Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήριο Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", για το θάνατο του Παναγιώτη Γιαχασίδη


Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς 
"Οι Αργοναύτες"
Η οικογένεια των "Αργοναυτών" θρηνεί την απώλεια του Παναγιώτη Γιαχασίδη, ενεργού μέλους της θεατρικής ομάδας του συλλόγου. Ο Παναγιώτης είχε πάρει μέρος και στην τελευταία παράσταση των "Αργοναυτών" με τίτλο "Χωρίς εσέν’ κι γίνουμαι, χωρίς εσέν’ κι εφτάγω" στο ρόλο του "Χάμπου" με μεγάλη απήχηση στο κοινό όχι μόνο του Κιλκίς.

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ευχαριστεί θερμά...


Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της για την ενίσχυση των Συσσιτίων και των Κοινωνικών Παντοπωλείων.

Λ. Μεταλλίδης: Ο υγιής ανταγωνισμός ωφελεί


Υπογράφει ο Λαζ. Μεταλλίδης
Πρόεδρος Κιλκισιακού
Σε σχέση με την χθεσινή μας δημοσίευση (δείτε ΕΔΩ) που αφορούσε τα όσα ειπώθηκαν με τους ανθρώπους που μας επιστέφθηκαν από το τμήμα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας για να μιλήσουμε για τις ανάγκες του ιστορικού Κιλκισιακού θέλω να καν μια διευκρίνιση.

Συλλυπητήρια Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς – Παιονίας για το θάνατο του Παναγιώτη Γιαχασίδη


Ανακοίνωση Συλλόγου 
Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς – Παιονίας 

O Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς – Παιονίας βυθίζεται - εντός λίγων μόλις ημερών – και πάλι σε πένθος λόγω της απώλειας ενός ακόμη αγαπητού συναδέλφου από τον φονικό ιό του κορωνοϊού. Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε τον εργατικό και καλό οικογενειάρχη συνάδελφο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΧΑΣΙΔΗ και εκφράζουμε στην οικογένεια του, στους οικείους του και στους φίλους του τα πλέον θερμά συλλυπητήρια μας.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Δεν ωφελούνται οι πολύ μικρές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου από τη δράση «e-λιανικό»


Την εκτίμηση ότι δεν θα ωφεληθούν από τη δράση «e-λιανικό» που αφορά στη δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) οι πολύ μικρές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, κάνει η Διοίκηση του Επιμελητήριου Κιλκίς σε επιστολή της προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη.

Ξεκινά στο νομό Κιλκίς ο εμβολιασμός για τους πολίτες άνω των 85 ετών


Ξεκινά αύριο Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 ο εμβολιασμός για τους πολίτες άνω των 85 ετών στο Νομό Κιλκίς. Σε πρώτη φάση, θα λειτουργήσουν τα Εμβολιαστικά Κέντρα στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης επί της 30ής Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021.

Συνάντηση Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Κορωνοϊός (15/1/2021): 610 νέα κρούσματα (12 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 34 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 610 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 147860, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5709 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 45140 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021


Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, με τηλεδιάσκεψη, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι, με θέμα ημερήσιας διάταξης “Απολογισμός πεπραγμένων του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2020”.

Οι άνθρωποι που τίμησαν με την παρουσία τους την “ΤΕΧΝΗ” Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
- Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία "ΤΕΧΝΗ" Κιλκίς
1980 - 2020 / 40 Χρόνια Πολιτιστικής Προσφοράς.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Άνθρωποι σημαντικοί των γραμμάτων και των τεχνών.
Διακεκριμένοι λογοτέχνες, ποιητές, ζωγράφοι, ηθοποιοί, ερμηνευτές, εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, φίλοι του πνεύματος και του πολιτισμού.
1980-2020 / 40 Χρόνια “Τέχνη” Κιλκίς
40 χρόνια πολιτισμού
40 χρόνια παρουσίας

Διοίκηση Νοσοκομείου Κιλκίς: Ανακριβή, αστήρικτα και ατεκμηρίωτα τα δημοσιεύματα της ΠΟΕΔΗΝ


Την εξαγωγή πορίσματος από την Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας αναμένει η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς, προκειμένου να απαντήσει στα συνεχιζόμενα και «ανακριβή», όπως τα χαρακτηρίζει, δημοσιεύματα της ΠΟΕΔΗΝ τα οποία αφορούν στη γενικότερη διαχείριση της πανδημίας στο Ίδρυμα του Κιλκίς. 

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Κιλκίς για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας


Σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται ο Δήμος Κιλκίς για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας "Λέανδρος" που πλήττει τη χώρα. Δεκατέσσερα μηχανήματα έργου, το έμψυχο δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας, οδηγοί, χειριστές και εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, είναι σε θέση μάχης ώστε να επιχειρήσουν, εφόσον χρειαστεί, για τον αποχιονισμό δρόμων, πεζοδρομίων και πλατειών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 15/1/2020, 4:0 μ.μ.


Εξιχνιάσθηκαν 10 περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Η συστηματική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, οδήγησε στον εντοπισμό και την σύλληψη ημεδαπού δράστη, ο οποίος ενέχεται σε δέκα (10) περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Κιλκίς: 30.000 ευρώ πρόστιμο σε ημεδαπό, διότι πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο


Συνελήφθη χθες (14 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, πυροβόλησε και θανάτωσε με κυνηγετική καραμπίνα ένα σκύλο ημεδαπού. Η παραπάνω κυνηγετική καραμπίνα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Καμιά πολιτεία δεν μπορεί να γίνει άριστη χωρίς την ανάλογη χορηγία


Οὐ γὰρ οἷόν τε πολιτείαν γενέσθαι τὴν ἀρίστην ἄνευ συμμέτρου χορηγίας. 
Αριστοτέλης Πολιτικά Ζ΄ [1323a.14] παρ. 4 
Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης 
Φυσικός – Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π. Ε. Κιλκίς
Σε γενικές γραμμές, ο όρος εθελοντισμός αναφέρεται στην ηθελημένη παροχή υπηρεσιών χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής, προς όφελος της κοινωνίας. Ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρεωτικός, δηλαδή στηρίζεται στην αυτόβουλη συμμετοχή του ενεργού πολίτη.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του Παναγιώτη Γιαχασίδη


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Γιαχασίδη.
Η Διεύθυνση Καθαριότητας χάνει έναν ικανό και ιδιαίτερα αγαπητό για το χαρακτήρα και την εργατικότητά του υπάλληλο που έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή του τους τελευταίους δύο μήνες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Παίονες αστυνομικοί συνέλαβαν 3 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για ναρκωτικά


- Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας εντοπίσθηκαν σε οικίες και αποθήκες που χρησιμοποιούσαν ποσότητες κάνναβης
- Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie»
Συνελήφθησαν προχθές (13 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε ξεχωριστές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, τρείς ημεδαποί άνδρες, κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

"Μην μας πει κανείς ότι δεν γνώριζε... "


Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"*
Προ των πυλών είναι η αδειοδότηση της εταιρείας Μυτιληναίος για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας επικίνδυνων στερεών αποβλήτων στα όρια της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΡΩΙΝΗ".  Η εν λόγω επένδυση απασχόλησε πριν από ένα εξάμηνο περίπου, το Δ.Σ του Δήμου Κιλκίς, το οποίο κατά πλειοψηφία ενέκρινε την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της εταιρείας "Μυτιληναίος".

Ο συγγραφέας Χρήστος Γκόλιαρης στον Okwebradio, συζητά με τον Ηλία Καλπάκα και το Νίκο Νίτσα