Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ο Καλόνικος Χαράλαμπος στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την ένταξη στην σύνθεση της ανδρικής του ομάδας, του ποδοσφαιριστή Καλόνικου Χαράλαμπου για την περίοδο 2017-18.

Οι μπαριέρες υπάρχουν για να προστατεύουν και όχι να προκαλούν ατυχήματα

Καθαρά από τύχη δεν υπήρξε σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 το μεσημέρι, δυστύχημα στο δρόμο Κιλκίς - Μαυρονερίου,  όταν μπαριέρα προστασίας η οποία ήταν εντελώς άδεια από νερό πετάχτηκε λόγω του ισχυρού ανέμου μπροστά σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. 

Συναυλία για την ενίσχυση του σωματείου Special Olympics Hellas, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017


Συνέντευξη τύπου – κάλεσμα εν όψει της μεγάλης συναυλίας για την ενίσχυση του σωματείου Special Olympics Hellas δόθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Παραγωγικές συνεργασίες του ΚΔΑΠ Ατέρμων


Κιλκίς: Με ένα μπουκέτο εκδηλώσεων γιορτάστηκαν τα φετινά ''Ελευθέρια'' - Video

Με ένα μπουκέτο εκδηλώσεων που χαρακτηρίστηκαν για την πρωτοπορία τους, το σεβασμό στις παραδόσεις και την ένθερμη συμμετοχή τοπικών πολιτιστικών σχημάτων ο Δήμος Κιλκίς και οι πολίτες συνεόρτασαν τα φετινά ''Ελευθέρια''.

ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για 46 μόνιμους στο υπ. Οικονομικών

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 9Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Υπουργείο Οικονομικών).

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Άθλος Κιλκίς με 12 αθλητές στο 7ο International Night Kick Boxing στον Σταυρό Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Στις 1 Ιουλίου 2017 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε στoν Σταυρό Θεσσαλονίκης η 7η διεθνής βράδια επίλεκτων αθλητών kickboxing. Στην βραδιά αυτή συμμετείχαν αθλητές από σωματεία της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού με ηχηρή συμμέτοχη των Σκοπιών, της Σερβίας, αλλά και της Γερμανίας. 

Δήλωση Γκουντενούδη για την επίσκεψη Μπαλάφα στη Νέα Καβάλα

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
Η (μη) επίσκεψη του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μπαλάφα στο Δήμο Παιονίας, για μια ακόμη φορά μας αφήνει μια διάχυτη αίσθηση απαξίωσης της περιοχής μας από την κυβέρνηση.

Τσογγίδης: "Η παράταξη Σισμανίδη οδηγείται προς τα βράχια ολοταχώς"

Υπογράφει ο Ιωάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Μετά τα όσα εδώ και καιρό συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, εντός και εκτός συνεδριάσεων, είναι πλέον πρόδηλο για ακόμη μία φορά ότι η παράταξη του Δημάρχου Σισμανίδη ΑΝΟΔΟΣ-7ΠΟΛΙΣ οδηγείται προς τα βράχια ολοταχώς και

Πετυχημένο το End Season Party καλοκαίρι 2017 του Kinesis -Gym Κιλκίς


Δελτίο τύπου Kinesis -Gym Κιλκίς
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο πάρτυ που διοργάνωσε το γυμναστήριο μας Kinesis-Gym για να κλείσουμε και να αποχαιρετήσουμε την επιτυχημένη Fitness σεζόν που πέρασε.

Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στο Σέιχ Σου τη νύχτα

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:
Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο τμήμα του Περιαστικού Δάσους (Σειχ-Σου), που περικλείεται από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, την Επαρχιακή Οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου - Εξοχής και την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη, την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 από ώρα 22.00 μέχρι 06.30 το πρωί της επομένης.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

"Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Τσιτσέλα, το Σύλλογο Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών Θεσσαλονίκης, καθώς και την κ. Σοφία Μουράτη, για τη συνεχή υποστήριξη και σύμπραξη των δύο σχολικών μονάδων που αφορά τη συγκέντρωση καπακιών για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου."

Εκδήλωση με ομιλητή τον γυναικολόγο χειρουργό Γιώργο Φραγγίδη

Εκδήλωση μετά από συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σ.Σ.Μουριών «ΜΠΕΛΛΕΣ» ως οικοδεσπότη και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ως φιλοξενούμενου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Σ.Σ.Μουριών. 

Προσλήψεις προσωπικού για υποστήριξη 173 μαθητών με αναπηρία

Συνολικά 173 μαθητές με αναπηρίες στην Κεντρική Μακεδονία, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν και έτσι αδυνατούν να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία, θα αποκτήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα για το νέο σχολικό έτος, 2017-2018, μετά την υπογραφή της σχετικής προκήρυξης για την πρόσληψη ειδικού βοηθητικού προσωπικού από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Λαϊκή βραδιά με την Κλαούντια στον Ατέρμονα


«Βαρύ» το πένθος στο Κιλκίς για την απώλεια του Ηλία Παπαδόπουλου

Της Γεωργίας Κολεσιώτου
Το Κιλκίς αισθάνεται «φτωχότερο» από την απώλεια ενός οικείου και αναγνωρισμένου μέλους της και σπουδαίου ανθρώπου του καλαθοσφαίρου, που «έφυγε» από κοντά μας την Πέμπτη 29.6.17 σε ηλικία 73 ετών.

"Στου ΟΤΕ την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Γιάννης Κολιούσκας
Ακόμη και τώρα που οι τρεις θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ μειώθηκαν σε μία (μεταξύ των πινακίδων) μπροστά στον ΟΤΕ Κιλκίς, οι οδηγοί παρκάρουν ανενόχλητοι.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Επιδοτούμενη εκπαίδευση εργαζομένων ΙΚΑ

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ. 1-25/2017, που αφορά εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, σε επιχειρήσεις  που απασχολούν μέχρι 25 άτομα. 

Εύζωνοι: Έπιασαν 2 Αλβανούς με 306 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (2-7-2017) τα ξημερώματα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 35χρονος ημεδαπός και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρουν σε όχημα που επέβαιναν συνολικά 306 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Γεωργαντάς: «Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»



Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά 
Στις 11 Μαΐου 2017 συζητήθηκε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση μου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με την καθυστέρηση πληρωμής των βιοκαλλιεργητών. 

Αναβολή της συναυλίας «Το πρώτο μας πάρτυ» για την 28η Αυγούστου 2017

Εξαιτίας απρόβλεπτων περιστάσεων και τεχνικών λόγων η συναυλία «Το πρώτο μας πάρτυ» που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 4 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών, αναβάλλεται.

"Κλείστε επιτέλους τον συναγερμό του 3ου Γυμνάσιου Κιλκίς"

Παρέμβαση αναγνώστη της Γνώμης
"Κλείστε επιτέλους τον συναγερμό του 3ου Γυμνάσιου Κιλκίς Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ. Κατόπιν επικοινωνίας με την αστυνομία, γνωρίζουν ήδη το θέμα και έχει ενημερωθεί και ο διευθυντής του σχολείου. Δεν βλέπω όμως να κάνει κανείς κάτι γι αυτό."