Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Τοποθέτηση του κ. Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς και Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας, κατά τη διάρκεια των εργασιών του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.
Φίλες και φίλοι,
Ζούμε όλοι μας μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, της ακρίβειας, του πολέμου. Αιτίες που έχουν προκαλέσει ανησυχητικές καταστάσεις με έντονες ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις.

Κορωνοϊός (21/5/2022): 3.424 νέα κρούσματα (8 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 21 θάνατοι και 156 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.424. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.417.613 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 350 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 131.725(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα σε περιοχή του Κιλκίς

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα, που έγινε τον Δεκέμβριο του 2012, σε περιοχή του Κιλκίς.

Μονόπραχτο για υπνοβάτες [*]


Του Φώτη Μισόπουλου
....farce en deux images
τα πρόσωπα:
Α' ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ
Β' ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΑΝΖΕΛ
ΕΝΑΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗΣ
[χώρος- : παλιό εργοστάσιο, κάποιο ίδρυμα για έγκλειστους, ένας μέρος υπό εγκατάλειψη][Λίγο φως].
''...μέχρι που στο τέλος μια λέξη θα μου αρκεί : ''ησυχία'', όπως στα νοσοκομεία ή ''πυρ''// Τάσος Λειβαδίτης [1]

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Οι άνεργοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας καλούνται να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντεςτης δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» ότι θα υλοποιήσει τμήματα κατάρτισης σε ΚΙΛΚΙΣ και ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης.

«Σύμφωνο Συνεργασίας» Επιμελητηρίου Κιλκίς με την «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ»

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι πρόσφατα υπέγραψε νέο βραχυχρόνιο «Σύμφωνο Συνεργασίας» με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ», με σκοπό να προσφέρει σε όσους χρησιμοποιούν μουσική στις εγκαταστάσεις τους μέσα από το ρεπερτόριό της μία νόμιμη, ποιοτική και οικονομικά προσιτή λύση στο μείζον θέμα της είσπραξης των πνευματικών δικαιωμάτων και τους καλεί να αξιοποιήσουν τα οφέλη της συμφωνίας.

Μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στα υποέργα «Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενούς Τομέα» και «Πράσινος Αγροτουρισμός»

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργου Γεωργαντά και σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων ως φορέα υλοποίησης της δράσης Οικονομικός Μετασχηματισμός Αγροτικού Τομέα, που υλοποιείται από το ΥΠΑΑΤ στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, μετατίθενται οι ημερομηνίες έναρξης υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης στα υποέργα:

'Ιδρυση Ιδεολογικού Δικτύου Ι.Δ.Ε.Ε.Σ.

Δελτίο τύπου Ι.Δ.Ε.Ε.Σ. 
είναι το όνομα του νέου δικτύου που δημιουργήθηκε, με στόχο την ανάδειξη πρωτοβουλιών, προτάσεων και προβληματισμών για ζητήματα που αφορούν και πρέπει να απασχολήσουν την ελληνική κοινωνία.

5G Conference SΕ Europe 2022: Τι φέρνει το 5G στην ελληνική αγορά;

Δελτίο τύπου Verticom
Οι προοπτικές αλλά και οι προκλήσεις που φέρνουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G) βρέθηκαν στο επίκεντρο των παρουσιάσεων και των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 5G Conference Southeastern Europe 2022.

Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν εκθέτες και επισκέπτες την ECDM Expo 2022

Δελτίο τύπου 
Verticom

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ECDM Expo SE Europe 2022, η πιο σημαντική εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων της Δράσης 4.3.1 «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων»

Μετά από συνεργασία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεώργιου Γεωργαντά, του αρμόδιου Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιου Στύλιου και του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδηεκδόθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων στη με αριθμ. πρωτ. 5473/23-12-2021 Πρόσκληση της Δράσης 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020».

Ψηφιακά η υποβολή αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργου Γεωργαντά, ψηφιακά θα γίνεται από φέτος η υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων.

Δράση για την υπέρταση από την 1η ΤΟΜΥ και το Κέντρο Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
1ης ΤΟΜΥ Κιλκίς

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η 1η ΤΟΜΥ και το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Κιλκίς, λαμβάνοντας υπόψιν την μεγάλη σημασία της αρτηριακής υπέρτασης στην κακή υγεία του πληθυσμού, πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την υπέρταση στην Πλατεία Ειρήνης του Δήμου Κιλκίς.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Μιχαλία Καραμισάκη
Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ., το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστούνε πολύ τον κ. Παπαδόπουλο Μιχάλη για την δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης στη μνήμη της αγαπημένης συζύγου Τσιραμπίδου Μαρία.

Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ελληνικού Κέντρου Παρατήρησης
Στη πόλη του Κιλκίς, στη κεντρική Μακεδονία, στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του λόφου του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται το ομώνυμο σπήλαιο. Πρόκειται για ένα σπήλαιο το οποίο χαρακτηρίζεται από ψηλούς και στενούς διαδρόμους. Το ιδιαίτερο στοιχείο του σπηλαίου είναι ότι αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα με έξι θαλάμους, ενώ διαθέτει πλούσιο λιθοματικό διάκοσμο με χαρακτηριστικούς σχηματισμούς με μορφή κοραλλιών, στοιχείο σπάνιο για σπήλαιο, αλλά και παλαιοντολογικά ευρήματα που περιλαμβάνουν απολιθώματα οστών θηλαστικών.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Επιδοτούμενη εκπαίδευση εργαζομένων – ΛΑΕΚ 2022

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ. 1-49/2022, που αφορά εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, σε επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 49 άτομα αλλά και άνεργους που το 2021 είχαν τουλάχιστον 50 ένσημα.

Τα νέα του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς (21/5/2022)

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς
Εκπαιδευτική εκδρομή του ομίλου αστροφυσικής
Οι συμμετέχοντες στον όμιλο και το πρόγραμμα αστροφυσικής του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς, πραγματοποίησαν τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Βόλο και τα Μετέωρα από 3 έως 5 Μαΐου 2022.

(Video) Πάμε στις αρχαίες στοές στη Βάθη και στο Παλατιανό, με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Πάμε στις αρχαίες στοές στη Βάθη και στο Παλατιανό, με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, την Παρασκευή 20 Μαϊου 2022.

Το Κιλκίς θα επισκεφτεί η Γερμανίδα πρόξενος κ. Σιβύλλα Μπέντικ

Το Κιλκίς θα επισκεφτεί η Γερμανίδα πρόξενος κ. Σιβύλλα Μπέντικ συνοδευόμενη από τον διευθυντή του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου Βορείου Ελλάδος κ. Γεώργιο Θεοδωράκη, την Τετάρτη 25 Μαϊου 2022.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Κιλκίς με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, την συνεργάτιδα του Φορέα σε θέματα Ανάπτυξης & Στρατηγικής, δικηγόρο κα Καλλισθένη Πάκα, και τον κ. Αθανάσιο Τραχανίδη, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας, συναντήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αναστάσιο Τζήκα.