Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

(Video) Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο ΜΗΧΑΝΕΣ, του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου, στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο ΜΗΧΑΝΕΣ, του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης Κιλκίς.

Δικαιοσύνη, παντού

Υπογράφει η 
Μάνια (Μαρία) Παναγιωτίδου
Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ νομού Κιλκίς

Οι πρώτες κοινωνίες των ανθρώπων που ήταν κυνηγοί-συλλέκτες αποτελούνταν από 15-50 το πολύ άτομα.Έχουν βρεθεί ανθρωπολογικά ευρήματα που δείχνουν οτι φρόντιζαν τους τραυματίες, τους αρρώστους τους και τους πιο αδύναμους της ομάδας.Μοιράζονταν το κυνήγι με αυτούς και δεν τους άφηναν μόνους.

(Video) Σε απόγνωση οι κάτοικοι στην Ξηρόβρυση Κιλκίς με τα αδέσποτα

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στην Ξηρόβρυση Κιλκίς με τα αδέσποτα. Κυριακή 23 Απριλίου 2023.

Γουμένισσα: Ομιλία για το Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό



Σάββας Τσιτουρίδης: Οι Έλληνες Ριζοσπάστες δε θα συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Ριζοσπαστών, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Η έλλειψη των αναγκαίων οικονομικών μέσων, συνέπεια της επιλογής μας να μην έχουμε καμία εξάρτηση και από κανέναν, καθώς επίσης και το κλίμα ακραίας πόλωσης και τοξικότητας που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας, μας οδηγούν στην απόφαση να μην μετέχουμε στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

“Οι γυναίκες του Κιλκίς να αντλήσουν θάρρος, ελπίδα και δύναμη, κάνοντας ισχυρό το ΚΚΕ”

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες εκδήλωση με γυναίκες, στην οποία μίλησαν οι υποψήφιες βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς, Αλτιπαρμακίδου Ρία, Νικολαΐδου Σταυρούλα και Τεμεκενίδου Μέμα.

Έναρξη προεκλογικού αγώνα ΜέΡΑ 25 - Συμμαχία για τη Ρήξη

Δελτίο τύπου ΜέΡΑ 25
Το απόγευμα της Κυριακής 23 Απριλίου συναντήθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΜέΡΑ 25 - Συμμαχία για τη Ρήξη του Νομού Κιλκίς Κουλίνας Αναστάσιος, Μαλιάρα Δέσποινα, Μπίμπασης Χρήστος και Σπυρλιάδου Σοφία μετά από πρόσκληση του Τοπικού Συντονιστή του κόμματος Σταύρου Αλέξογλου, προκειμένου να διευθετηθούν οι δράσεις του προεκλογικού αγώνα που τώρα ξεκινά.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 24/4/2023, 01:55 μ.μ.

Τροχαίο δυστύχημα
Χθες (23 Απριλίου 2023) και ώρα 01.30 περίπου, στο 402,950 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα Πιερίας, Δ.Χ. λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, προσέκρουσε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σε προσωρινή διακοπή πορείας στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επίσης ήταν σε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου ημεδαπού και τον τραυματισμό 3 ημεδαπών ανδρών, που επέβαιναν στο πρώτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την Πέμπτη 27 Απριλίου, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια να φέρουμε το μήνυμα μας σε όλους τους πολίτες της χώρας. Μέσα από ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, αναζητούμε τη σταθερότητα, την αλληλεγγύη και την ευημερία, με απόλυτο σεβασμό στη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Εορτασμός της Μάχης των Ευζώνων

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ανήμερα της Θεομητορικής εορτής της Ζωοδόχου Πηγής τιμήθηκε και φέτος, στους Ευζώνους, η επέτειος της Μάχης των Ευζώνων που έγινε στις 25 Απριλίου 1941.

Δήμος Παιονίας: Παραλαβή καινούργιου φορτηγού και έγκριση χρηματοδότησης για καλαθοφόρο

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας απέκτησε ένα καινούργιο ανατρεπόμενο φορτηγό. Η χρηματοδότηση της προμήθειας προήλθε απο το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Ο εκσυγχρονισμός και η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων του δήμου που ξεκίνησε το 2020 συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Ομιλία Κώστα Κιλτίδη στην Αξιούπολη



Γνήσιο ελληνικό πανηγύρι στο μικρό και όμορφο χωριό Πυργωτό του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Περιτριγυρισμένη με Πασχαλιές να ευωδιάζουν μεθυστικά το άρωμα τους η Εκκλησία του χωριού Πυργωτού αφιερωμένη στο Άγιο Γεώργιο περιμένει τους πιστούς να γιορτάσουν το πανηγύρι.

Τίμησαν το Γιώργο Φραγγίδη για τη δωρεά ενός απινιδωτή

Δελτίο τύπου υπ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ. ΑΛΛΑΓΗΣ Γ. Φραγγίδη
Την Κυριακή 23 Απριλίου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Γεωργίου, οι κάτοικοι του Ευρωπού τίμησαν τη μνήμη του Αγίου αναβιώνοντας το έθιμο "ΚΕΣΚΕΚΙ" που έχει τις ρίζες του στην περιοχή του Φουλατζίκ της Μ. Ασίας. Στο πλαίσιο των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων πρόσφεραν παραδοσιακά εδέσματα και πραγματοποίησαν παλαιστικούς αγώνες και χορευτικές εκδηλώσεις.

Δροσάτο: Επίδειξη πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Η Ομαδα φίλων Γυμναστηρίου Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης σας προσκαλεί στην επίδειξη πρώτων βοηθειών από το Περιφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς την Κυριακή 30 Απριλίου στις 19:00 στο γυμναστήριο στο Δροσάτο.

Καλλισθένη Πάκα: Συνάντηση γυναικών στη Γουμένισσα

Μία ακόμη συνάντηση γυναικών διοργανώνει η υποψήφια Βουλευτής Καλλισθένη Πάκα, αυτή την φορά στη Γουμένισσα. Η ανοιχτή πρόσκληση για συζήτηση μεταξύ γυναικών αφορά συνάντηση στο Cafe Αντίδοτο την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 19:00.

Από τα Χανιά με αγάπη...

Ο δικός μας Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος είναι στα Χανιά και μας δίνει κλίμα και παλμό από την 1η προεκλογική ομιλία για το 2023, του Έλληνα ΠΘ και Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

1η ΕλληνοΣουηδική Έκθεση (06.05.2023) - Αφιέρωμα 5 χρόνια GSN - Greek Swedish Network

Το Ελληνοσουηδικό Δίκτυο / Greek Swedish Network, με έδρα τη Στοκχόλμη, διοργανώνει μια έκθεση πολιτισμού και επιχειρηματικότητας, τιμώντας το έργο που πρεσβεύει τα 5 χρόνια λειτουργίας του. Η εκδήλωση προσφέρει ένα μεγάλο πεδίο πιθανών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και σουηδικών φορέων.

Κύρος Καλαβάζης: Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Υπογράφει ο Κύρος Καλαβάζης
Με αίσθημα ευθύνης, αποδέχομαι την πρόταση του Κώστα Σιωνίδη και ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητα μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Πρόγραμμα ομιλιών Γιώργου Φρεγγίδη, Δευτέρα 24/4/2023



21 Μαΐου - Μέρα πολιτικής αλλαγής

Υπογράφει ο Λεωνίδας Δημητριάδης 
Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε Κιλκίς
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ

Η 21η Μαΐου ξημερώνει την επιλογή για τη δικαιοσύνη που αξίζει στον ελληνικό λαό. Χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα έτη για να ξεπεράσει το κράτος μας τηνεποχή της επιβεβλημένης λιτότητας και απομένουν λιγότερος χρόνος από ένα μήνα ώστε να ξεπεράσουμε την κατασκευασμένη αισχροκέρδεια που πρόδηλα βαφτίστηκε εισαγόμενη ακρίβεια.

(Video) Κουρμπάνι 2023 στο Καμποχώρι Παιονίας

Κουρμπάνι 2023 στο Καμποχώρι Παιονίας. Κυριακή 23 Απριλίου 2023.