Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Απολογισμός Λογίας, Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου 2011

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Λογίας, Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεώς μας κατά το τρέχον έτος 2011 υλοποιήθηκαν οι παρακάτω δράσεις.  Ο Έρανος της Αγάπης στα τέλη του προηγούμενου έτους απέδωσε 22.462 ευρώ. Οι εισφορές των Ναών ανήλθαν στις 5.560 ευρώ. Από τον δίσκο που περιήλθε στους Ναούς της Μητροπόλεώς μας συγκεντρώθηκε το ποσό των 1.241 ευρώ. Οι δωρεές των πιστών προς το κεντρικό φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως ήσαν 7.674 ευρώ. Σύνολο εσόδων 35.816 ευρώ. Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται οι δωρεές ενοριτών προς τα φιλόπτωχα ταμεία των Ενοριών, τα στοιχεία των οποίων θα δημοσιοποιηθούν μετά την κατάθεση των απολογισμών των Ιερών Ναών). Τα ποσά αυτά είτε σε χρήματα είτε σε είδος διατέθηκαν σε πρόσωπα και οικογένειες που έχουν αποδεδειγμένες ανάγκες.

Εντατικοποίηση ελέγχων λόγω εορτών Χριστουγέννων και Ν. Έτους

Κατά τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, η ζήτηση των αγαθών συνήθως είναι αυξημένη και επιβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η λειτουργία της αγοράς να είναι ομαλή και σύμφωνη τόσο με τις Αγορανομικές Διατάξεις και τον Αγορανομικό Κώδικα, όσο και με τη νομοθεσία περί ανταγωνισμού. Έτσι, η παρουσία των υπαλλήλων – αγορανομικών ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην αγορά, κατά τη διάρκεια των εορτών αυτών, θα είναι έντονη, με στόχο την αποτροπή φαινομένων εκμετάλλευσης των καταναλωτών.

Επιστολή Γιώργου Φραγγίδη προς Φίλιππο Πετσάλνικο για καταθέσεις Ελλήνων Βουλευτών σε τράπεζες του εξωτερικού


Κύριε  Πρόεδρε,
Ζούμε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την πατρίδα μας και τον  Ελληνικό λαό. Καθημερινή  είναι η αίσθηση της δυσαρέσκειας, της αγανάκτησης,  της οργής, των  πολιτών, απέναντι στους πολιτικούς, ιδιαίτερα μετά τις επώδυνες και πολλές φορές  άδικες αποφάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Αυτή η αίσθηση έγινε ακόμη πιο έντονη τον τελευταίο καιρό, μετά από τις δημοσιεύσεις που υπήρξαν, για καταθέσεις σε Τράπεζες του Εξωτερικού, Βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Η ΕΣΕΕ ενημερώνει για την καταβολή του δώρου και το εορταστικό ωράριο και εύχεται σε όλους τους καταναλωτές καλές γιορτές

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ανακοινώνει προς τους εργοδότες της χώρας ότι το δώρο Χριστουγέννων των μισθωτών πρέπει να τους καταβληθεί από 16 έως 21 Δεκεμβρίου 2011. Παράλληλα, υπενθυμίζεται προς το καταναλωτικό κοινό το διευρυμένο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά, σε όλη την Ελλάδα, την ερχόμενη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011.

Οι 25 που προσελήφθησαν στην καθαριότητα Δήμου Κιλκίς

Ανακοινώθηκαν σήμερα στη "Διαύγεια" τα αποτελέσματα των προσληφθέντων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς. Πρόκειται για 25 άτομα ειδικότητας ΥΕ εργατών καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών). Ακολουθούν τα ονόματα των 25 οι οποίοι προσελήφθησαν:

Πίνακας κατάταξης και βαθμολογίας των υποψήφιων για πρόσληψη στην καθαριότητα του Δήμου Κιλκίς




Συγχαρητήριο Εμπορικού Συλλόγου προς Τονικίδη

Αγαπητέ κ. Τονικίδη,
σχετικά με την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, θα θέλαμε να δεχθείτε τις πιο ειλικρινείς ευχές μας για μια καρποφόρα και επιτυχημένη θητεία και παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μας και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η μεταξύ μας καλή συνεργασία θα είναι καθοριστική για την επίτευξη σημαντικών κοινών στόχων και ελπίζουμε στην συνέχισή της.


Το δικό σας σχόλιο της ημέρας

Ο/Η metalleiastop.blogspot.com άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ανακοίνωση Περιφέρειας για τις εξορύξεις σε περιοχ...":

Οι πολιτες εχουν διαμορφωσει ξεκαθαρη θεση οπου εχουν γινει ενημερωσεις για τις επιπτωσεις των μεταλλειων!Αυτο θα συνεχισουμε να κανουμε και τις επομενες εβδομαδες. Πρεπει να καταλαβει η τοπικη αυτοδιοικηση οτι δεν διαπραγματευομαστε ουτε τον τροπο εξορυξης ουτε δεχομαστε να πατησει καποια εταιρια στα βουνα μας εστω και για ερευνα. πηραμε τα μαθηματα απο αλλου!Και ειμαστε αποφασισμενοι για καθολικη αντισταση!Ας το καταλαβουν ολοι! Μετωπο αγωνα εναντια στα μεταλλεια σε Κρουσια-Παικο

Ευχές ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Πέλλας - ΚΙλκίς


Επιπτώσεις από την εξόρυξη-μεταλλουργία