Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011.Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 23


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία - Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.

O Δήμος Παιονίας ευχαριστεί θερμά, την εταιρεία Unismack


Ευχαριστήριο Δήμου Παιονίας
O Δήμος Παιονίας ευχαριστεί θερμά, την εταιρεία Unismack SA για την πολύτιμη δωρεά με προϊόντα της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Τέτοιες πράξεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Μια ιστορία, μια φωτογραφία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ (1932 - 2016)
Του Βασίλη Αθανασιάδη
Στα 1949 ιδρύθηκε στη χώρα μας ο ΟΤΕ (Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος) με την μορφή ανώνυμης εταιρείας και αποκλειστικό δικαίωμα την εκμετάλλευση των τηλεφώνων και των τηλεγράφων στη χώρα μας.
Ο ΟΤΕ είχε κάτω από την δικαιοδοσία του, τους τηλέγραφους και τα υπεραστικά τηλέφωνα που αποσπάστηκαν από την πρώτη υπηρεσία των 3Τ (Ταχυδρομεία, Τηλέγραφοι, Τηλέφωνα) καθώς και τα αστικά αυτόματα τηλέφωνα.
Αμέσως μετά την λήξη του εμφυλίου πολέμου τον Αύγουστο του 1949 σε μία περίοδο μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας (πέτρινα χρόνια) στις αρχές τις δεκαετίας που ακολούθησε έχουμε ένα μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα προς τις υπερπόντιες χώρες, φεύγουν κατά χιλιάδες προς Αμερική (βόρεια και νότια) και κυρίως προς Αυστραλία και αργότερα από το 1958 προς Βέλγιο και Γερμανία (στα ανθρακωρυχεία) μεταξύ των οποίων και εκατοντάδες Πολυκαστρινοί.

Τηλεδιάσκεψη με θέμα "Το ΕΣΥ μετά από ένα χρόνο πανδημίας''

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Μια ακόμη τηλεδιάσκεψη, διοργανώνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα: 17:00 η Γραμματεία Οργανωτικού ΝΔ, με πρωτοβουλία του κ. Στ. Κονταδάκη Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με θέμα "Το ΕΣΥ μετά από ένα χρόνο πανδημίας''.

Ο Γ. Φραγγίδης στην εκπομπή «Χωρίς χρώμα» του ΑΡΤ TV με τον Γιώργο Βαθιώτη

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην εκπομπή "Χωρίς Χρώμα" στο Αρτ TV καλεσμένος του Γιώργου Βαθιώτη ήταν ο Γιώργος Φραγγίδης Βουλευτής νομού Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, σε μια συζήτηση για την πανδημία Covid-19, αν έγιναν λάθη και άστοχες κινήσεις, αν καθυστερούν οι εμβολιασμοί, τις μεταλλάξεις του ιού, αν αντέξει το Ε.Σ.Υ. στο 3ο κύμα, γιατί πήγαμε στο 3ο lockdown, τους φόβους της αγοράς για ανεργία, λουκέτα και ύφεση, αν πρέπει να γίνουν αλλαγές και αναδιάρθρωση του Ε.Σ.Υ., τα Κέντρα Εμβολιασμού, καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Τα νέα της εβδομάδας από τις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids (12/2/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις δράσεις τους. Τι και αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη δια ζώσης συνάντηση μαθητών και εκπαιδευτικών; 

Κακοκαιρία: Σε πλήρη ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Σε πλήρη ετοιμότητα και αυξημένη επιφυλακή έχουν τεθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών.

Παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου στην Τέχνη Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου. Τιμά και υποκλίνεται σε όλους τους σπουδαίους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και εκφωνητές που πέρασαν από το ελληνικό ραδιόφωνο, το στήριξαν και το ανάθρεψαν με αγάπη. 

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη, θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, με θέμα: Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2020.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 12/2/2021, 7:43 μ.μ.


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά εξιχνίασαν (6) περιπτώσεις κλοπής στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών
Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Πλουσιότερη η Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Παιονίας


Ανακοίνωση 
Δήμου Παιονίας
Στην προμήθεια 205 κάδων 1100 λίτρων και 50 κάδων 220 λίτρων αξίας 50.000 ευρώ προχώρησε ο δήμος Παιονίας προκειμένου να καλύψει άμεσες ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας.

Κορωνοϊός (12/2/2021): 1410 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 21 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 1410 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 0 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 170244, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6086 (3.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 54695 (61.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Το Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ, ευχαριστεί θερμά την ACS Κιλκίς


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το επιστημονικό προσωπικό του ΝΗΡΕΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την ACS Κιλκίς για την δωρεάν διανομή του Ημερολογίου Προσωπικής Ενδυνάμωσης σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του νομού.

Αστυνομικές συμβουλές για την κακοκαιρία


Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται να εκδηλωθούν τις προσεχείς ημέρες σε διαφορές περιοχές, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας συστήνει στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν.

Η Χριστίνα Γιασκουλίδη, Υπεύθυνη Εθελοντισμού ΟΝΝΕΔ, μιλά στη Γνώμη και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Του Θωμά Μαρκόπουλου
Φιλοξενούμε σήμερα τη Χριστίνα Γιασκουλίδη, Υπεύθυνη Εθελοντισμού στο Εκτελεστικό Γραφείο την Ο.Ν.ΝΕ.Δ., σε πανελλαδικό επίπεδο. Νέα στο ρόλο της αλλά με εμπειρία από τα 18 της. Με πτυχία, σπουδές, όραμα, τσαμπουκά και εργατικότητα. Ευχόμαστε η νεολαίες όλων των κομμάτων να είχαν κι άλλες κοπελιές και παλικάρια σαν την Χριστίνα. 

Δήμος Κιλκίς: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για τη "Μήδεια"


Εντείνει τις επιχειρησιακές του δυνατότητες ο Δήμος Κιλκίς και η Πολιτική Προστασία ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία "Μήδεια", κύρια χαρακτηριστικά της οποίας θα είναι το δριμύ ψύχος οι ισχυρές χιονοπτώσεις.

Κιλκίς: Και δεύτερη προσπάθεια εξαπάτησης ιχθυοπώλη


Και δεύτερο περιστατικό προσπάθειας εξαπάτησης ιδιοκτήτη ιχθυοπωλείου έλαβε χώρα σήμερα το πρωί Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στην πόλη του Κιλκίς. Μέσα σε διάστημα ούτε μιας μέρας επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Άγνωστος τηλεφώνησε σε ιχθυοπώλη προσποιούμενος τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Κιλκίς Ι. Χατζηαποστόλου με σκοπό να παραγγείλει μεγάλη ποσότητα ψαριών. Ο ιδιοκτήτης δεν έπεσε στην παγίδα.
Δείτε το χθεσινό σχετικό ρεπορτάζ  της Γνώμης ΕΔΩ

Οδηγίες ΔΕΥΑ Κιλκίς για την αντιμετώπιση της ‘’Μήδειας’’


Η ΔΕΥΑ Κιλκίς απευθύνει χρήσιμες οδηγίες στους δημότες για την συντήρηση του δικτύου ύδρευσης ενόψει της επέλασης της κακοκαιρίας "Μήδεια".

Πανέτοιμη η Π.Ε. Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τη "Μήδεια"


Η επιχειρησιακή ετοιμότητα των φορέων και το καθεστώς αυξημένης επιφυλακής στο οποίο έχουν τεθεί, ενόψει του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία “ΜΗΔΕΙΑ” επιβεβαιώθηκε στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) Κιλκίς, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, στο πλαίσιο του κεντρικού συντονισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΠΑΟΚ για το ένατο, Προμηθέας για το σερί


ΠΑΟΚ και Προμηθέας συγκρούονται απόψε (20:00) στη Θεσσαλονίκη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ των τριών Κυπέλλων και των οκτώ τελικών ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο από το 1999, αλλά για να τα καταφέρει πρέπει πρώτα να αποκλείσει τον περσινό φιναλίστ και νικητή του Σούπερ Καπ, Προμηθέα, φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές, όπως βλέπουμε στο Helpbet.

Γ. Φραγγίδης: «Να καταβληθεί άμεσα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων η αποζημίωση των υπηρεσιών τους»


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο, με θέμα την αποζημίωση των υπηρεσιών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τα νέα μέλη του εφορευτικού συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς.


Δελτίο τύπου 
Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργου Γεωργαντά με τον πρόεδρο, κ. Αμανατίδη και τα νέα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς.