Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Παράταξη "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ": Γιατί ψηφίσαμε θετικά στην κατάτμηση του οικοπέδου "Μύλος Σαμαρά" στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξής Κιλκίς  "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ"
Όπως είναι γνωστό στο επίμαχο οικόπεδο, βορειοανατολικά της πόλης, που προϋπήρχε ο μύλος του Σαμαρά, εδώ και 25 χρόνια υπήρχε ένα καθεστώς απροσδιόριστης συνιδιοκτησίας μεταξύ ιδιωτών και του Δήμου Κιλκίς. Ώσπου το 2004 αγόρασε ο Δήμος ένα ποσοστό 31,77% της συνολικής έκτασης και έτσι έγινε εξ αδιαιρέτου συνιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οικοπέδου.

(Video) Ο Ματθαίος Σιδηρόπουλος του Γιώργου και της Γιώτας γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του


Ο Ματθαίος Σιδηρόπουλος του Γιώργου Σιδηρόπουλου και της Γιώτας Αλτιπαρμακίδου γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του, στη Sigmaland Κιλκίς, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Δεκέμβριο 2019

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Δεκέμβριο 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 533 άτομα και ειδικότερα:

Νέα έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για τις μετακινήσεις

Το ψυχρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει ήδη τη χώρα, εξελίσσεται σύμφωνα με τις προβλέψεις από τα βόρεια προς τα νότια.

Σύλληψη 2 ατόμων για κατοχή και αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών (Φωτογραφία)

Συνελήφθησαν χθες (4 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 45χρονος αλλοδαπός και 45χρονος ημεδαπός, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της κατοχής, της πώλησης και της αγοράς ναρκωτικών ουσιών.

Μεταναστευτικό, μάστιγα ή δοκιμασία;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Όταν ένα πρόβλημα αρχίζει να διχάζει ανθρώπους και κοινωνίες, όταν από μικρό ένα πρόβλημα γίνεται μεγάλο και αρχίζει να γιγαντώνεται και να γίνεται μη διαχειρίσιμο, φυσικό επακόλουθο αυτού είναι η διχόνοια των εμπλεκομένων, και τα επαναλαμβανόμενα λάθη των διασωστών του προβλήματος.

Εορτή αγίου Σεραφείμ τού Σαρώφ στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας Κιλκίς 
Με αφορμή την εορτή τού οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου (παραμονή) ετελέσθη Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου (ανήμερα) Όρθρος και πανηγυρικό ιερατικό συλλείτουργο προς τιμήν τού Αγίου.

(Video) Χορός Συλλόγων Καμπάνη Κιλκίς


Ο Χορός Συλλόγων Καμπάνη Κιλκίς, διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπάνη, τον ΜΑΣ "Δόξα" Καμπάνη και τον Σύλλογο Γυναικών Καμπάνη και έγινε στο Κιλκίς το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020.