Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Με 2 λόγια, τι είναι η κάρτα ήχου και σε τι χρησιμεύει

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της "Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς"


Στις 24 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.οο π.μ. συνήλθαν σε τακτική Γενική Συνέλευση, τα μέλη του Σωματείου με την επωνυμία "Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς" στην αίθουσα του ισογείου της ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ Κιλκίς κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου, με θέματα:

Ένα εκπληκτικό video του Γιάννη Σιταρίδη, για τα 103 χρόνια μετά το τέλος του Μεγάλου Πολέμου

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 11/11/2021, 8:28 μ.μ


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω μέλη συμμορίας που ενέχονται σε απόπειρα κλοπής ΑΤΜ, κλοπή χρηματοκιβωτίου από φαρμακείο και σε κλοπές κυρίως φορτηγών οχημάτων

Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο ατόμων από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» για διάρρηξη και απόπειρα κλοπής Ι.Χ.Φορτηγού αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με την επισταμένη και πολύμηνη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση έντεκα (11) περιπτώσεων κλοπής κυρίως φορτηγών οχημάτων, απόπειρας κλοπής ΑΤΜ και κλοπής χρηματοκιβωτίου από φαρμακείο.

Κορωνοϊός (11/11/2021): 6.801 νέα κρούσματα (79 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 67 θάνατοι και 503 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.801, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 815.068 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 131 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.716 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Αγιασμός της ανακαινισμένης αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Αγιασμός της ανακαινισμένης αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021.

Πλήρως ανακαινισμένη η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Η λειτουργικότητα συναγωνίζεται την αισθητική στην πλήρως ανανεωμένη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Η αίθουσα πραγματοποίησης των Δημοτικών Συνεδριάσεων απέκτησε σύγχρονη όψη χάρη στην εργονομική διάταξη με την οποία εξοικονομείται ωφέλιμος χώρος και στη νέα επίπλωσή της με μασίφ ξύλο δρυός που προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Τον συνέλαβαν Παίονες αστυνομικοί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών


Συνελήφθη χθες (10 Νοεμβρίου 2021) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς κατά την είσοδό του στη χώρα με φορτηγό όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει στο όχημα 2 αλλοδαπούς άνδρες και 2 αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εισόδου τους στη χώρα.

Χαλκιδική: Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του και τον σκότωσε

Σήμερα (11 Νοεμβρίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, 77χρονος ημεδαπός, βρέθηκε σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του να έχει καταπλακωθεί από γεωργικό ελκυστήρα ιδιοκτησίας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

Φώτης Γεωργιάδης: Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη σας στο πρόσωπο μου


Υπογράφει ο Φώτης Γεωργιάδης
Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες, 
οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με εξέπληξαν θετικά αφού η συμμετοχή σας ήταν μια θετική έκπληξη τόσο για εμένα ως υποψήφιο όσο και για τη δυναμικότητα αυτής της μεγάλης μας κεντροδεξιάς παράταξης.

Οικισμός Καμπάνης Κιλκίς: Εθελοντισμός με "Ε" κεφαλαίο

Υπογράφει ο Γιώργος Φιλιππίδης
Πρόεδρος Κοινότητας Καμπάνη
Εθελοντές έβαψαν και συντήρησαν παλιά κολωνάκια που ήταν παρατημένα από χρόνια, προσάρμοσαν πάνω τους ηλιακούς προβολείς και τα τοποθέτησαν σε 2 παρκάκια του χωριού Καμπάνης Κιλκίς. Οι γειτονιές μας αξίζουν κάθε προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ τους εθελοντές μας για την βοήθειά τους και την συγχωριανή μας που αγόρασε τα ηλιακά προβολάκια. 

Ο ηγέτης και η δύναμη της μόρφωσης


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και π. Αν. Υπουργού Οικονομικών

Ένας αρχηγός κράτους απόφοιτος της Σορβόννης ή του Χάρβαρντ δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι είναι ηγέτης και μάλιστα μορφωμένος. Απλώς είναι καταρτισμένος επαρκώς στην επιστήμη που καλείται να θεραπεύσει.

Παράδοση, μια διαχρονική αξία


Γράφει ο Νίκος Γ. Ζυγογιάννης*
Ένα σύνθημα και μια προτροπή που ακούγεται τα τελευταία χρόνια είναι «επιστροφή στην παράδοση». Το σύνθημα αυτό παίρνει νόημα και περιεχόμενο, όχι με την αντιγραφική τήρηση των παραδοσιακών αξιών, αλλά με την αναγνώριση και εμπέδωση των καλών τους στοιχείων, που θα μπολιάζονται στο δικό μας πολιτισμό.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (11/11/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 6Κ/2020: B Πρόσκληση για την ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών ΤΕ
2. 1ΔΣ/2021: Οριστικοί Πίνακες Επιλέξιμων Υποψηφίων και Αποκλειομένων
3. 6ΓΔ/2021: Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων Επ. Γ.Δ. Υπουργείων (Ομαδα Β)
4. 6Κ/2018: Συμπληρωματικός Πίνακας Επιλαχόντων Ανδρών
5. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για την προμήθεια γραφικής ύλης
6. 10Κ/2021: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
7. Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων επιπέδου ΓΔ Υπουργείων
8. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για την προμήθεια 5 εκτυπωτών
9. 8Κ/2020: Β΄ Πρόσκληση Υποβολής Δικαιολογητικών Κατηγορίας ΠΕ
10. 6E/2021: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
11. Συνάντηση του Προέδρου του ΑΣΕΠ Θ. Παπαϊωάννου με τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ
12. 4Ε/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. Θέσης 10002)
13. Αναμορφωμένοι Πίνακες Κατάταξης-Αποκλειομένων Επ.Γεν.Δ/νσης Υπ.Αγρ.Αναπτ.&Τροφίμων
14. Αποτελέσματα Ενστάσεων Προκήρυξης Επιπ.Γεν.Δ/νσης Υπ.Αγρ.Αναπτ.&Τροφιμων

Σ. Τσιτουρίδης: Η απλή αναλογική επιβάλει άλλα μυαλά και στην Κεντροδεξιά και στην Κεντροαριστερά

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με κυβερνήσεις συνεργασίας στην χώρα μας και κινήσεις στον χώρο της αδέσμευτης κεντροδεξιάς ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ριζοσπαστών, κ. Σάββας Τσιτουρίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

(Video) Ιστορική ομιλία από το Θανάση Βαφειάδη με τίτλο "Η Στρώμνιτσα στο διάβα του χρόνου"

Με την ομιλία "Η Στρώμνιτσα στο διάβα του χρόνου" άνοιξε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου τον κύκλο των εκδηλώσεων μνήμης των Πολιούχων του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων ο Δήμος Κιλκίς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 19.00, με ομιλητή τον Θανάση Βαφειάδη, τοπογράφο μηχανικό- συγγραφέα.