Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ενίσχυση του Κιλκισιακού στις πλευρές με Καραμπά

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραμπά. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία από την Football League καθώς αγωνίστηκε σε αυτή με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα.

Αυτή η σπάτουλα από τα LIDL κάνει μόνο για σπατουλάρισμα γύψου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση πλαστικής σπάτουλας για την οποία διαπιστώθηκε μετανάστευση πρωτοταγών αρωματικών αμινών σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικά επιτρεπόμενο όριο για τη χρήση της σε επαφή με τρόφιμα. 

Γεωργαντάς: «Πάλι όλοι άριστοι κυρία Γεροβασίλη;»


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μάρδας: «Το πρόβλημα της ομορότητας και η ΕΤΑΔ»

Δελτίο τύπου Δημήτρη Μάρδα
«Πρόταση για τον υπολογισμό ανταλλάγματος που καταβάλλεται στο Δημόσιο(ΕΤΑΔ), για την μίσθωση ακινήτου που είναι αναγκαίο με σκοπό την απόκτηση του δικαιώματος ομορότητας επιχείρησης με τον αιγιαλό.»

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Κιλκίς οι περιθαλπόμενοι του Γηρκομείου

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Κιλκίς, που είχε στηθεί στην πλατεία Ειρήνης της πόλης, πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Χριστουγέννων των περιθαλπόμενων του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Ξ.) και έγινε με τη συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς.

Κοπή πίτας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, (ΠΕΔ-ΚΜ) την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στις 12 το μεσημέρι.

Ξεκινά νέα εποχή για το ΤΕΙ Κιλκίς - Video


Πανέτοιμο το ΤΕΙ Κιλκίς για την νέα εποχή. Θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή. Τα μαθήματα ξεκινούν την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του.

Ποδαρικό με νίκες για τον ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΙΑΣ καθώς πέτυχε την πρώτη εντός έδρας και την πρώτη εκτός έδρας νίκη για το 2018 κάνοντας το 2/2 την Κυριακή.

Είπαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Νοσοκομείο του Κιλκίς

Της Γεωργίας Κολεσιώτου
Καθιερώθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Νοσοκομείο του Κιλκίς από μικρούς αλλά και από μεγάλους που νιώθουν μικροί και συμμετέχουν στην Ομάδα των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για κλοπή μέσα στο Συνεδριακό Κέντρο

Συνελήφθησαν χθες (8-1-2018) το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 19 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα ο 19χρονος με υπόδειξη του 39χρονου, αφαίρεσε από χώρο συνεδριακού κέντρου, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ από τσάντα 34χρονης ημεδαπής.

Γεωργαντάς: "Κατάφωρη αδικία σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες"

Δελτίο τύπου
Γ. Γεωργαντά
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ψηφισθούν από την Κυβέρνηση οι αλλαγές στα προνοιακά επιδόματα που έχουν συμφωνήσει οι αρμόδιοι Υπουργοί στο πλαίσιο της «διαπραγμάτευσης» για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης. Ως αποτέλεσμα των αλλαγών αυτών χιλιάδες οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά θα σταματήσουν να λαμβάνουν το επίδομα ή θα δουν πολύ σημαντικές μειώσεις.

Υποβολή προτάσεων για τη δράση «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»

Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους στη δράση «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

"Η γέννηση του ΕΝΟΣ ας γίνει πυξίδα μας για το 2018"

Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
“Αχ δεν με σώζει πια κανένας
Νά τ' άστρο στην Ανατολή.
Τώρα πεθαίνουν οι πολλοί.
Γεννιέται ο ΕΝΑΣ”
(Γ.Βερίτης)
Λόγια πολύ απλά, αλλά και δυνατά, που δίνουν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι Κιλκίς, κόβουν την πίτα τους

Ανακοίνωση Συλλόγου
Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και ώρα 12:30μ.μ. στο κέντρο Θέατρο του Κιλκίς, με πλήρες μενού - απεριόριστο ποτό - ζωντανή μουσική.

Ο σύλλογος εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου συλλόγου εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Ο σύλλογος εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ) ευχαριστεί τα μέλη του, τους αιρετούς εκπροσώπους της ΠΕ Κιλκίς και τις εταιρείες EURIMAC AE και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ για την γενναία συνεισφορά τους στην συγκέντρωση τροφίμων για το συσσίτιο που διοργανώνεται και λειτουργεί σε καθημερινή βάση από την ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς.

Ανανέωση των δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ από το νομό Θεσσαλονίκης

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η διαδικασία ανανέωσης των δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2018 και θα λήξει στις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Ευρώπη Αρτόγλου: Μια ανάλυση για την υποχρεωτική διαμεσολάβηση


Γράφει η Ευρώπη Αρτόγλου
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Εσπευσμένα, και χωρίς κανένα σοβαρό προηγουμένως διάλογο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης επιχειρεί την ψήφιση ενός κρίσιμου για την Δικαιοσύνη νομοθετήματος. 

Δήμος Κιλκίς: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας Δημοτολογίων και Ληξιαρχείων

Από την Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνεται προς τους δημότες ότι αναστέλλεται προσωρινά από τις 12 έως τις 22 Ιανουαρίου η λειτουργία των Δημοτολογίων του Δήμου. Αναστέλλεται επίσης και η λειτουργία των Ληξιαρχείων από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου προκειμένου να τεθεί σε ισχύ το νέο πληροφοριακό σύστημα του μητρώου πολιτών.

Αυτά είναι τα 4 άτομα που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και ξάφριζαν ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, προσποιούμενοι υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ευχές από τον Όμιλο της ATERMONGROUP