Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Δείτε την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη


Η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη, έγινε στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019.

Εκλογική άδεια εργαζομένων

Η ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κατά τις προσεχείς Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, καθώς και κατά τις τυχόν επαναληπτικές Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019, χορηγείται στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα ως εξής:

Συγχαρητήρια ΕΣΕΕ προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την έγκριση του open mall Kilkis

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ και εμείς προσωπικά, σας μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την έγκριση του open mall της πόλης σας, που αποτελεί μια ακόμη επισφράγιση του πολύπλευρου έργου που τόσο ο Σύλλογος όσο και εσείς επιτελείτε για την αναβάθμιση της τοπικής αγοράς σας.

Εικόνα σου είμαι κοινωνία...


Του Μάκη Ιωσηφίδη
2019 μ. Χ.
Νάτες πάλι οι αυτοδιοικητικές εκλογέεες…Βρεεε….καλώστες κι ας άργησαααν. Θα ψηφίσουμε-λέει- για Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο. Βάι βάι βάι…αυτό είναι Δημοκρατία. Τα κόμματα πια δεν δίνουν "χρίσμα" αλλά "στήριξη". Άκου να δεις πρόοδος…Ψηφίζουμε ελεύθερα και εκλέγουμε τους άξιους που θα διοικήσουν το Δήμο μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Εργατική, υπερδραστήρια και αποτελεσματική η Άννα Δημάκη

Η Άννα Δημάκη συμπληρώνει μια δεκαετία και κάτι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών απέκτησε πολλούς τίτλους τους οποίους και τίμησε στο έπακρο με τον ακέραιο χαρακτήρα της: Το 2009 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Δήμο Γαλλικού, ενώ σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού, Πρόεδρος στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Κιλκίς και Αντιπρόεδρος στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ο Άθλος Κιλκίς με 33 Αθλητές στο φιλικό πρωτάθλημα Tea Kwon Do στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Στις 11 Μαΐου 2019 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες έως και 2014 γεννηθέντων. 

Έκλεψε τις καρδιές των Σανταίων ο Δημήτρης Κυριακίδης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Την ίδρυση Κέντρου Ποντιακού και Προσφυγικού Ελληνισμού στη Νέα Σάντα ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την προχθεσινή ομιλία του στην ιστορική έδρα του Δήμου Κιλκίς. 

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, για την διευκόλυνση των πολιτών για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Με Απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα- Σιδηροπούλου, επιστρέφονται από σήμερα, 23 Μαΐου 2019, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες εκλογές.

Συμμετοχή του Kinesis Gym και της Φιλιώς Ορμανίδου στο 2ο Quarterly Workshop της Les Mills στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Το δεύτερο Quarterly Workshop by Les Mills της χρονιάς ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την δυναμική της εταιρίας και των προγραμμάτων της στον χώρο του Fitness.

Τέλος στην ταλαιπωρία νόμιμων ιδιοκτητών οικοπέδων ενόψει της κατάρτισης του Κτηματολογίου

Σε νομοθετική ρύθμιση προχωρά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να διευκολύνει την επίλυση ιδιοκτησιακών διαφορών επί εδαφών εντός σχεδίου, που διαχειρίζεται το Υπουργείο, οι οποίες διαφορές έχουν προκύψει με την εφαρμογή του Κτηματολογίου.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς, με το Δ. Κυριακίδη

Προγραμματικές δεσμεύσεις για Τουριστική και Πολιτιστική Πολιτική του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη

Κιλτίδης: "Μη σπέρνετε μίσος και συκοφαντίες"

Υπογράφει ο Κωσταντίνος Β. Κιλτίδης
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής,Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας
Έγραψα για τον προσωπικό φανατισμό, ότι είναι ο πλέον απάνθρωπος των φανατισμών. Δεν είμαι ο αγιότερος, ο σοφότερος ή ο ικανότερος των πολιτικών. Πίστεψα τα νάματα και τα ζώπυρα του Ελληνισμού, τα θεμέλια της κοινωνίας και την βιωματική πολιτική. 

Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Έγκριση χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στο Δήμο Κιλκίς» (Kilkis-Municipality Open Mall), σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, συνολικού προϋπολογισμού 1.849.416,06€»

Πετυχημένη η εκδήλωση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, για τις γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια εξαιρετική προσέγγιση στις γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων από την οθωμανική αυτοκρατορία έκαναν οι προσκεκλημένοι ομιλητές του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς και της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό κέντρο. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 8 Μαΐου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου


H προσφυγική μνήμη και η ακροδεξιά απειλή

Του Βλάση Αγτζίδη (*) 
Αποτελεί μάλλον άγνωστο γεγονός ότι ο ήρωας της ουγγρικής ακροδεξιάς, τόσο του κόμματος του Όρμπαν όσο και του νεοναζιστικού Jobik, είναι ο Μουσταφά Κεμάλ, ο επονομαζόμενος και Ατατούρκ (δηλαδή ‘’πατέρας των Τούρκων’’). Και το ίδιο συμβαίνει με την ιστορική παράδοση του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού, που τελευταία επανεμφανίζεται με διάφορα ακροδεξιά ξενοφοβικά κόμματα.