Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

«Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» το Θέατρο Λόφου Κιλκίς



«Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, μετά την τεράστια sold out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Κιλκίς την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014, ώρα 9:15 μ.μ. στο Θέατρο Λόφου.

Καλλιτεχνική πρό(σ)κληση από το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας»: «Φτιάξ΄ το όπως το τρως!»

Πρόσκληση σε νέους καλλιτέχνες (ζωγράφους, εικαστικούς, γλύπτες κτλ) να δημιουργήσουν με «όπλο» τη φαντασία τους και να εκθέσουν τα έργα τους με θέμα σχετικό με τη σοκολάτα στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», απευθύνει η ΔΕΘ-HELEXPO.

Θα ψεκάσουν την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος αεροψεκασμού για την καταπολέμηση των κουνουπιών, που υλοποιείται, πρόκειται να πραγματοποιηθούν αεροψεκασμοί την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 στο φυσικό και αγροτικό περιβάλλον στην ευρύτερη περιοχή των Μαλγάρων, του Άδενδρου και της Βραχιάς του νομού Θεσσαλονίκης. Ο αεροψεκασμός θα ξεκινήσει κατά τη δύση του ηλίου και για χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τις δύο ώρες.

Στο Διεθνές Σάμμερ Καμπ Shin Kyokushin karate ο "Αριστοτέλης" Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Σάμμερ Καμπ Shin Kyokushin karate "Σκιαθος-2014" από 25 μέχρι 29 Ιουνίου. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 35 αθλητές και αθλήτριες από την Γεωργία, Γερμανία και την Ελλάδα με 4ωρες καθημερινές προπονήσεις στη όμορφη παραλία της Σκιάθου Κουκουναριές, ενώ διέμειναν στο πανέμορφο ξενοδοχείο Skiathos Palas.

«Ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης / Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig, του Κ.Π.Ε. Κιλκίς»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση / Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig και ανταλλαγής επισκέψεων των εκπροσώπων των φορέων των χωρών, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Castuera της Ισπανίας από τις 26 Μαΐου έως τις 30 Μαΐου 2014 και έτσι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν μέλη καθώς και εθελοντές του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Συγχαρητήρια Γεωργαντά στον "Καραγιάνννη" Ευρωπού και στον "Άγιο Νέστορα" Γουμένισσας

Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
"Στην παραλία Κατερίνης από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου 2014 διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 17 χώρες και ο αριθμός των αθλητών έφτασε περίπου τους διακόσιους πενήντα.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, στις 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ατομικά ρεκόρ ο Νίκος Ιωακειμίδης στο Γκραν Πρι Στίβου στο Άργος Ορεστικό

Αέρας μεγάλων ατομικών επιδόσεων υπήρχε χθες το απόγευμα στο Άργος Ορεστικό, στο τρίτο Γκραν Πρι της σεζόν, εκεί όπου ο σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Ιωακειμίδης ,συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη σεζόν, πέτυχε δύο ατομικά ρεκόρ.

Η μεγάλη συναυλία του Κιλκίς: Η "ΠΟΛΙΣ" με 50 χρόνια 60's


Αγαθοπούλου: "Είναι υπόθεση όλων μας, εντός και εκτός κοινοβουλίου, να τους σταματήσουμε!"

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Στην κοινοβουλευτική συζήτηση για τη «μικρή» ΔΕΗ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο πρώτο θερινό τμήμα εργασιών της Βουλής, συμμετείχε η βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Αίτημα του συνόλου της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητων βουλευτών-Τώρα Ολομέλεια για δημοψήφισμα·Εν όψει τρόικας- Συναγερμός για τα «κόκκινα δάνεια»·Διάλογος για την Κεντροαριστερά –Σαμαράς –προεδρική εκλογή χωρίζουν ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·4.025 προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς – Νέοι συμβασιούχοι στους δήμους όλης της χώρας·Αισιόδοξος ο Χαρδούβελης στη χώρα των.. ληξιπρόθεσμων- Ο υπουργός Οικονομικών προφανώς ζει σε άλλη χώρα. Τι είπε από βήματος στο συνέδριο του Economist στο Καβούρι·Δύο κράτη στην Κύπρο απαιτεί ο Αττίλας