Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Τελικός Κυπέλλου… ΕΠΣ Κιλκίς

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς και στις 17:00 το απόγευμα, θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς (ΕΠΣ Κιλκίς).

Ανθοέκθεση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει Ανθοέκθεση την Παρασκευή 26 Απριλίου (19.00-21.00), το Σάββατο 27 Απριλίου (09:00 – 21:00) και την Κυριακή 28 Απριλίου (10:00 – 15:00) στον πεζόδρομο Κ. Γαβριηλίδη.

Προπονητής Εθνικής Ομάδας Muay Thai ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 27-28 Απριλίου θα ταξιδέψει η Εθνική Ομάδα Muay Thai για να συμμετέχει στο Open Muay Thai Cup στο Ζρενιανιν της Σερβίας. Ένα Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Σερβική Ομοσπονδία και που μετά από επίσημη πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουαιται (ΠΟΜ) θα συμμετέχει και η Ελληνική Αποστολή. Σε αυτό τον Πρωτάθλημα θα συμμετέχει ως Προπονητης της Εθνικής Ομάδας και ο Κιλκισιώτης Προπονητής ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος.

(VIDEO) Ελίζα Βόζενμπεργκ: Υπέροχος και φιλόξενος ο κόσμος του Κιλκίς

Ελίζα Βόζενμπεργκ: Υπέροχος και φιλόξενος ο κόσμος του Κιλκίς. Σάββατο, 20 Απριλίου 2024.

Κιλκίς 2087 μΧ: Ανάρπαστα τα τουριστικά σουβενίρ του Κιλκίς!

Γράφει-φωτογραφίζει η Αισέ Γιλντιρίμ
Για 10η συνεχόμενη χρονιά -το κάποτε ταλαίπωρο και αποτυχημένο Κιλκίς- ανακηρύσσεται ως ο πιο δημοφιλής εναλλακτικός τουριστικός προορισμός
στα Νότια Βαλκάνια.

Οσία Μαρία η Αιγυπτία

Γράφει η Ηλίας Θεοχαράκης
Θεολόγος
Φθάσαμε ήδη στην προτελευταία Κυριακή από το Άγιο Πάσχα ,και η Αγία μας Εκκλησία, μας προβάλλει τη ζωή της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας. Εκ πρώτης όψεως είναι απορίας άξιον. 

Ολοκλήρωση του σεμιναρίου «Μεγαλώνοντας καλύτερα μαζί» για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στο Πολύκαστρο το βιωματικό σεμινάριο για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας με τίτλο “Μεγαλώνοντας καλύτερα μαζί”, διάρκειας 20 ωρών. 

Κάλεμα για συνοδούς των κατασκηνωτών/ωφελούμενων του Συλλόγου «ΒηματίΖΩ»

Ανακοίνωση Συλλόγου 
Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετέχουν ως συνοδοί των κατασκηνωτών/ωφελούμενων του Συλλόγου «ΒηματίΖΩ» να προσέλθουν στα γραφεία του Φορέα, Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς, καθημερινές 9:00-18:00 ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο 2341075255.

Ξεκίνησαν οι συνεδρίες θεραπευτικής ιππασίας για τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Στις 11/4/2024 ξεκίνησαν οι συνεδρίες θεραπευτικής ιππασίας για τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την κοινωνική λειτουργό και εκπαιδεύτρια θεραπευτικής ιππασίας του Κέντρου κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία με πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιππασίας. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα στο Ράντζο Κιλκίς σύμφωνα με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας που περιλαμβάνουν εκπαιδευμένα άλογα , κατάλληλο περιβάλλον, ατομικό εξοπλισμό ασφαλείας ωφελούμενων και τον απαιτούμενο αριθμό συνοδών.

Παρουσίαση του παραολυμπιακού αθλήματος Boccia, από τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Την Πέμπτη 4/4/2024 οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης επισκέφτηκαν το 1ο Δημοτικό σχολείο Διαβατών με σκοπό την παρουσίαση παραολυμπιακού αθλήματος Boccia στους μαθητές της Στ΄ τάξης. Οι μαθητές με την καθοδήγηση των ωφελούμενων είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Συγχαρητήρια Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς προς τον Θανάση Βαφειάδη

Δελτίο τύπου 
Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς

Ο Πρόεδρος Κώστας Παπανικολάου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στον Έφεδρο Υπολοχαγό Μηχανικού, τοπογράφο μηχανικό -Συγγραφέα Θανάση Βαφειάδη, για την ανάδειξή του σε ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ν. Κιλκίς από τον Πρόεδρο του φορέα Γιάννη Φαχουρίδη σε μια εξαιρετική εκδήλωση προς τιμήν του.

Τα νέα του "Αλέξανδρου" Αξιούπολης (20/4/2024)

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Αξιούπολης
Τελική φάση (Final Four) Βόλεϊ Κορασίδες Κ18
Το Σάββατο & την Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα των Κορασίδων Κ18 με την συμμετοχή μας στην τελική φάση (FinalFour) που έγινε στο ΔΑΚ του Αιγινίου.

Παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών στη Δ/νση ΠΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συπείρωσης Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Τρίτη 16/4, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και Παιονίας, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, απαιτώντας να σταματήσουν οι απειλές και οι εκφοβισμοί από την κυβέρνηση και το υπουργείο απέναντι στους απεργούς εκπαιδευτικούς οι οποίοι ενανατιώνονται στην υποβάθμιση και την κατηγοριοποίηση του σχολείου που προωθείται μέσω της λεγόμενης αξιολόγησης. Επίσης, διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους ότι ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί, μαζί με τον αγώνα για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα.

Πασχαλινό Bazzar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο Διοικητήριο της Π.Ε. Κιλκίς

«Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε, για δεύτερη χρονιά, τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στηρίζοντας κι εμείς, το πολύτιμο έργο που επιτελεί διαχρονικά, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η αξία εννοιών όπως της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από την ολοκλήρωση του πασχαλινού Bazaar του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στο Διοικητήριο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 20/4/2024, 08:32 π.μ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μία γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 18 Απριλίου 2024 το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

To ταξίδι του «Μικρού Πρίγκιπα» τελείωσε…

Δελτίο τύπου 
2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Η χορευτική ομάδα «Traccia GiovanNile» του εκπαιδευτικού ομίλου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, το ταξίδεψε στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη. Το σίγουρο όμως είναι ότι συνεχίζει να ταξιδεύει πλέον στο μυαλό και στην καρδιά όσων τον παρακολούθησαν και έχουν τη διάθεση να σκεφτούν και να συναισθανθούν τα βαθιά νοήματα της ιστορίας του.
Όμως, τίποτε δε θα ξεκινούσε να πραγματοποιηθεί, αν δεν είχαμε τη δική σας στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση. Συμπαράσταση που μας προσφέρετε αδιάλειπτα, εδώ και πολλά χρόνια με τρόπο που μας βοηθά να υλοποιήσουμε το όνειρό μας, αλλά και να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο.

Τα νέα της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς (20/4/2024)

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
11o baby taekwondo cup Κοζάνης
To 11o baby taekwondo cup Κοζάνης διεξήχθη στις 7 Απριλίου 2024 στο κλειστό στάδιο Λευκόβρυσης. Στόχος των διοργανώσεων αυτών είναι η γνωριμία των μικρών ηλικιών με τον αγωνιστικό τομέα δίχως αποτέλεσμα και η αγωνιστική εμπειρία για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Αγαπητέ κύριε Λιναρδάκη,
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, δια της παρούσης σας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική παραχώρηση μιας σχολική αίθουσας και των εργαστηριών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, για την πραγματοποίηση σεμιναρίου στις 30 και 31 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος του ΙΔΕΕΑΦ Εργαστήριο Φαρμακείου, με θέμα «Υποδειγματική παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων-Διασφάλιση ποιότητας στο εργαστήριο του φαρμακείου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία», υπό την ευθύνη και την εποπτεία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς.