Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Κιλκίς: Οι έχοντες σπίτια για ενοικίαση σε φοιτητές ας το δηλώσουν

Θέμα με την εύρεση και ενοικίαση σπιτιών στην πόλη του Κιλκίς αντιμετωπίζουν αρκετοί εκ των φοιτητών -κυρίως από μακρινές περιοχές- που πέρασαν φέτος στη Σχολή Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης στο Κιλκίς.

Νέα Καβάλα: Αναμένονται 1000 πρόσφυγες την Τρίτη




Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, περίπου 1.000 πρόσφυγες από τη Λέσβο θα μεταφερθούν και θα φιλοξενηθούν την ερχόμενη Τρίτη στο Κέντρο Υποδοχής της Νέας Καβάλας του Δήμου Παιονίας.

Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς: Ραντεβού για το καλοκαίρι του 2020

Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας ευχαριστούν πολύ για την απίστευτη αγάπη και πλαισίωση των προβολών του θερινού κινηματογράφου. Η συνεργασία των φορέων απέδωσε δημιουργικούς καρπούς και κράτησε ζωντανό τον θερινό κινηματογραφικό πνεύμονα της πόλης. 

Στο Κιλκίς: "Δεν χρειάζονται μαγικά... μόνο Fibonacci"


Στο Κιλκίς: "Δεν χρειάζονται μαγικά... μόνο Fibonacci".
Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κιλκίς, FIBONACCI.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Αύριο η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη και του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Αύριο Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνελήφθη 29χρονος στην Ημαθία για παράνομη οπλοκατοχή

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, συνελήφθη χθες (29 Αυγούστου 2019) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 29χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Εύζωνοι Κιλκίς: Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (29 Αυγούστου 2019) το πρωί στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 33 ετών, καθώς σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο πτυσσόμενα μαχαίρια με μεταλλική λάμα μήκους 6 και 9 εκατοστών αντίστοιχα και ένα σφυρί μήκους 30 εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Δυνατότητα απόκτησης Ακαδημαϊκού Πτυχίου για εκπαιδευτές και προπονητές στο Kinesis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Τον Οκτώβριο ξεκινά το νέο πρόγραμμα σπουδών για εκπαιδευτές και προπονητές με δυνατότητα απόκτησης Ακαδημαϊκού Πτυχίου. Τα μαθήματα θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Kinesis στο Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Ζητούνται Γυμναστές και Γυμνάστριες για εργασία στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ. Αποστολή βιογραφικών στο nenakiriakidoy@yahoo.com. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6937303974

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2019

Ετοιμάζονται οι "Ατρόμητοι" Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού

Δελτίο τύπου "Ατρόμητων" Basketball Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού
Το καλοκαίρι τελειώνει και ο σύλλογος μας ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στους μικρούς και στις μικρές αθλητές και αθλήτριες του. Παράλληλα φέτος είναι μια επετειακή σεζόν, γιατί συμπληρώνονται 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας των Ατρόμητων.