Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

40 εκατ. ευρώ για μικρά εγγειοβελτιωτικά από το ΥπΑΑΤ- Θα χρηματοδοτηθούν έργα έως 2,2 εκατ. ευρώ


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Υφυπουργός Γεώργιος Στύλιος ανακοινώνουν ότι, μετά την προδημοσίευση στις 13 Οκτωβρίου 2021 (Αρ. Πρωτ. 700) με θέμα «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2020, εκδόθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021με την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδη, πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της Δράσης 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020».

Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων κλάσης 2025 (γεννημένοι το 2004)


Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων κλάσης 2025 (γεννημένοι το 2004).
Δείτε ΕΔΩ

Πέθανε ο Κιλκισιώτης φαρμακοποιός Θέμης Παπαδόπουλος

Έφυγε σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, σε ηλικία μόλις 72 ετών ο αγαπητός σε όλους συνταξιούχος φαρμακοποιός Θέμης Παπαδόπουλος. Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, λαμβάνοντας φροντίδα και κατ' οίκον νοσηλεία.

Ανακοίνωση για την απώλεια της Ανατολής Αναστασιάδου


Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της αγαπημένης μας συναδέλφου, Ανατολής Αναστασιάδου. Η Ανατολή έδωσε την μάχη της και πάλεψε για περίπου ένα μήνα με τον φονικό ιό της εποχής μας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Επιχειρούμενη απάτη σε βάρος δικαιούχων αγροτικών ενισχύσεων


Ανακοίνωση Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Σας ενημερώνουμε ότι, το τελευταίο 24ωρο, λάβαμε καταγγελία στην οποία αναφέρεται ότι, δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων γίνονται αποδέκτες παραπλανητικών τηλεφωνημάτων από αγνώστους που συστήνονται ως υπάλληλοι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. οι οποίοι, με αιτιολογία την άμεση κατάθεση οφειλόμενου ποσού ενίσχυσης από τον Οργανισμό, ζητούν την παραχώρηση ευαίσθητων πληροφοριών όπως τον αριθμό τραπεζικής κάρτας των δικαιούχων, τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας της και τον κωδικό χρήστη (pin).

Τακτική και ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00.

"Ο Εμπνευστής και Δημιουργός Χρήστος Δρέλλιας"



Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ προσωπικές στιγμές μου. Σήμερα ανάψαμε ένα κερί μνήμης και ευγνωμοσύνης στον Νομάρχη Χρήστο Δρέλλια, που έστησε το Νοσοκομείο Κιλκίς μέσα σε δύο χρόνια και με τα 2/3 του προϋπολογισμού του το 1938. Δολοφονήθηκε άνανδρα από τον ΕΛΑΣ το 1943.

Ευχές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κιλκίς ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, Παύλου Τονικίδη

Υπογράφει ο Παύλος Σ. Τονικίδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ»

Λίγες μόνο ημέρες πριν την έλευση του Νέου Έτους, εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας όπου γης και σε όλο τον κόσμο Αγάπη, Ειρήνη και Ευημερία.

Ψυχαγωγικές και παιδοκεντρικές δραστηριότητες του "Άθλου" Κιλκίς


Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Η εβδομάδα ξεκίνησε με μία σειρά ψυχαγωγικών και παιδοκεντρικών δραστηριοτήτων. Αφού ολοκληρώσαμε το μάθημα της μελέτης μαθημάτων, πραγματοποιήθηκαν τα πιο καλλιτεχνικά μαθήματα, του κουκλοθέατρου, του μοντέρνου χορού και του θεατρικού παιχνιδιού, όπου τα παιδιά γνώρισαν την ελεύθερη έκφραση και καλλιέργησαν την φαντασία τους. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 29/12/2021, 7:27 μ.μ


Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (28 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράνομη κατοχή, καθώς και πλημμελή φύλαξη όπλων, καθώς σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(Video) Μήνυμα Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς Κώστα Κατσιάνου, για το 2022

Κορωνοϊός (29/12/2021): 28.828 νέα κρούσματα (143 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 72 θάνατοι και 620 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 28.828, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.134.713 (ημερήσια μεταβολή +2.6%), εκ των οποίων 50.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 215 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.488 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Δωρεά ιατρικών μασκών από το Δημοτικό Συνδυασμό Κιλκίς ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, προς το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δωρεά ιατρικών μασκών από το Δημοτικό Συνδυασμό Κιλκίς ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, προς το Νοσοκομείο Κιλκίς, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021.

Στον τελικό του Novus Cup ο Αλέξανδρος Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Eίναι πια στον τελικό. Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς το κατάφεραν και αυτό, κέρδισαν με 3-1 τον ΠΑΟ Καλυβίων στο γήπεδο της Βάρης και έφτασαν στον τελικό της Κ14 του Novus Cup στην Αθήνα! Και όλα αυτά όντας ένα συγκρότημα που απαρτίζεται από επτά ποδοσφαιριστές Κ12, πέντε Κ13 και έναν Κ14.

Flashback

Της Σοφίας Μαυρίδου
Κάθε που φθάνει ένας χρόνος στο τέλος του και βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου, μου γεννιέται η επιθυμία να κάνω έναν απολογισμό, σε προσωπικό επίπεδο αλλά και αναζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (29/12/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 6Κ/2018: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΔΕ
2. Προκήρυξη πλήρωσης θέσης ευθύνης επιπέδου ΓΔ της Δ.Ε.Υ.Α. Σελίνου
3. 2Ε/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10014, 10017)
4. 1Κ/2019: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων κλάδου ΤΕ16 Στενογράφων
5. Ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ για το έτος 2020
6. 6Κ/2018: Κλήρωση ισοβαθμούντων υποψηφίων
7. 13K/2021: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
8. 12Κ/2021: Έκδοση προκήρυξης
9. 7Ε/2021: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
10. Δωρεά από το Α.Σ.Ε.Π. ηλεκτρικών πιάνων σε Μουσικά Σχολεία
11. 10Κ/2021: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
12. Επιλεγείσες επιπέδου ΓΔ του Υπ.Α.Α.Τ. και του Υπουργείου Τουρισμού
13. 6ΔΣ/2021: Πρόσκληση για την Επιλογή Προέδρου και Αντιπροέδρων ΕΛΤΕ


Οικισμός Πετράδες Κιλκίς: Φύση, ουρανός, ομορφιά, καθαρός αέρας


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Πετράδες ένα ξεχασμένο χωριό που έγινε γνωστό από την επίσκεψη που έκανε ο νέος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Δέσποτας ζήτησε να χοροστατήσει παραμονή της Αγίας Βαρβάρας σε ένα Ναό του Νομού Κιλκίς και έτσι βρέθηκε στο μικρό χωριό Πετράδες με επτά κατοίκους όπου είναι αφιερωμένη η εκκλησία.