Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η οργή της αυτοκρατορίας και οι επαρχιώτες στασιαστές

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Μετά τη “διπλωματική” συντριβή της χώρας και την επώδυνη ήττα, η οποία αποκτά χαρακτηριστικά εθνικής ταπείνωσης, ο αναστοχασμός για τους τρόπους διαχείρισης της οφείλει να απασχολήσει όλους εκείνους, οι οποίοι εξακολουθούν να υποφέρουν για αυτόν τον τόπο και την τύχη του:

Ο Άθλος Κιλκίς στη βραδιά επίλεκτων αθλητών Kick Boxing της Ε.Ο.Π.Τ. στην παραλία Κατερίνης


Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε βραδιά αγώνων kick boxing επίλεκτων αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).
Σε αυτήν την βραδιά Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς συμμετείχε με πέντε αθλήτριες .

Δείτε live το κανάλι της Βουλής


Ο Υπ. Παιδείας επέλεξε τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Μία ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο του κ. Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας σχετικά με την επιλογή των κ. Δεκατριών (13) Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, προκάλεσε αντιδράσεις…..!!!

Κωνσταντοπούλου προς Παυλόπουλο και Τσίπρα: "Το μνημόνιο καταλύει το σύνταγμα, τη δημοκρατία"

"Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, 
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Από θεσμική υποχρέωση σας επισημαίνω ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες εισάγεται προς συζήτηση το νομοσχέδιο «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του Ν. 4334/2015», συνιστάμενο στο κατατεθέν τα μεσάνυχτα της 20ής προς 21ή Ιουνίου 2015, συνολικό κείμενο 977 σελίδων, συμπεριλαμβανομένων όλων των κειμένων που πρέπει να μελετήσουν και να λάβουν υπ’ όψιν τους οι βουλευτές προκειμένου να διαμορφώσουν άποψη και να ψηφίσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εντός της σήμερον, και το οποίο περιέχει:

Άσκηση και καύσωνας

Της Εύης Καζαντζίδου*
Η θερμοκρασία χτυπά κόκκινο, αλλά αν έχετε συνηθίσει να αθλείστε, καλό είναι να μην διακόψετε την ευχάριστη αυτή δραστηριότητα λόγω ζέστης. Δείτε λοιπόν, τι πρέπει να προσέξετε:

Υπεγράφη η απόφαση πρόσληψης 1.549 γυμναστών σε Ο.Τ.Α.

Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρο Κοντονή, η απόφαση για την έγκριση πρόσληψης πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σκοπό τη στελέχωση των Ο.Τ.Α. και των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. αυτών, που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) έτους 2015-16.

Έκτακτα μέτρα στήριξης παραγωγών οπωροκηπευτικών λόγω των Ρωσικών απαγορεύσεων

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αντιλαμβανόμενη τη σοβαρή απειλή διαταραχής της αγοράς των οπωροκηπευτικών από τη συνέχιση των Ρωσικών απαγορεύσεων στις εισαγωγές ευρωπαϊκών γεωργικών προϊόντων προχώρησε στην επέκταση των συμπληρωματικών προσωρινών έκτακτων μέτρων στήριξης για τους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών έως 30 Ιουνίου 2016.

Kinesis-Gym: Οι ευκαιρίες δεν χάνονται και αυτή είναι πραγματικά μία από αυτές…

Super Special Offer Run & Win!!!
Οι δώδεκα πιο γρήγοροι προλαβαίνουν να αγοράσουν εννεάμηνη συνδρομή γυμναστηρίου συν τρείς μήνες δώρο (ετήσια συνδρομή) στις προνομιακές τιμές που ακολουθούν.

Κιλκίς: Έπιασαν 55χρονο για παράνομη μεταφορά 5 αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (21-07-2015) το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

ΙΚΑ: Νέα παράταση για τη καταβολή τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών

Από τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνεται ότι η προθεσμία καταβολής τρεχουσών εισφορών και δόσεων που έληγε την 30/06/2015 (τελευταία εργάσιμη) για τους εργοδότες των Υποκ/των του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (κοινών επιχειρήσεων και οικοδομοτεχνικών έργων), παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 27/07/2015.

Τον έψαχναν στην Ιταλία, αλλά τελικά, τον τσάκωσαν οι δικοί μας στους Ευζώνους Κιλκίς

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό - σύλληψη ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα, συνελήφθη χθες (21-07-2015) το απόγευμα στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, 38χρονος υπήκοος Σερβίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Ιταλικών Αρχών, για οργανωμένη ένοπλη ληστεία και διάπραξη 24 διαρρήξεων και 6 απόπειρες διαρρήξεων.

"Είπαμε και λέμε Όχι"


ΟΑΕΕ: Τέλος οι ποινές στους οφειλέτες ατομικών εισφορών

Καταργούνται οι ποινές στους οφειλέτες ατομικών εισφορών του ΟΑΕΕ σύμφωνα με εγκύκλιο της Διοίκησης του Ταμείου που εκδόθηκε σήμερα ενώ παύουν όλες οι διώξεις και οι υποθέσεις τίθενται στο Αρχείο.

ΑΛΟΥΜΙΛ: Θέση εργασίας στο Κιλκίς - 22/7/15

Ζητείται από την ΑΛΟΥΜΙΛ Πρακτικός Μηχανικός / Συντηρητής.
Δείτε ΕΔΩ

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Μετά την σημερινή ψηφοφορία στην Βουλή και τη διαπραγμάτευση για τη νέα συμφωνία τον Αύγουστο-Ραντεβού στον Σεπτέμβρη·Αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας έως το 2015·Το φορολογικό καθεστώς των αγροτών δεν είναι στα προαπαιτούμενα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η λίστα με τα ασημικά-Σε τιμές ευκαιρίας!-Όλη η περιουσία του κράτους στον «κουμπαρά» που θα αντικαταστήσει το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ ·Η ψηφοφορία –φωτιά σήμερα στη Βουλή-Αγωνία στο Μαξίμου (για το συνταγματικό όριο των 120 βουλευτών) που στέλνει αυστηρά μηνύματα στην «παράταξη» Λαφαζάνη·Στον Εισαγγελέα το πάρτι με τα θαλασσοδάνεια της Αγροτικής –Υπό διευρεύνηση και οι ιδιοκτήτες εφημερίδων και καναλιών