Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Έπιασαν στο στόμα τους και τον Παμπορίδη

Μέσα σ` αυτόν τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για τα στημένα, κάποιοι απ` τους πρωταγωνιστές της βρωμιάς πήραν στο στόμα τους και τον Κιλκισιώτη διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη. Βεβαίως απ` τις αναφορές που γίνονται δεν προκύπτει καμιά εμπλοκή του στο απίστευτο σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο, ίσως, ενδιαφέρον είναι ότι ο διαιτητής του Συνδέσμου του Κιλκίς θεωρείται ευνοϊκά προσκείμενος στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

21χρονος καλλιεργούσε δενδρύλλια χασίς

21χρονος καλλιεργούσε στο σπίτι του δυο δενδρύλλια κάνναβης (χασίς), τα οποία εντόπισαν μετά από σχετικές πληροφορίες αστυνομικοί, οι οποίο συνέλαβαν άμεσα τον ημεδαπό δράστη. Το περιστατικό συνέβη στο Καμποχώρι της Παιονίας, το μεσημέρι της 24ης Ιουνίου. Ο δράστης με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κιλκίς.

57χρονη και 77χρονη έκλεψαν από γυναίκα που πέθανε

Μια 57χρονη ημεδαπή φρόντιζε στο Γερακαριό άρρωστη συγχωριανή της, η οποία όμως κάποια στιγμή απεβίωσε . Στη συνέχεια, η 57χρονη μαζί με μια 77χρονη αφαίρεσαν απ` το σπίτι της αποβιώσασας μία τηλεόραση, ένα πετρογκάζ, χρυσαφικά και οικιακά σκεύη. Ώστόσο οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν το απόγευμα της 23ης Ιουνίου, μετά από μήνυση που κατέθεσε η νύφη της αποβιώσασας, που διαμένει στην Αθήνα, ύστερα από πληροφορίες που κατείχε για την κλοπή. Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Πυρκαγιές στην περιχή Λιμνοτόπου

Στις 25-6-2011 και ώρα 15.20΄, σε αγροτική περιοχή Λιμνότοπου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα την αποτέφρωση 1,5 στρέμματος με ξηρά χόρτα και καλαμιές, ενώ στις 14.15΄ στη Ν. Καβάλα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ξερά χόρτα εντός οικοπέδου 300 τ.μ. Δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές ή οικίες.  Οι πυρκαγιές κατασβήστηκαν από την Π.Υ. Κιλκίς.