Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Χωρίς Fair Play ήττα με 4 - 2, του Κιλκισιακού από την Αγία Βαρβάρα

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός υποδέχθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την Αγία Βαρβάρα από την οποία ηττήθηκε με 4-2.

Οχυρά Ρούπελ: Οι Σερραίοι τουλάχιστον προσπαθούν... (60 φωτογραφίες)

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος και Γιάννης Γεωργιάδης
Τότε το 1941....
"Τα οχυρά δεν παραδίδονται. Τα οχυρά αξιοποιούνται ! "
Περιοχή Αγκίστρου Σερρών στα σημερινά Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Ο αλαζόνας Γερμανός αγγελιοφόρος λοχίας Φριτς, μόλις πριν λίγες ημέρες ένιωθε απίστευτα υπερήφανος που ήταν μέλος της πανίσχυρης στρατιωτικής μηχανής της χώρας του. Σήμερα εννέα Απριλίου 1941 καταριέται την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκε σε αυτό τον άγνωστο, εχθρικό και καταραμένο τόπο. 

"Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Κιλκίς"

Υπογράφει ο
Δημήτριος Ντουμανίδης
Πρόεδρος Συλλόγου
Γονέων και Κηδεμόνων 
"Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη για το άμεσο ενδιαφέρον του, για την αποκατάσταση των ζημιών λόγω παγετού στο γυμνάσιο και στο λύκειο Χέρσου."


Συμμετοχή του "Αριστοτέλη" Κιλκίς στο Winter Camp SHINKYOKUSHIN 2017

Δελτίο τύπου Συλλόγου Πολεμικών "Αριστοτέλης"
Με την συμμετοχή (80) ογδόντα Αθλητών, εκπαιδευτών και παραγόντων του Ελληνικού shinkyokushinkai KARATE από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Ελληνικό Winter Camp (χειμερινό κάμπινγκ) από την Παρασκευή 20η έως Κυριακή 22η Ιανουαρίου στα Χάνια Πηλίου.

Ένα σημείωμα: Σαρλό ή Προμηθέας

Του Φώτη Μισόπουλου
Το ιερατείο κατέχει την πανουργία της περιφρόνησης
Φ. ΝΙΤΣΕ, Η γενεαλογία της ηθικής

Στη Ζ.Κ.- τώρα που όλα μοιάζουν να ειναι τόσο μακρινά.

Τα πρωινά φαινόταν σαν μικρά ταξίδια αναψυχής, τα βράδια ήταν ανήλιαγα και περιείχαν την εκποίηση, ο Προμηθέας είχε το ύφος της απώλειας, ''μιλούσα'' με τα ερωτηματικά μιάς Ολότητας που μάς κυβέρνησε απ' αλλού - κοιτάζοντας με συμπάθεια ή και οίκτο τους απόντες. 

Ημαθία: Τσάκωσαν 27χρονο Πακιστανό για λαθρεμπόριο προϊόντων καπνού

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην Ημαθία έναν άντρα, για λαθρεμπόριο σημαντικής ποσότητας καπνικών προϊόντων.

Βράβευση του Ηλία Χονδρόπουλου στη μεγάλη γιορτή της ΕΠΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, η Ε.Π.Σ. Κιλκίς στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής ποδοσφαίρου που διοργάνωσε εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα που διακρίθηκαν και προσέφεραν στο χώρο του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για κατοχή και εμπορία χασισιού

Συνελήφθησαν χθες (28-01-2017) το μεσημέρι σε περιοχές του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου 2 ημεδαποί ηλικίας 58 και 66 ετών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (αγοροπωλησία κάνναβης). 

Καρκίνος του λάρυγγα

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ο λάρυγγας είναι ένα όργανο της αναπνευστικής οδού. Η φυσιολογική του λειτουργία είναι σημαντική, διότι εξασφαλίζει, σε συνεργασία με τα άλλα όργανα και συστήματα, την ομαλή ομιλία και την αναπνοή. Οποιαδήποτε βλάβη του λάρυγγα μπορεί να προκαλέσει αλλοιώσεις της χροιάς της φωνής ή δυσχέρεια της αναπνοής. Μια από τις παθήσεις, που εκδηλώνονται με αυτά τα συμπτώματα, είναι ο καρκίνος του λάρυγγα. 

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017, 08:30 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κοπή πίτας της βιομηχανίας γαλακτοκομικών ΛΥΚΑΣ (Video)


Την καθιερωμένη βασιλόπιτα της έκοψε η βιομηχανία γαλακτοκομικών ΛΥΚΑΣ, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο Κιλκίς.