Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 50χρονου παιδόφιλου

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, πορνογραφίας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων, μαστροπείας ανηλίκου με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας με υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, καθώς και ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ευχές Πάσχα από το Λογότυπο Κιλκίς


Για τους φίλους της μουσικής και όχι μόνο: 2η έκθεση Music World Expo 2016

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την 2η έκθεση Music World Expo 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 13 Μαΐου έως 15 Μαΐου 2016.
Αντικείμενο της Music World Expo 2016 είναι τα Μουσικά Όργανα, η Μουσική τεχνολογία, το DJing, τα επαγγελματικά συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας για κάθε είδος εφαρμογών (Live, Home Studio, Studio & Installation).

Μεγάλη Εβδομάδα με την 4Ε!

Για μια ακόμη χρονιά ο Εκκλησιαστικός Τηλεοπτικός Σταθμός 4Ε φέρνει στα σπίτια των Ορθοδόξων όπου γης το Άγιο Φως. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ μετάδοση το Μεγάλο Σάββατο στις 12 από τα Ιεροσόλυμα ολόκληρης της Τελετής Αφής του Αγίου Φωτός.

"Να αποσυρθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο-λαιμητόμος"

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων 
Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί σε αγωνιστικό ξεσηκωμό τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους για να μην περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο-λαιμητόμος που επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στο εισόδημα μας χωρίς να εξασφαλίζει ουσιαστική υγειονομική πρόληψη και κάλυψη ενώ μειώνει ακόμη περισσότερο τις συντάξεις πείνας.

Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για τη Γιορτή του Πάσχα

"Το μήνυμα της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης είναι στις μέρες μας πιο επίκαιρο από ποτέ. Το Πάσχα είναι μια εμπειρία έντονη, συμβολική, όπου το πένθος και ο θρήνος δίνουν τη θέση τους στη χαρά της Ανάστασης. Το Πάθος του Χριστού, το οποίο οργανικά συνδέεται με την Ανάσταση έχει ένα ευρύτερο λυτρωτικό νόημα. 

Υπεγράφη η σύμβαση για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της περιόδου 1/1/2016 - 31/12/2016, ύψους 60 εκατ. ευρώ, μεταξύ των υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Ευχές Πάσχα από το φροντιστήριο Κίνητρο Κιλκίς


Πληρωμές 726 εκατ. ευρώ σε 620.000 αγρότες

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ από τη Μεγάλη Δευτέρα έως σήμερα έχουν πληρωθεί σε δικαιούχους αγρότες και αλιείς της χώρας συνολικά περί τα 726,3 εκατ. Ευρώ.
Ειδικότερα:

Ευχές Πάσχα Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας


Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Την Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 και ώρα 13:30 στα γραφεία του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας. Έπειτα από μυστική ψηφοφορία εκλέχθηκε το παρακάτω Συμβούλιο:

Ποια εταιρεία Σούπερ Μάρκετ κατάθεσε αίτηση πτώχευσης

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε η εταιρεία Αφοί Καρυπίδη, στην οποία έχουν περάσει τα 131 σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης στη Βόρεια Ελλάδα, που απασχολούν περίπου 1.400 εργαζομένους. Μέχρι πριν ένα μήνα τα καταστήματα λειτουργούσαν με τη φίρμα του Ομίλου Μαρινόπουλου, αλλά η συνεργασία διακόπηκε μετά τη συμφωνία Μαρινόπουλου-Σκλαβενίτη.

Ευχές Πάσχα από την Αναπτυξιακή Κιλκίς


Πολύκαστρο: Βιωματικό εργαστήριο για μαθητές λυκείου

Η Μαρία Α. Δημητριάδου είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, με ειδίκευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Πολύκαστρο και στη Θεσσαλονίκη, ασχολείται τόσο με ενήλικες, όσο με παιδιά & εφήβους και διεξάγει το βιωματικό εργαστήριο για τη Διαχείριση του Άγχους των Εξετάσεων, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων του λυκείου. 

Ευχές Πάσχα Επιμορφωτικής Κιλκίς


Συμμετοχή του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς σε σεμινάριο του Ευρωκοινοβουλίου

Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Κώστας Σιωνίδης βρέθηκε στις 19 Μαΐου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να συμμετάσχει σε ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα” Η ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η συμβολή των διαρθρωτικών ταμείων στη βελτίωση της”, προσκεκλημένος της Ευρωβουλευτού κ. Μαρίας Σπυράκη.

Ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή στην Ιταλία στο πλαίσιο του προγράμματος "ICIF"

Επιχειρηματική αποστολή στην Ιταλία οργάνωσε και πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Κιλκίς. Ήταν μια ακόμη αποστολή στο πλαίσιο του διαρκούς προγράμματος για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση στο πλαίσιο του οποίου το Επιμελητήριο Κιλκίς αξιολογείται θετικά και εγκρίνονται οι προτάσεις συμμετοχής του.

Ευχές Πάσχα Επιμελητηρίου Κιλκίς


Μεγάλη Παρασκευή στό Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου - Ἀποκαθήλωση 3μμ


"Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στο νόμο – λαιμητόμο για το ασφαλιστικό"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Συλλαλητήριο ενάντια στο νόμο – λαιμητόμο για το ασφαλιστικό πραγματοποίησαν οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ μαζί με το Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς την Τρίτη το απόγευμα στην πόλη του Κιλκίς.

Φορητές συσκευές στην εκπαιδευτική διαδικασία – ένα βήμα πιο κοντά.. για την Επιμορφωτική Κιλκίς

Στη Γλασκόβη της Σκωτίας πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου η δεύτερη συνάντηση συντονισμού του προγράμματος MOBILE-TECH στην οποία συμμετείχε ως εταίρος του σχεδίου η Επιμορφωτική Κιλκίς. Το σχέδιο φέρει τον τίτλο «Τεχνολογική Ενδυνάμωση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι για την εκπαίδευση εκπαιδευτών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο σχεδιασμό και τη χρήση εκπαιδευτικών μεθοδολογιών μέσω κινητών (m-learning)» και υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις.

Συγκλονιστική η 32η ΠΑΠΕ στο Κιλκίς

Με εξαιρετική επιτυχία η πόλη του Κιλκίς φιλοξένησε την 32η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση (Π.Α.Π.Ε.), από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2016. Η διοργάνωση – της οποίας την οργανωτική ευθύνη είχε ο Κλάδος Ανιχνευτών της Γ.Ε. του Σ.Ε.Π. και οι Πρόσκοποι του Κιλκίς - τελούσε για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Δήμου Κιλκίς.

Ευχές Πάσχα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη


Επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από αύριο, 27 Απριλίου 2016, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες καθώς και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Ευχές Πάσχα δημάρχου Παιονίας


Ευχές Πάσχα δημάρχου Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου Κιλκίς


Πασχαλινές Ευχές από το Κinesis-Gym Κιλκίς


Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κinesis-Gym σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία!

Ευχές από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς του Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από το Nirvana Kilkis