Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκισίου

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκισίου
Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς έλαβε χώρα σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, η πρώτη για τη νέα Εκκλησιαστική χρονιά Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίο.

Ένωση Γονέων Κιλκίς για τη διακοπή των σχολικών μεταφορών: Δεν διεκδικούμε καμία πολυτέλεια, ζητάμε τα αυτονόητα

Ανακοίνωση 
Ένωσης Γονέων Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου παρέμβαση της Ένωσης Γονέων Κιλκίς με την παρουσία δεκάδων γονέων και μαθητών στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, με σκοπό να λυθεί άμεσα το ζήτημα με τη διακοπή των σχολικών μεταφορών σε σχολεία του Κιλκίς, που έχει ως αποτέλεσμα μαθητές να αποκόπτονται από την εκπαιδευτική διαδικασία γιατί το Υπ. Παιδείας και η Περιφέρεια δεν εξασφαλίζουν τη μεταφορά τους από και προς το σχολείο.

Οδοιπορικό για την Παιδεία

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Εξόρμηση ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαλόγου με αυτούς που συμμετέχουν καθημερινά στο πεδίο της εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές, μαθητές, φορείς) ξεκινά το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.

Η «Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς» , στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η «Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς» καθιερώθηκε με διακήρυξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2012 και λαμβάνει χώρα στις 16 Οκτωβρίου κάθε χρόνο, στοχεύει στην βελτίωση του ποσοστού των ασθενών που επιβιώνουν από έξω νοσοκομειακή καρδιακή ανακοπή, με την βελτίωση της ενημέρωσης, και της εκπαίδευσης του κοινού στην ανάνηψη θύματος ανακοπής, και στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ).

111η επέτειος μνήμης της Απελευθέρωσης της Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την 111η επέτειο μνήμης της Απελευθέρωσης της Παιονίας τη Κυριακή 22 και Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 στην ιστορική έδρα του Δήμου την Γουμένισσα, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

Εκκολαπτήριο ανισοτήτων η Ελλάδα

Του Δημήτρη Νίκογλου
Στην δημοκρατική εκ του πολιτεύματος Ελλάδα μας, οι ανισότητες μεταξύ πολιτών είναι μια μάστιγα που φωλιάζει και εκκολάπτεται κάτω από τις φτερούγες της εξουσίας, πάντα με την φροντίδα και την επιμέλεια των ενθρονισμένων αιρετών εκπροσώπων της.

Γουμένισσα: Ομιλία με θέμα την πρόληψη καρκίνου του μαστού



Φιλανθρωπική εκστρατεία των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ Καμπάνη

Δελτίο τύπου ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ Καμπάνη
Μέλος της ομάδας μας Α.Ο. "Οι Ατρόμητοι" που εδρεύει στο χωριό Καμπανης του Νομού Κιλκίς, μας γνωστοποίησε την μεγάλη εκστρατεία που είχε ξεκινήσει ο 
Σύλλογος Φίλων Και Ατόμων με Αναπηρία ΣΥΜΒΑΔΙ-ΖΩ με έδρα τη Σκύδρα, για τον μικρό Άγγελο από το Νησί της Λήμνου.

81η Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου 
"Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας διοργανώνει την 81η ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ του στα γραφεία του συλλόγου στις 22 Οκτωβρίου και ώρες από τις 09:30 έως τις 12:30. Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.(Μαζί σας ΑΜΚΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ)