Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ με κάλυψη 90 θέσεων στο Δήμο Κιλκίς


Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ‘’ Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, συναφείς φορείς, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων’’. Πρόκειται για πρόγραμμα οκτάμηνης απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων το οποίο απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση του ΟΑΕΔ.

Ομαδικά προγράμματα άθλησης σεζόν 2022 στο Kinesis Gym


Ανακοίνωση Kinesis Gym
Επιτέλους επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότατα και μαζί με αυτήν και η ροή του γυμναστηρίου μας.

Ο Βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Χατζηγιαννάκης μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Χαράλαμπο (Μπάμπη) Καραγεωργίου


Ο Βουλευτής Eκλογικής Περιφέρειας Ευβοίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μιλά στους νεαρούς κυρίους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Χαράλαμπο (Μπάμπη) Καραγεωργίου

Τι κάνει ένας βουλευτής όταν δεν είναι βουλευτής:
Ελεύθερος χρόνος, ψυχαγωγία, ενασχόληση εκτός εργασίας και βουλής;

Τα ωράρια είναι πραγματικά πολύ δύσκολα και ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος. Για το μόνο που προσπαθώ να ξεκλέψω λίγο χρόνο είναι να πηγαίνω για ποδόσφαιρο μία φορά την εβδομάδα με τους παλιούς μου συμμαθητές. Το κρατάμε 25 χρόνια το “έθιμο”, είναι ένας τρόπος να “γεμίζω” τις μπαταρίες μου. 

Στο Σεμινάριο Διαιτησίας & Κανονισμών JIU JITSU NEWAZA SYSTEM Βορείου Ελλάδος συμμετείχε ο ΑΘΛΟΣ Kilkis Fight Factory Team


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στο Σεμινάριο Διαιτησίας & Κανονισμών JIU JITSU NEWAZA SYSTEM Βορείου 
Ελλάδος συμμετείχε ο ΑΘΛΟΣ Kilkis Fight Factory Team. Το σεμινάριο διεξήχθη από τον υπεύθυνο Διαιτησίας Jiu Jitsu της ΕΦΕΟΖ-Ζ κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Σ. Χαλάστρας Θεσσαλονίκης, με προπονητή τον κ. Νίκο Γούγουλα στις 13/02/2022 ημέρα Κυριακή.

'Η Νέα Γενιά μιλά για την Οικονομία, την Ανάπτυξη και τις Προοπτικές της Ελλάδος του Αύριο'


Το ''Ινστιτούτο Έρευνας και Μελέτης ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ'' συνεχίζει με δυναμικό τρόπο και ουσιαστικό λόγο την παρουσία του και το 2022. Στις εκδηλώσεις του συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες με σοβαρό λόγο και έργο, άτομα που έχουν ή είχαν κυβερνητικούς και πολιτικούς ρόλους, ενεργά άτομα της κοινωνίας και δίνεται έμφαση και στην νέα γενιά. Ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Επιστημόνων που ιδρύθηκε το 2019 και έχει ''τρέξει'' αρκετές δραστηριότητες ήδη μέσα σε αυτήν δύσκολη περίοδο που περνάμε τα 2 τελευταία χρόνια ως Κοινωνία.

Η ημέρα αγάπης συναντά τη Βενετία στο ΚΔΑΠ Kinesis


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
14 Φεβρουαρίου, μέρα αγάπης...και το ΚΔΑΠ Kinesis έδειξε τη δική του αγάπη. Η δομή κατακλύστηκε από καρδιές σε διάφορα μεγέθη αλλά και σε διάφορες μορφές. Τα παιδιά μας, έκοψαν καρδιές, ζωγράφισαν καρδιές, έπλασαν καρδιές αλλά και διακόσμησαν ανάλογα τη τζαμαρία του ΚΔΑΠ μας σχεδιάζοντας προσεκτικά μικρές και μεγάλες καρδιές και ο κάθε μικρός μας Βαλεντίνος έγραψε μέσα σε αυτές το δικό του μήνυμα αγάπης. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 18/2/2022, 8:05 μ.μ.


Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής, διακεκριμένης φθοράς, υπεξαιρέσεων και απατών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Τα νέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Παρασκευή 18/2/2022)


Συνάντηση του ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά με εκπροσώπους μπλόκων από τις Σέρρες
Συνάντηση με εκπροσώπους των μπλόκων Προμαχώνα και Λευκώνα Σερρών είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Τα κρούσματα στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Τα κρούσματα στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Κιλκίς έχουν αυξητική πορεία.
1-4 Φεβρουαρίου, 39 κ
ρούσματα μαθητών,  6 κρούσματα εκπαιδευτικών
7-11 Φεβρουαρίου, 97 κρούσματα μαθητών,  9 κρούσματα εκπαιδευτικών
14-18 Φεβρουαρίου, 222 κρούσματα μαθητών, 6 κρούσματα εκπαιδευτικών

Ασβεστωμένος τοίχος



Του Φώτη Μιόπουλου
Γυρίζει και προχωράει τρέχοντας στην αυλή. Άλλη μια φορά, θυμήσου το, της φωνάζω. Δεν στράφηκε να κοιτάξει.
ΓΟΥΊΛΙΑΜ ΦΩΚΝΕΡ [1]

Κορωνοϊός (18/2/2022): 18.605 νέα κρούσματα (173 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 80 θάνατοι και 470 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.605, εκ των οποίων 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.274.025 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 49.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 339 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.213 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Εγκαίνια έκθεσης με τίτλο "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς - Από τα χαρακώματα των μαχών… στα σκάμματα των ανασκαφών"

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Μία έκθεση με συναίσθημα και μνήμη που φωτίζει μια παράπλευρη εξέλιξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στο νομό Κιλκίς «την παράδοξη συνάντηση των στρατιωτικών γεγονότων που έγιναν στην αιματοβαμμένη μακεδονική γη με την αρχαιολογική έρευνα» όπως υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, φιλοξενεί, από σήμερα, 18 Φεβρουαρίου 2022, το Διοικητήριο, έδρα της Π.Ε. Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες κοπής πρασίνου
επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως το Αστυνομικό Μέγαρο, υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πλήρης αποκλεισμός οδών μέσα στην πόλη του Κιλκίς, λόγω εργασιών, τη Δευτέρα & Τρίτη 21 & 22 Φεβρουαρίου 2022


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Στο πλαίσιο του έργου “ΑΓΩΓΟΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ” ενημερώνονται οι καταναλωτές του Κιλκίς πως τη Δευτέρα & Τρίτη 21 & 22 Φεβρουαρίου 2022 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις παρακάτω οδούς:

(Video) Επικίνδυνο τροχαίο στο δρόμο Κιλκίς Θεσσαλονίκης

Επικίνδυνο τροχαίο στο δρόμο Κιλκίς Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022.

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκαν κλοπές από υποσταθμούς ηλεκτρισμού και αντλιοστάσια που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο


- Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 5 αλλοδαποί άνδρες
- Είχαν αφαιρέσει μετασχηματιστές, καλώδια και λοιπό εξοπλισμό η αξία των οποίων ξεπερνά τις 240.000 ευρώ

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, οδήγησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη 5 αλλοδαπών ανδρών, για κλοπές από υποσταθμούς ηλεκτρισμού και αντλιοστάσια.

Επίσκεψη Γ. Φραγγίδη στη Βέροια ως επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής


Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 θα βρεθούν στη Βέροια ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης ως επικεφαλής κλιμακίου, και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτι κής Ομάδας Θανάσης Γλαβίνας στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει το Κίνημα Αλλαγής, κατά της ακρίβειας που σαρώνει τη χώρα.