Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΑΣΚΕΜ πρωτάθλημα ανδρών : "ΑΕΤΟΣ" - Πανεδεσσαϊκός 62-52

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του "Αετού" δυσκολεύτηκε να ξεφύγει στο σκορ από την αρχή του αγώνα και έτσι πέτυχε μια νίκη και μια διαφορά που ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερο βάρος στις άμυνές τους και να μην μπορούν να ξεφύγουν αφού στην επίθεση υπήρχε μεγάλη νευρικότητα και αστοχία κάτι που συνεχίστηκε έως και το τέλος των δύο δεκαλέπτων με το ημίχρονο να κλείνει υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας της Έδεσσας με 26-28.

Επιστολή Φραγγίδη και άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών

"Κύριε Υπουργέ,
Στα πλαίσια της ομιλίας του Πρωθυπουργού επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης έγινε ειδική αναφορά για την προστασία των αδύναμων κοινωνικά στρωμάτων ως πρώτο μέλημα της νέας κυβέρνησης.
Αγαπητέ Υπουργέ,  Βιώνουμε σήμερα όλο και πιο έντονα την αγωνία των πολιτών να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες της καθημερινότητας. Στην κατεύθυνση της πρόσκλησης της κοινωνίας για συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια όλων οφείλουμε να προσεγγίζουμε με ρεαλισμό πλέον το θέμα της έκτακτης εισφοράς των ακινήτων.

Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Κιλκίς

Άκρως διαφορετική θα είναι η εικόνα που θα παρουσιάζει φέτος τα Χριστούγεννα η πόλη του Κιλκίς. Η Δημοτική αρχή Κιλκίς εστιάζοντας στην παιδικότητα και την ζεστασιά των Χριστουγέννων, προγραμματίζει για πρώτη φορά για μικρούς και μεγάλους, σειρά δράσεων με κυριότερη τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου χωριού στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης.
Σκοπός του Δήμου Κιλκίς και του Δημάρχου Κιλκίς κ. Ευάγγελου Μπαλάσκα δεν είναι άλλος από το να δώσει διαφορετική πνοή στην πόλη, να τονώσει την κίνηση στην τοπική αγορά και κυρίως να προσφέρει στους δημότες του την ευκαιρία να αποδράσουν από την δύσκολη καθημερινότητα, έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα.

Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας για δημοτικό συμβούλιο της 17 Νοεμβρίου 2011

"Συνάδελφοί, Συναδέλφισσες,
Σαν σήμερα στις 17 Νοέμβρη του 1973 έγινε η εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στον ζυγό της αμερικανόδουλης Χούντας για «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία».
Μια εξέγερση που βάφτηκε με αίμα για να αποκτήσουμε το δικαίωμα σήμερα να μιλάμε για Ελευθερία και Δημοκρατία. Την σημερινή μέρα, αποτίει φόρο τιμής σύσσωμος ο ελληνικός λαός με εκδηλώσεις κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων ηρώων, φοιτητών και του λαού που συμμετείχε στην εξέγερση την μέρα εκείνη. Την μέρα αυτή αποτίνουν φόρο τιμής και τα πολιτικά κόμματα της χώρας μας.

Λαϊκή Επιτροπή Πολυκάστρου προς Δήμαρχο Παιονίας: «Οργανωμένα δεν πληρώνουμε»

"Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ επιβάλλουν νέα αφόρητα χαράτσια για τους εργαζόμενους. Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στις τράπεζες και τα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ο στόχος τους είναι να πτωχεύσει ο λαός, για να εξασφαλίσουν τα τεράστια κέρδη τους οι βαθύπλουτοι μεγάλοι επιχειρηματίες.
Σε όλους όσοι διακινούν τα εκβιαστικά διλήμματα δεν πρέπει απλά να τους γυρίσουμε την πλάτη. Αυτοί δεν ενδιαφέρονται για τους μισθούς. Δεν κόπτονται για τις συντάξεις. Αδιαφορούν για τα εκατομμύρια των ανέργων και τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις που έρχονται.

Η γιορτή του Πολυτεχνείου είναι γιορτή της ελευθερίας και της δημοκρατίας

Γράφει ο
Γεώργιος Κωνσταντινίδης
Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς
Μ.Α. Φιλόλογος - Θεολόγος
Η γιορτή του Πολυτεχνείου είναι γιορτή της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Είναι αναφορά στα υψηλότερα ιδανικά του ελληνισμού. Αποτελεί ευκαιρία απόδοσης τιμής σ’ εκείνους τους νέους που δεν μπορούσαν να φανταστούν το μέλλον τους ανελεύθερο, την πατρίδα τους μη δημοκρατική και την παιδεία τους χωρίς αξίες και ιδανικά.
Η σύγχρονη εποχή έχει το προνόμιο να χαρακτηρίζεται από απεριόριστη βαρβαρότητα και απίστευτη υποκρισία. Τα εγκώμια στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη πλεονάζουν. Το γεγονός όμως ότι παραμένει έως σήμερα επιτακτικό το αίτημα για περισσότερη ελευθερία, ουσιαστικότερη δημοκρατία και ποιοτικότερη παιδεία αποδεικνύει ότι τα εγκώμια αυτά είναι λόγια κενά.

Τονικίδης: «Η λάσπη επιστρέφει σ’ αυτόν που την εκτοξεύει»

Η απάντηση σε πολεμικά ανακοινωθέντα είναι δυσχερέστατη και δεν επιχειρήθηκε ποτέ. Θα το επιχειρήσουμε εμείς κόντρα στις πρόωρες θριαμβευτικές ιαχές του κ. Στ. Χατζηγεωργιάδη. Μέσα στο «βουητό λοιπόν της ήττας μας που έρχεται» είμαστε υποχρεωμένοι να επιχειρήσουμε μια νηφάλια και στοιχειοθετημένη ανασκευή των όσων υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μηχανικών ν. Κιλκίς

Την Παρασκευή 18/11/2011 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μηχανικών ν. Κιλκίς στην αίθουσα Δημοτικού Συμβούλιου του Δ .Κιλκίς με τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση:
1) Διπλασιασμός εισφορών ΤΣΜΕΔΕ-ΕΤΑΑ
2) Φορολογικά θέματα
3) Επαγγελματικά θέματα
4) Γενική συζήτηση

Πρόσκληση γενικής συνέλευσης – εκλογών του πολιτιστικού συλλόγου Αργυρούπολης

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 10:30 στα γραφεία του συλλόγου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Τράπεζα αίματος Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα