Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

We're all living in Amerika, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!


Υπογράφουν οι:
- Τζαμπαζλή - Δούκα Σωτηρία, Σπουδάστρια στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης, Τμήμα ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ'' / Αρθρογράφος
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας / Δημοσιογράφος

Η καθημερινότητα του Κιλκίς, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020


Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Φ. Α. 
Οδός Πλάτωνος στο Κιλκίς. Η πληροφορία ότι η διαγράμμιση για τους τυφλούς συμπολίτες μας θα χρησιμοποιείται πλέον και για πάρκινγκ αυτοκινήτων ελέγχεται ως προς την εγκυρότητά της.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τα 75 χρόνια από τη ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς τουΚΚΕ 
Εβδομήντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται από τότε που οι ΗΠΑ - την 6η Αυγούστου του 1945 στη Χιροσίμα και λίγες μέρες μετά, την 9η, στο Ναγκασάκι - πραγματοποίησαν ένα από τα πιο βάρβαρα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με τη ρίψη για πρώτη φορά της ατομικής βόμβας και με θύματα εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και πολύ περισσότερους τα επόμενα χρόνια, λόγω των συνεπειών της ραδιενέργειας.

Έκτακτες εργασίες συντήρησης επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως (περιοχή Φοίνικα)

Έκτακτες εργασίες συντήρησης επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως (περιοχή Φοίνικα) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Πέμπτη 6/8/2020, 06:20 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (5 Αυγούστου 2020) τα ξημερώματα στην Πέλλα, κατά την διάρκεια στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας και του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας, ένας αλλοδαπός άνδρας για μεταφορά και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, έως και την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 16/06-08-2020) με ισχύ από την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 έως και την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020.

Διανομή μεγάλης ποσότητας τροφίμων σε 50 οικογένειες του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω" 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" Αγαθόπουλος Δημήτριος, Αναστασιάδου Λένα και Σειτανιώτης Αλέξης, σε συνεργασία με το "Ταμείο Στήριξης Πρωτοβουλιών Κοινωνικών Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τους Προέδρους Κοινοτικών Συμβουλίων και Πολιτιστικών φορέων, προχώρησαν στην διανομή μεγάλης ποσότητας τροφίμων σε 50 οικογένειες περίπου σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κιλκίς. 

Επιμορφωτική Κιλκίς: Πετυχημένο το σεμινάριο «Α’ βοήθειες εντός και εκτός χώρου εργασίας»

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Για το πολυτιμότερο αγαθό, τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, υλοποιήθηκε σεμινάριο στο παράρτημα του Πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε., στο Πολύκαστρο. Το σεμινάριο με τίτλο «Α’ βοήθειες εντός και εκτός χώρου εργασίας» πραγματοποιήθηκε στις 30.07.20 με την απόλυτη τήρηση των μέτρων για την προστασία από τον COVID 19 και το αμέριστο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Θέση εργασίας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (6/8/2020)

Μεγάλη εμπορική εταιρεία με έδρα στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, ζητά υπάλληλο αποθήκης ηλικίας από 18-35 ετών με κάρτα ανεργίας διάρκειας τουλάχιστον 1 μήνα.
Τηλ επικ.: 2341025770
e-mail: ioarizan@otenet.gr

Καλοκαιρινές διακρίσεις του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Η καλοκαιρινή παρουσία των παιδιών μας του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς συνεχίστηκε και τους καλοκαιρινούς μήνες με αμείωτο ενδιαφέρον. Τα παιδιά μας καθημερινά δημιούργησαν, έπαιξαν και πέρασαν ευχάριστα τον χρόνο τους με τις πολύπειρες δασκάλες τους μέσα από δραστηριότητες χορού, εικαστικών δημιουργιών, αθλημάτων, παιχνιδιών γνώσεων και δεξιοτήτων που στόχο είχαν να αξιοποιήσουν τον χρόνο των παιδιών ευχάριστα και πολύπλευρα και τους καλοκαιρινούς μήνες.