Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Συμβασιοποιήθηκε το έργο «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ- ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ »

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Στο Δημαρχείο Παιονίας την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Σιωνίδης με την ιδιότητα του Δημάρχου Δήμου Παιονίας και ο Αθανάσιος Μεταλλινός , υπέγραψαν την σύμβαση εκτέλεσης του έργου « ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ- ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ » προϋπολογισμού 360.000,00€ μαζί με το ΦΠΑ 24%. Με έκπτωση 18,09% επί των τιμών του τιμολογίου της μελέτης.

Πρόσκληση για την Κοπή Πίτας του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΧΩΜΑ Κιλκίς
Ο αθλητικός σύλλογος Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Καμπάνια αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους τη Τουρκίας και της Συρίας

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο φονικός σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου αφήνει πίσω του χιλιάδες νεκρούς πολλούς περισσότερους τραυματίες , χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια άστεγους.

Ερώτηση Γ. Φαγγίδη με τίτλο,«Να εξασφαλιστεί η συνέχιση της εργασίας των 139 εργαζόμενων στους τομείς καθαριότητας, φύλαξης, σίτισης και λοιπών υπηρεσιών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης»

Δελτίο τύπου  Γ. Φαγγίδη
Λίγες μόνο μέρες μετά τις απολύσεις 19 καθαριστριών από το νοσοκομείο της Κομοτηνής μετά από 13 – 20 χρόνια εργασίας, προκειμένου να αναλάβει εργολάβος τα καθήκοντά τους, έρχεται στην επικαιρότητα μία ανάλογη περίπτωση, αυτή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (Π.Γ.Ν.Α.), όπου 139 εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς απετράπη η εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να αποτραπεί η εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας κάνναβης και να συλληφθεί ένας αλλοδαπός άνδρας για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών.

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για τις καθυστερήσεις στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτηση τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας 39 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανάμεσα τους και η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου τονίζουν τις σημαντικές καθυστερήσεις του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ».

Η Βουτυράκου Α. Σταυρούλα, Φιλόλογος/Ειδική Παιδαγωγός, Επικεφαλής Θεματικού Τομέα (Τομεάρχης) Ειδικής Αγωγής στην Νέα Δημοκρατία, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Βουτυράκου Α. Σταυρούλα, Φιλόλογος/Ειδική Παιδαγωγός, Επικεφαλής Θεματικού Τομέα (Τομεάρχης) Ειδικής Αγωγής στην Νέα Δημοκρατία, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά 

Γιατί Κυριάκος Κ. Μητσοτάκης, ΕΛΚ, ΝΔ, ΟΝΝΕΔ, γενικά γιατί Κεντροδεξιά εν έτει 2023; Ποιο το μεγάλο μας ατού ως ''γαλάζια παράταξη'';
Κεντροδεξιά γιατί είναι η μοναδική παράταξη που ταυτίζεται με την ιδεολογία και τις απόψεις μου. Ούσα εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή είναι, μάλλον, επόμενο η εκπαίδευση των νέων και η έμπρακτη υποστήριξη στους στόχους και τα όνειρά τους να είναι βασικό μου μέλημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αρκέστηκε στις προεκλογικές του δηλώσεις, αλλά προέβη στην εφαρμογή μέτρων με άμεσο αντίκτυπο στη ζωή των νέων: 

Η ντροπή, ντροπή δεν έχει και χαρά σε όποιον δεν την έχει

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 π.μ.
- Πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς (Πλατεία Λατσιών)
- Συμβαίνει κάθε μέρα
15 μέτρα από τις βιτρίνες της οδού Τσιρογιάννη
50 μέτρα από την είσοδο του Δημαρχείου Κιλκίς
Οι παρακείμενες δημοτικές τουαλέτες είναι κλειστές
- Το διπλανό δέντρο είναι ασβεστωμένο (άσχετο)
- Σε λίγες ημέρες η νυν δημοτική αρχή θα ανακοινώσει το νέο ψηφοδέλτιο της και θα διεκδικήσει την ψήφο μας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές
- Εμπρός για ένα Δήμο, που "Κοιτάει Μπροστά"

(Video) Συνάντηση Κώστα Κατσιάνου και Χρήστου Παπαστεργίου στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Συνάντηση Κώστα Κατσιάνου και Χρήστου Παπαστεργίου στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.

Κοπή βασιλόπιτας του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς



Έκθεση ζωγραφικής του Βλάση Αγτζίδη με τίτλο “Με αφορμή τη Σμύρνη”

Tο Σάββατο 11/2, 7.00μμ., εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του Βλάση Αγτζίδη με τίτλο “ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ”, όπου παρουσιάζονται, εκτός από αυτά που είναι εμπνευσμένα από την Καταστροφή της Σμύρνης και αντιπροσωπευτικά έργα των διαφόρων φάσεων και επιλογών. Η έκθεση θα γίνει στην σχολή σεμιναρίων “Ανοιχτή Τέχνη” (Φιλελλήνων & Ναυάρχου Νικοδήμου 2, 1ος όροφος, αριστερά, Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα, τηλ. 210 32 27 188).