Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Δήλωση των υποψήφιων της ΑΣΕ στα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ Κιλκίς


Δήλωση των υποψηφίων της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικων, σχετικά με την απόφαση απόσυρσης των ψηφοδελτίων της παράταξης, μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε Ηλεκτρονική Ψηφοφορία. 
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και το Υπουργείο Παιδείας πέταξαν στα σκουπίδια τις τεκμηριωμένες θέσεις των εκπαιδευτικών σωματείων και τις αποφάσεις των Ομοσπονδιών σε σχέση με τη διεξαγωγή των εκλογών για αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια(αναβολή λόγω πανδημίας, διεξαγωγή καθημερινή ημέρα χωρίς άδεια, δια ζώσης και όχι ηλεκτρονική ψηφοφορία). 

Δήλωση Γ. Αναστασιάδη σχετικά με την υποχωρητική πολιτική της κυβέρνησης έναντι των Τουρκικών προκλήσεων


Δήλωση του πολιτευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη σχετικά με την υποχωρητική πολιτική της κυβέρνησης έναντι των Τουρκικών προκλήσεων
Η υποχωρητική πολιτική της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη έναντι των αλλεπάλληλων Τουρκικών προκλήσεων βλάπτει καίρια τα εθνικά μας συμφέροντα μιας και δίνεται η δυνατότητα στη γείτονα, μέσω των παράνομων ενεργειών της, να δημιουργεί τετελεσμένα σε θαλάσσιες περιοχές στις οποίες η χώρα μας έχει κυριαρχικά δικαιώματα.

To 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Υπογράφει η Αφροδίτη Ντίνου
Διευθύντρια  5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Όλοι εμείς, τα μέλη της σχολικής κοινότητας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά την φαρμακοποιό της πόλης μας κα Κατερίνα Φραγγίδου – Παναγιωτίδου, για την ευγενική της χειρονομία, να προσφέρει δωρεάν όλα τα απαραίτητα υλικά για τον εξοπλισμό του σχολικού μας φαρμακείου. 

(Video) Λαχειοφόρος αγορά 2020, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς


Λαχειοφόρος αγορά 2020, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2020.

Γιορτάστηκε η 108η επέτειος της Απελευθέρωσης της Παιονίας από τον τουρκικό ζυγό


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 σε λιτή εκδήλωση, λόγω της τήρησης των προληπτικών μέτρων αποφυγής του κορωνοϊού εορτάσθηκε στην πόλη της Γουμένισσας η 108η επέτειος της Απελευθέρωσης της Παιονίας από τον τουρκικό ζυγό.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 24/10/2020, 9:45 μ.μ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Ιούλιο σε σπίτι ηλικιωμένου στην Πιερία
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της ληστείας που έγινε σε σπίτι ηλικιωμένου ημεδαπού σε περιοχή της Πιερίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουλίου 2020.

"Ας όψεται ο κορωνοϊός"


Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Μετά από συνεννόηση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας 
Εκπαίδευσης του Νομού Κιλκίς ενημερώνουμε ότι, για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού σε περιοχές μεγάλης πληθυσμιακής πυκνότητας, πχ πόλεις ή
κωμοπόλεις της αρμοδιότητάς τους, η μαθητιώσα νεολαία θα εκπροσωπηθεί από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Κιλκίς: Η Ομάδα Traccia giovanNile συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της


Ανακοίνωση Ομάδας 
Traccia giovanNile
Όταν η κρυφή ελπίδα του μυαλού γίνεται όνειρο και του αφιερώνεις χρόνο, τότε έρχεται εκείνη η μαγική στιγμή που το όνειρο πραγματοποιείται.  Έτσι και το δικό μας, μετά από πολύμηνη αναμονή, καταφέραμε και το μοιραστήκαμε 2 βραδιές μαζί σας.

(Video) Δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς

Δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.