κονσέρβας από παλαιότερα έτη, χώρου που ήταν υπό επιδιόρθωση μετά από νεροποντή,
επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, πιστό στην τακτική που εφάρμοσε και το 2020 όπου και τότε με χρήση φωτογραφιών από χώρους υπό ανακατασκευή, επιχειρούσε αγώνα προπαγάνδας για τη διαχείριση της πανδημίας.

24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική απεργία τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Ανακοίνωση ΠΟΕΔΗΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
- 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική απεργία
Συγκέντρωση 11πμ στη Βουλή
Περιφέρεια: Διαμαρτυρίες με αποφάσεις Σωματείων
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην ψηφισθεί και να αποσυρθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το Νομοσχέδιο για την Ψυχική Υγεία – Απεξάρτηση
Θα αποδιοργανώσει, ελαστικοποιήσει τις εργασιακές σχέσεις.
- Θα ιδιωτικοποιήσει περαιτέρω το Σύστημα

Ψηφίζεται την Δευτέρα 29 Ιουλίου στην Ολομέλεια της Βουλής το Νομοσχέδιο παρότι στην ακρόαση των Φορέων στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ζητήσαμε την απόσυρσή του. Καταργείται το υφιστάμενο οργανωτικό και διοικητικό μοντέλο των Μονάδων Ψυχικής Υγείας ως υπεύθυνο για τις υφιστάμενες δυσλειτουργίες.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες των πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια  Βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη

Θερμότατα συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, με ιδιαίτερη μνεία στους μαθητές και μαθήτριες του νομού Κιλκίς που κατέβαλαν αξιέπαινη προσπάθεια και επιβραβεύτηκαν για τους επίμονους και πολυετείς κόπους τους με στόχο την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

"Η ωραία Κοιμωμένη" του Σαρλ Περώ, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

"Η ωραία Κοιμωμένη" του Σαρλ Περώ, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 21:00

Μια θεατρική παράσταση για παιδιά βασισμένη στο κλασικό παραμύθι. Μια ομάδα ηθοποιών παριστάνει μπροστά στο κοινό τους ήρωες του παραμυθιού του Περώ, χρησιμοποιώντας την αφήγηση, την θεατρική κούκλα, το τραγούδι και τον χορό. Έτσι ζωντανεύουν η ωραία Κοιμωμένη, ο πρίγκιπας, η γριά νεράιδα, η Πούλια, ο Αυγερινός, μα και η Δράκαινα που κάνει ότι μπορεί, για ν' ανατρέψει το «και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Τα παιδιά, μέσα από ένα πρωτότυπο ανέβασμα, θα έρθουν σε επαφή με πολλές θεατρικές τεχνικές αξιοποίησης των εκφραστικών μέσων του ηθοποιού.

Τριήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα με τον ΑΓΙΟ ΤΡΥΦΩΝΑ Γουμένισσας

Ανακοίνωση πολιτιστικού συλλόγου 
"Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας διοργανώνει τριήμερη (3) εκδρομή στην ΚΈΡΚΥΡΑ στις 30-31-1 (Αυγούστου Σεπτεμβρίου)ημέρες Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή. Τιμή 210 ευρώ, περιλαμβάνει τα εξής: Δύο (2) διανυκτερεύσεις, ξενοδοχείο 4(****) πρωινό, ακτοπλοϊκά εισιτήρια πήγαινε - έλα, ξεναγό, μεταφορά με πολυτελέστατο λεωφορείο. Πληροφοριες, δηλώσεις συμμετοχής στο 6972546971.

ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑΤΑ στο Ράντσο Κιλκίς



(VIDEO) Εγκαίνια του νέου καταστήματος Market In στο Κιλκίς

Εγκαίνια του νέου καταστήματος Market In στο Κιλκίς. Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024.

(VIDEO) Εσπερινός και περιφορά εικόνας στον Άγιο Παντελεήμονα Μικρού Δάσους Παιονίας

Εσπερινός και περιφορά εικόνας στον Άγιο Παντελεήμονα Μικρού Δάσους Παιονίας. Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024.