Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε Video από την εκδήλωση με θέμα "Τοπία στον Πόντο"


Το τμήμα εκμάθησης της Ποντιακής διαλέκτου του Συλλόγου Εθελοντών Κιλκίς «ΟΜΝΕΣ», διοργάνωσε, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στις 8 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Τοπία στον Πόντο» με ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή δασοπονίας Νίκο Ελευθεριάδη.

Κιλκίς: Μια υπέροχη έκθεση κούκλας στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής

Το Κιλκίς, η πόλη της κούκλας, φόρεσε τα καλά της, στολίστηκε τα πολιτισμικά της καλούδια και σας συντροφεύει στο ταξίδι του κουκλοθεάτρου.

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το γυμναστήριο ΠΑΛΜΟΣ Κιλκίς


Εορταστικό ωράριο του Kinesis Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Από Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου έως Παρασκευή 5 Ιανουαρίου το ωράριο λειτουργίας του γυμναστηρίου θα είναι από τις 10:00 π.μ έωςς τις 22:00 μ.μ. Το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό Δευτέρα 25/12, Τρίτη 26/12, Δευτέρα 1/1, Τρίτη 2/1 και Σάββατο 6/1.

Σούπερ προσφορά Χριστουγέννων από το Golden Athlos Gym


Volleyball: Άτλας Κιλκίς vs Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Volleyball: Άτλας Κιλκίς vs Εδεσσαϊκή Γ.Ε.


Τα νέα του Κιλκισιακού (8/12/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με εντός έδρας αγώνα ολοκληρώνει ο Κιλκισιακός Β΄ τον πρώτο γύρο του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας, μιας και στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου υποδέχεται στο Σταυροχώρι τον Ηρακλή Φύσκας.

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης στην αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ωδείο Βορείου Ελλάδος διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Κιλκίς: Δράση με ίτλο: «Προσωπικά δεδομένα! Οι ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις μιας απροσεξίας»

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνέχεια της δράσης του που αφορά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών της σχολικής κοινότητας σε θέματα ψυχοκοινωνικού ενδιαφέροντος, υλοποιεί την τρέχουσα σχολική χρονιά 2017-2018 ενημερωτικές βιωματικές δράσεις – παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με τίτλο: «Προσωπικά δεδομένα! Οι ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις μιας απροσεξίας».

Αυτό το «ρολό κοτόπουλο γεμιστό», πετάξτε το αμέσως

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου, στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp. 

Είστε για "παράδοση" σε νοσοκομείο, αν φάτε αυτό το «παραδοσιακό μπιφτέκι BARBEQUE»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου, στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp. 

Ερώτηση Γεωργαντά με θέμα «Μη κάλυψη ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα κατά παράβαση του νόμου»


Δελτίο τύπου Γ.  Γεωργαντά 
Σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Μη κάλυψη ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα κατά παράβαση του νόμου».

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Το σχολείο που ονειρευόμαστε»

Δελτίο τύπου
ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 το βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Το σχολείο που ονειρευόμαστε», το οποίο υλοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Το ηλεκτρικό coupe της Honda

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Επενδύοντας σε απλές σχεδιαστικές γραμμές και EV τεχνολογία, η Honda δίνει στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο ένα ακόμη στοιχείο για το πώς θα είναι τα μοντέλα της την επόμενη δεκαετία. 

Ζωγραφιστοί κάδοι - Άντε και στο Κιλκίς

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Κάποιοι κάτοικοι του παραδοσιακού χωριού Αποίκια στην Άνδρο, πήραν μια όμορφη και καλλιτεχνική πρωτοβουλία με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες αλλά και τους τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο τους. 

Παρών ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στην εκδήλωση «Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Ευρωπαίος πόλις»

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Εκδήλωση με θέμα «Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Ευρωπαίος πόλις», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Πολύκαστρο, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. 

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί την εταιρία καλλυντικών Oriflame

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 μια διαφορετική εκδήλωση έλαβε χώρα στον πολυχώρο sigmaland που αφορούσε δωρεάν μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου, κληρώσεις δώρων και face painting για παιδιά και ενήλικες από την εταιρία καλλυντικών Oriflame.

Ξεκίνησε η λειτουργία αναβαθμισμένου τηλεφωνικού Κέντρου Cyberalert της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε λειτουργία το αναβαθμισμένο τηλεφωνικό κέντρο Cyberalert, μέσω του πανελλαδικού αριθμού κλήσης 111 88, με σκοπό την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ευχαριστεί τα super markets “ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ»

"Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις θερμότερες ευχαριστίες του στο super market «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ» για την ευγενική του χορηγία σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση της παράστασης «Το σακάκι που βελάζει» που ανέβασε η Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ, στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.