Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Σε ανασύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου προχώρησε η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς, μετά από την παραίτηση της κ. Κικής Παπαδοπούλου – Πάγκου, από τη θέση της Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. του φορέα.

Αθλούμαι στο Κιλκίς: Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στη Χαλκίδα

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo WTF ( ΕΛΟΤ ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα, στις 29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017.

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Τριβές και Προστριβές» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Τριβές και Προστριβές» σε κείμενα των Ευριπίδη, Αριστοφάνη, Ρέππα - Παπαθανασίου, Αναστασίας Τσακίρη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Στάμογλου με σκηνικά – κοστούμια Μαγδαληνής Σίγα, από τα Θεατρικά Εργαστήρια «Μελίνα Μερκούρη» Πειραματική Σκηνή, του Δήμου Νεάπολης Συκεών – Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών, την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με ελεύθερη είσοδο.

Τα νέα της γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού (4/10/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το δεύτερό της φιλικό αγώνα θα δώσει η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και τη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς τις Βασίλισσες Θράκης.

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας που εδρεύει στην Αξιούπολη και λειτουργεί καθημερινά 8:00 – 16:00.

Ερώτηση Γεωργαντά με θέμα: «Μη λειτουργία του Μητρώου Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης»

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με θέμα: «Μη λειτουργία του Μητρώου Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης»

Παραστατίδης: "Δήμαρχε αν δεν το ξέρεις μάθε ότι το πρόβλημα με τις κερκίδες του γηπέδου Κιλκίς λύθηκε"

Επιστολή του βουλευτή Θεόδωρου Παραστατίδη προς τον Δήμαρχο Κιλκίς
"Κύριε Δήμαρχε, σας πληροφορώ, εάν δεν το έχετε πληροφορηθεί ακόμη, πώς σήμερα από το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού και συγκεκριμένα ο κ. Τάσος Μπούντινος, με ενημέρωσε πως το θέμα εμπλοκής που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια με τις κερκίδες του γηπέδου του Κιλκισιακού έλαβε τέλος. 

Κιλκίς: Συνελήφθη 66χρονη για καταδικαστικές σε βάρος της αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (4-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, 66χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 29 μηνών, για συκοφαντική δυσφήμηση και απλή σωματική βλάβη.

5 Οκτωβρίου – Διεθνής Ημέρα κατά της πορνείας

Η 5η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα κατά της Πορνείας, από το 2002, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τις Φιλιππίνες.

Μήνυμα Σούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
H UNESCO το 1994 καθιέρωσε την 5η Οκτωβρίου κάθε έτους ως ημέρα αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς του κόσμου που βάσει υπολογισμών ξεπερνούν παγκοσμίως τα 70 εκατομμύρια σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

"Αλώνισε" την Αθήνα ο Γκουντενούδης

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Στην Αθήνα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης καθώς είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με αξιωματούχους της κυβέρνησης και φορείς.

Τέλη συντήρησης νεκροταφείων: "Όποιος δεν θέλει να πληρώσει, λέει δεν πληρώνω και δεν πληρώνει"

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για τα τέλη συντήρησης νεκροταφείων που αποστέλλονται στους δημότες για πληρωμή και καλόν είναι να διευκρινιστούν κάποια πράγματα.

Κιλκίς: Live με ακορντεόν και κιθάρα στο Da Vinci Espresso Bar

«Ναι, είμαστε Έλληνες του Πόντου»!

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Η ιστοσελίδα Devrimcikaradeniz.com για πολλά χρόνια αναδεικνύει τα ζητήματα του Πόντου και αυτό φαίνεται ότι αποτελεί λόγο για εισαγγελική έρευνα. Έτσι σήμερα πληροφορήθηκα ότι ο Γενικός Εισαγγελέας της Τραπεζούντας ξεκίνησε έρευνα εναντίον της ιστοσελίδας με το σκεπτικό ότι «ενθάρρυνε τους ανθρώπους στο μίσος και την εχθρότητα», προκαλώντας έτσι το φόβο στους αρθρογράφους, μία εκ των οποίων είναι υπό κράτηση στη Σμύρνη.

SOS εκπέμπει το Λύκειο Γουμένισσας


Επιστολή Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Γουμένισσας προς τον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Κιλκίς, με θέμα "Αίτημα κάλυψης εκπαιδευτικών, Μαθηματικού και Φιλολόγου"
"Κύριε Δ/ντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε πως από 11-9-2017, δηλαδή από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές του σχολείου μας δε διδάσκονται το μαθήματα των Μαθηματικών αλλά και όλα τα Φιλολογικά  λόγω μη κάλυψης των κενών των συγκεκριμένων ειδικοτήτων.

Η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού σκεφτήκαμε να εντάξουμε δράσεις από το ετήσιο project του 5ου Δημοτικό Σχολείου Κιλκίς «Αγώνες Συνεργασίας».