Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του αγωνιστή Μανώλη Γλέζου

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του εμβληματικού αγωνιστή Μανώλη Γλέζου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα.

Δήμος Κιλκίς: Μια σταγόνα αίμα για το συνάνθρωπο

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Α’ ΚΑΠΗ (οδός Γ. Καπέτα 17, απέναντι από το Δημαρχείο) από τις 9:00 έως τις 13:00 ο Δήμος Κιλκίς με την πολύτιμη συνεργασία του τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και του εργαστηριακού τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Γνωρίστε την αρχαία Ευρωπό


Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ και συνεργάτες της παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό σε 5 συνέχειες μια άγνωστη πόλη της Αρχαίας Μακεδονίας, την ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Η ΠΟΛΙΣ, την αρχαία Ευρωπό, παρά τον Αξιό Ποταμό. Αξίζει να την γνωρίσετε!

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (27/3/2020)

Μεγάλη εμπορική εταιρεία, με έδρα στο ΒΙ.ΠΑ. Κιλκίς, ζητά να προσλάβει υπαλλήλους άνδρες, έως 30 ετών, για πλήρη απασχόληση.
*Απαραίτητο το δίπλωμα οδήγησης Β' & Γ' κατηγοριών.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 23410 25770
E-mail: ioarizan@otenet.gr

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 30/3/2020, 01:30 μ.μ.

➤Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

«Τι μου χρωστάς τι σου χρωστάω. Είμαστε πάτσι»

«Τι μου χρωστάς τι σου χρωστάω. Είμαστε πάτσι» 
Μια σκωπτική προσέγγιση 
Της Χριστίνας Χαραλαμπίδου
Στην ιστορική αυτή συγκυρία, κατά την οποία, ομολογουμένως, πλήττονται όλοι οι τομείς της δημόσιας και ενίοτε της ιδιωτικής ζωής, αναδύεται η προσφιλής στην πατρίδα μας συνήθεια του αλληλοσπαραγμού.