Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Χριστίνα Χαραλαμπίδου: «Στις 8 Οκτωβρίου στέλνουμε μήνυμα επανεκκίνησης»

Γράφει η Χριστίνα Χαραλαμπίδου
Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κιλκίς με την παράταξη «Πράξεις για την Μακεδονία»
Λίγα 24ωρα πλέον πριν τις εκλογές μπαίνει και πάλι στο τραπέζι το κριτήριο της ψήφου και τα σημαντικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που ως εκπρόσωπος του συνόλου θα κληθεί να εκπροσωπήσει επάξια τα συμφέροντα των πολιτών αυτού εδώ του τόπου. Η προεκλογική περίοδος γέμισε την ατζέντα με εκκωφαντικές υποσχέσεις, με κενά συνθήματα. Στον αντίποδα όμως υπήρξαν φωνές που μίλησαν με καθαρό προγραμματικό λόγο, με απτά παραδείγματα και όχι λόγια του αέρα.

Φάρμα Κουκάκη: Διαφημιστική καμπάνια στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Φάρμας Κουκάκη
Η Φάρμα Κουκάκη ξεκινά δυναμική διαφημιστική καμπάνια στη Θεσσαλονίκη, «ταξιδεύοντας» στους δρόμους της πόλης με τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ). Τα αστικά λεωφορεία ντύθηκαν με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρίας, μεταφέροντας ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και αγάπης προς τις γενιές καταναλωτών που μεγάλωσαν με τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη.

Εκπαιδευτικές δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς για το σχολικό έτος 2023 – 2024

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς υλοποιεί τα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία απευθύνονται στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι, μέσα από τις επισκέψεις των σχολικών τάξεων, να καλλιεργήσουμε την αγάπη των παιδιών για το διάβασμα και να ενισχύσουμε το αισθητικό και αναγνωστικό τους κριτήριο.

Εφημερίδα και τηλεόραση κατά Διαδικτύου-Κασσελάκη

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης

Στην πολιτική η ήττα είναι επώδυνη, η γελοιοποίηση εξοντωτική. Στην περίπτωση της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη η πολιτική τάξη της χώρας εκδήλωσε ήδη την αμηχανία της, ενώ οι οργανικοί διανοούμενοι του καθεστώτος (“δεξιοί” και “αριστεροί”, κοινοβουλευτικοί και αντικοινοβουλευτικοί) εκτίθενται καθημερινώς με την διανοητική ατροφία και την αναλυτική ανεπάρκειά τους. Με την εμφάνιση του φαινομένου “Στέφανος Κασσελάκης” επιστράτευσαν, όλοι και όλες, τα απαρχαιωμένα ανακλαστικά τους για να διατυπώσουν την δική τους κακόβουλη ερμηνεία. Κυρίως, αφήνοντας αιχμές για το ποιόν των πολιτών και άλλα παρόμοια γνωστά και ανόητα.

Πως πέρασαν στην Πάρο οι Περιπατητές Κιλκίς

Υπογράφει ο Χρήστος Ανδρανίδης
Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Αδύνατον να υπολογίσω τον αριθμό των λέξεων που απαριθμούν οι επτά εικόνες ή οι εξακόσιες που φωτογράφησα στην Πάρο κατά της διάρκεια της τριήμερης 28/9-1/10 του Περιβαλλοντικού μας Συλλόγου Περιπατητών εξόρμησης. 

Αυξάνεται και πληθύνεται η παρέα … εκεί ψηλά!

Όταν ο Μπαλάκης αγωνιζόταν με τα χρώματα της Α.Ε.Π.
Στη φωτογραφία βλέπουμε αριστερά επάνω τους αλησμόνητους, (1) Χαράλαμπος Μαυροφρίδης, (2) Ντούλης Μήκας (παράγων), (5) Πασχάλης Δελήπαλτας, καθήμενοι από αριστερά στο κέντρο Δημήτρης Τσαλικόπουλος και άκρο δεξιά το μεγάλο ταλέντο Θεόδωρος Κρουκλίδης.

Του Βαίλη Αθανασιάδη
Αποχαιρετήσαμε χθες με πόνο ψυχής, για το ταξίδι της αιωνιότητας έναν ακόμη δικό μας άνθρωπο, που μπορεί να αγωνίστηκε λίγο με τα χρώματα της Α.Ε.Π. αλλά ήταν δίπλα της παντού και πάντοτε και όποτε χρειαζόταν τον Πασχάλη (Μπαλάκη) Δελήπαλτα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 5/10/2023, 9:02 μ.μ.

Στο πλαίσιο δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. για τη αντιμετώπιση της νεανικής εγκληματικότητας εξιχνιάστηκε απόπειρας εκβίασης σε βάρος ανήλικου

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αυτεπάγγελτης προανάκρισης, εξιχνίασαν απόπειρα εκβίασης σε βάρος ανήλικου.

Ομιλία Στέφανου Παραστατίδη στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
“Αν ο κος Χρυσοχοΐδης προχωρήσει στη σύγκρουση για ένα ανθρωποκεντρικό ΕΣΥ, εμάς θα μας βρει δίπλα του. Τους δίπλα του όμως θα τους βρει απέναντι.”

Τα νέα του ασεπ (5/10/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

(VIDEO) Παρουσίαση του εκπληκτικού Λαογραφικού Μουσείου του Θεοφάνη Σταματάκη, στον Άσπρο Παιονίας

Παρουσίαση του εκπληκτικού Λαογραφικού Μουσείου του Θεοφάνη Σταματάκη, στον Άσπρο Παιονίας. Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023.

“Ευζωία ζώων συντροφιάς: Δικαίωμα ή πολυτέλεια;”

Καλλιόπη Σμυδάκη Χαμουρούδη

Ιδ. Υπάλληλος / Εκπαιδεύτρια & Σύμβουλος Συμπεριφοράς Σκύλων
Υπ. Συμβ. Δημ. Κοινότητας Πολυκάστρου

 Ο Δήμος μας, όπως και όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας, αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια ένα σοβαρό πρόβλημα. Το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα.

Ούλη Αρχοντή (Τούλα): Αυτή την Κυριακή εγώ ψηφίζω

 

Υπογράφει η Ούλη Αρχοντή (Τούλα)
Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ειδομένης

Λίγες ημέρες μένουν μέχρι τη διεξαγωγή των δημοτικών και τοπικών εκλογών. Κάποιοι θα εκλεγούμε. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι μετά την εκλογική διαδικασία να μην θεωρεί κανείς τον εαυτό του νικητή ή ηττημένο.

Σ. Παραστατίδης: Ελάχιστο χρέος της Πολιτείας να αποκαταστήσει την εκπαιδευτική λειτουργία και να προλάβει τη διεύρυνση εκπαιδευτικών ανισοτήτων

Δελτίο τύπου Σ. Παραστατίδη
Σε κατάθεση ερώτησης προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων προχώρησαν η Γραμματέας Κ.Ο ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη και Υπεύθυνος ΚΤΕ Παιδείας Στέφανος Παραστατίδης που αφορά την αποκατάσταση της εκπαιδευτικής λειτουργίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στην ερώτηση τους οι βουλευτές εκτός από την ανάδειξη των προβλημάτων προτείνουν την εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων που θα αμβλύνουν τις επιπτώσεις της καταστροφής σε μαθητές, οικογένειες και εκπαιδευτικούς.

Εγγραφές στην εγγραφές στην Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”

Οι εγγραφές στα παιδικά μας τμήματα, στα τμήματα χορού όλων των ηλικιών, στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων (λύρα, νταούλι), στα τμήματα παραδοσιακής χειροτεχνίας, χορωδίας και ποντιακού θεάτρου έχουν ξεκινήσει ήδη από 1 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται και τον μήνα Οκτώβριο.

Δήλωση Γεωργαντά για την αναβάθμιση του αρδευτικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Σταθμού Μουριών


Δημοσιεύθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2023 η περίληψη της Διακήρυξης για την «αναβάθμιση του αρδευτικού Δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Σταθμού Μουριών». Το έργο πνοής για τον Σταθμό Μουριών ύψους 2.189.000 ευρώ δρομολογείται έτσι ώστε άμεσα να προκύψει ο ανάδοχος που θα το ολοκληρώσει.