Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

(VIDEO) ΑΔΕΔΥ Κιλκίς: Δεν πάει άλλο με τους μισθούς να βρίσκονται στα τάρταρα

ΑΔΕΔΥ Κιλκίς: Δεν πάει άλλο με τους μισθούς να βρίσκονται στα τάρταρα. Κιλκίς, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024.

Δωροεπιταγές για απόρους Φοιτητές - Μαθητές

Ανακοίνωση  
Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους 2024 – 2025 η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι θα προσφέρει και φέτος δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.

Ο Σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ", ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 
Συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ"
Ευχαριστούμε τα super market ΜΑΣΟΥΤΗΣ για την προσφορά δωροεπιταγων προς το Σύλλογο καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ"
Οι δωροεπιταγές θα διατεθούν σε μέλη με οικονομικά προβλήματα.

Σοβαρές καταγγελίες για καθυστερήσεις χειρουργείων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Έχουν πράγματι χαθεί ζωές παιδιών;

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο βουλευτής Κιλκίς και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτρος Παππάς, επισημαίνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στη δημοσιότητατα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μιας και τα προβλήματα στο «Ειδικό Κέντρο Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών στα Παιδιά» του Νοσοκομείου ξεκίνησαν με την έναρξη της κρίσης, το 2011.

Κιλκισιώτικες επιχειρήσεις στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 ανοίγει τις πύλες της η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, δίνει και φέτος το «παρών» στην 88Η ΔΕΘ (07 - 15/09) με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων – μελών του, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις – μέλη του, που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ, επιδιώκοντας την προβολή των προϊόντων τους και σύνολο επιχειρηματικών συναντήσεων μέσω της ΔΕΘ.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ από τις «Αδελφές», τους θεμέλιους λίθους – ιδρυτικά Μέλη της Αδελφότητας «ΛΥΔΙΑ» στην Ασπροβάλτα

Γράφει η Θεοδώρα Θεοδωρίδου
Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024, αρχή της Ινδικτιώνος, ημέρα δηλαδή έναρξης του Εκκλησιαστικού Έτους, από τις αγέρωχες, παλαίμαχες Αδερφές της Αδελφότητας ΛΥΔΙΑΣ -αυτές που υπό την Ιερά καθοδήγηση του Αειμνήστου Πατρός Θεοφίλου Ζησοπούλου πρωτοδημιούργησαν και στέριωσαν το θαυμαστό, λαμπρό θρησκευτικό οικοδόμημα που λέγεται «ΛΥΔΙΑ Η ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΑ»- οργανώθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα Ημερίδα για Πνευματικό Ανεφοδιασμό και με κέντρο προβληματισμού της τη σημερινή βαλλόμενη Οικογένεια.

Τμημα τάνγκο, μιλόγκα και ρούμπα στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι λάτρεις του Τango της Milonga και της Rumba μπορούν να απολαύσουν τα ωραιότερα μαθήματα με τον μοναδικό και ταλαντούχο χορευτή Κωνσταντίνο.

Κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία: Μπακαλοτέφτερο αντί ψηφιακής πλατφόρμας

Ανακοίνωση Στέφανου Παραστατίδη
Ο Υπουργός Παιδείας κ. Πιερρακάκης, επί ένα ολόκληρο χρόνο με αλλεπάλληλες δημόσιες τοποθετήσεις του, εξήγγειλε ένα νέο ψηφιακό σύστημα έγκαιρης διάγνωσης και καταγραφής των εκπαιδευτικών κενών στα σχολεία, ενόψει της σχολικής χρονιά που ξεκινά.

H Διευθύντρια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήρια επιστολή της Διευθύντριας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς προς τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, κο Ανδρέα Βεργίδη

Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς
Σας ευχαριστώ θερμά για το γεγονός ότι ανταποκριθήκατε αμέσως στο αίτημα της Διεύθυνσής μας για τη μεταφορά των σχολικών βιβλίων από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, που έχει οριστεί ως κέντρο διανομής, σε όλα τα περιφερειακά Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Κιλκίς, με τη διάθεση κατάλληλου οχήματος καθώς και του απαιτούμενου προσωπικού.