Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Το "Κάψε το σενάριο" στο Κιλκίς τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

"Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν...

Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το Σενάριο!

Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη! Ακριβώς! Εσύ, ο θεατής, θα δώσεις σε εμάς, τους κωμικούς την ιδέα σου και εμείς θα τη μετατρέψουμε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές.

Πολιτική σταθερότητα μόνο για τον τόπο, χωρίς τους πολίτες;

Του Χάρη Τσιόκα
«Πολιτική σταθερότητα»! 
Η έκφραση των ημερών που γίνεται άλλοθι για διαφορετικού χαρακτήρα επιδιώξεις η σκοπιμότητες!
Ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει ότι ο τόπος χρειάζεται «πολιτική σταθερότητα»; (αλλά μόνο ο τόπος χωρίς τους πολίτες;)

1ο κάμπινγκ της Ακαδημίας Πολιτών στη Σαμοθράκη


81χρονος σκότωσε σε τροχαίο 76χρονο και τον εγκατέλειψε

Συνελήφθη σήμερα (23.06.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου, ένας ημεδαπός 81 ετών, ο οποίος ως οδηγός Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου εγκατάλειψε τον χώρο του τροχαίου ατυχήματος. 

Η φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού είναι έγκλημα διαρκείας

Γράφει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης
Οικονομολόγος

Την τελευταία εβδομάδα ζούμε τις διαφωνίες που εκφράστηκαν μεταξύ των εταίρων της τρικομματικής κυβέρνησης με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ. Στην πραγματικότητα οι διαφωνίες αυτές δεν ήταν αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης αλλά το πώς θα πλασαριστούν οι όποιες αποφάσεις, πχ πως θα γίνουν οι απολύσεις στην ΕΡΤ και το πώς θα βαπτισθούν, αναδιαρθρώσεις, μεταρρυθμίσεις ή οποιαδήποτε άλλη ονομασία θα επινοηθούν.

Συναυλία του Καλλιτεχνικού Συνόλου "Η πόλις" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Για την ΔΗΜΑΡ του Σήμερα, μιλά ο Χρήστος Σπίγκος στη ΓΝΩΜΗ