Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Το αθλητικό σωματείο ΧΩΜΑ Κιλκίς, κόβει την πίτα του


Βράβευση δύο μαθητών του Φροντιστηρίου Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ Κιλκίς

Ανακοίνωση Φροντιστηρίου Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ
"Την Κυριακή 28/01/2018, ο Σύλλογος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος (ΣΦΒΕ ), σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο “Electra Palace” της Θεσσαλονίκης, βράβευσε 65 άριστους μαθητές που φοιτούσαν σε φροντιστήρια της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου. 

Δείτε Video από το μουσικό απογευματινό τσάι των εκπαιδευτικών του 4ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς


Μουσικό απογευματινό τσάι του συλλόγου διδασκόντων του 4ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Νέα Πρόεδρος του Λογαριασμού Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών η δική μας Ευρώπη Αρτόγλου

Νέα Πρόεδρος του Λογαριασμού Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών (Πανελλήνιο Σωματείο Δικηγόρων) είναι η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς Ευρώπη Αρτόγλου.

Υπεγράφη η ΥΑ για τη συνδεδεμένη ενίσχυση στην τευτλοκαλλιέργεια

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου η Υπουργική Απόφαση για τη χορήγηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης για την καλλιέργεια τεύτλων, ύψους 72 ευρώ ανά στρέμμα, για την παραγωγή του 2017.

Η αστυνομική ηγεσία του Κιλκίς στο δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου ΠαιονίαςΤην Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του με την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη σύσκεψη παρευρέθησαν, πέραν του Δημάρχου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Ταλαμπίρης Ιωάννης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κιλκίς κ. Παπαποστόλου Χρήστος, ο Διοικητής του Α.Τ. Παιονίας κ. Παπαδόπουλος Ηλίας, ο Διοικητής του Α.Τ. Γουμένισσας κ. Λιακόπουλος Αντώνης, ο Διοικητής του Τ.Δ.Ε Ευζώνων κ. Μπουζάλας Αντώνιος καθώς και η Υποδιευθύντρια του Τ.Σ.Φ. Παιονίας κ. Γκαγκαρίδου Φωτεινή.

Κινητοποίηση για τη δίκη του μέλους της ΚΝΕ της ΤΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής δίκη του μέλους της ΚΝΕ και Γραμματέα του ΤΣ Κιλκίς της ΚΝΕ, Ρίας Αλτιπαρμακίδου, η οποία συνελήφθη στις 7 Νοέμβρη 2016 έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς, έπειτα από καταγγελία του τότε διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου Χονδροματίδη Τάσου, γιατί συζητούσε έξω από το σχολείο με τους μαθητές, για την οργάνωση και το περιεχόμενο των μαθητικών κινητοποιήσεων που ήταν προγραμματισμένες εκείνη την ημέρα σε μια σειρά πόλεις της χώρας, όπως και στο Κιλκίς, διακινώντας την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών.

Τροποποίηση δρομολογίων της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Χαλκιδικής

Ανακοινώνεται ότι από αύριο (1 Φεβρουαρίου 2018) η Κινητή Αστυνομική Μονάδα Χαλκιδικής θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Ο Άθλος Κιλκίς με 9 μετάλλια και 22 συμμετοχές στο πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Στις 27-28/01/2018 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου για το έτος 2018. 

Κιλκίς: Αθρόα προσέλευση κόσμου στο προσκύνημα των Νεοφανών Αγίων της Μυτιλήνης


Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς ο Ιερός Κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου και ο ευλαβής Λαός υποδέχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την Μυτιλίνη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς.

Κιλκίς: Κάτι διαφορετικό με ποντιακή λύρα

Το Επιμελητήριο Κιλκίς κόβει την πίτα του



Ο Πρόεδρος κ. Παύλος Τονικίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με την ευκαιρία του Νέου Έτους, σας προσκαλούν στην κοπή πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Επιμελητηρίου, την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:30 το πρωί στην αίθουσα «Βασίλης Σεργιαννίδης»

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς, έκοψαν την πίτα τους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έκοψε την πίτα του και πραγματοποίησε την πρώτη του γενική συνέλευση για το νέο έτος αλλάζοντας σελίδα.