Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ομιλία - συζήτηση στο Πεδινό με θέμα, "Ο αντίκτυπος του διαδικτύου στις ανθρώπινες σχέσεις"

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Την Κυριακή 29 Μαίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Πεδινού ομιλία συζήτηση με θέμα,  "Ο αντίκτυπος του διαδικτύου στις ανθρώπινες σχέσεις" με την Παιδοψυχολόγο Ειρήνη Ρέρα.

6ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους



Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (30/5/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εντυπωσιακά παιχνίδια στο Alexandros Sports Center
Μια τρομερή εμπειρία έζησαν τα παιδιά του Κιλκίς με την διεξαγωγή των Survival Games στο Alexandros Sports Center το απόγευμα του Σαββάτου. Δύο ώρες γεμάτες διασκέδαση, παιχνίδι και εμπειρίες για τους μικρούς μας φίλους.

Συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο "Ρόδο μου αμάραντο..."


Παρουσίαση του βιβλίου "Οι δύο αδελφές και άλλες ιστορίες" του Γιάννη Τσιτσίμη, στη Θεσσαλονίκη



Εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσίων



Κιλκίς: Μαθητική Συναυλία Κιθαristas 2022



Πρωταθλητής Κ15 ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι Πρωταθλητής στην Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας! Νίκη με 1-0 επί του Ντίνου Κούη στον τελικό της Κυριακής στο γήπεδο της Μίκρας και ένα ακόμη τρόπαιο για την Ακαδημία στα πρωταθλήματα της μεγαλύτερης Ποδοσφαιρικής Ένωσης της Χώρας.

Μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Καινοτομία και Πράσινη Μετάβαση στη Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεωργίου Γεωργαντά και σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων ως φορέα υλοποίησης της δράσης Οικονομικός Μετασχηματισμός Αγροτικού Τομέα, που υλοποιείται από το ΥΠΑΑΤ στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους ότι για το υποέργο Καινοτομία και πράσινη μετάβαση στη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης για την 15η Ιουνίου 2022.

Η επιτυχία στις εξετάσεις και η επιτυχία στη ζωή

Ευχές και προσευχές για τους διαγωνιζόμενους
† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
- αγαπητά μου παιδιά, διαγωνιζόμενοι στις φετινές εξετάσεις,
σας χαίρομαι, που προχωράτε με ενθουσιασμό, έστω κι αν τον μετριάζει προσώραν συσσωρευμένη η αγωνία για την επιτυχία·
φυγαδεύσατε την αγωνία και αφήσατέ την έξω και μακρυά από σας, μην της επιτρέψετε να κυριαρχήσει πάνω σας·

Υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς (1)

Γ. Γεωργαντάς στο 8ο forum Τροφίμων του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: Αύξηση των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων στη Γερμανία

Τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην ενίσχυση των γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα και την αύξηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στη Γερμανία, επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς στο 8ο Ελληνογερμανικό Forum Τροφίμων που γίνεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα ανέδειξε την αξία του πρωτογενούς τομέα στην διατήρηση της επισιτιστικής επάρκειας.

1ος ο Χνιτίδης του ΓΑΣ Κιλκίς, στον 3ο αγώνα ανωμάλου δρόμου «ΑΙΓΑΓΡΟΣ»

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Την Κυριακή 29 Μαΐου διοργανώθηκε στον Βαπτιστή από τον Α.Ο. Δόξα Βαπτιστή, ο 3ος αγώνας σε ανώμαλο έδαφος, «Αίγαγρος», απόστασης 6500μ. με εκκίνηση από την πλατεία του Βαπτιστή.

Κατασκευή λιμνοδεξαμενής εξισορρόπησης/αποθήκευσης στην Τ.Κ. Λιβαδίων Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο δήμος Παιονίας κατέθεσε αίτημα χρηματοδότησης στην « 1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 4.3.1 ΤΗΣ Ε.Υ.Ε. Π.Α.Α._ΜΙΚΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ», Αρ. Πρωτ. 522001, 27/05/2022 για έργο υποδομής του πρωτογενούς τομέα στα Λιβάδια με τίτλο: «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής εξισορρόπησης/αποθήκευσης στην Τ.Κ. Λιβαδίων Δήμου Παιονίας». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 410.000,00 με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 410.000,00, και ιδιωτική συμμετοχή 0,00.

Η ομάδα μίνι κοριτσιών του "Άτλαντα" Κιλκίς στο Λιτόχωρο

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν λήξει εδώ καιρό, οι προπονήσεις και η προετοιμασία των κοριτσιών του 
 "Άτλαντα" δεν έχουν τέλος. Καιρού επιτρέποντος η ομάδα των μίνι κοριτσιών, μετέβη στο Λιτόχωρο, όπου διεξήχθη τουρνουά μίνι αντίστοιχων ηλικιών με αθρόα προέλευση και συμμετοχή ομάδων από ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. 

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο 4ο Hwarang Kinder Games Tae Kwon Do στη Σταυρούπολη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 28/05/2022 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε Ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do με την ονομασία 4ο Ηwarang Kinder Games 2022 στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Σταυρούπολης στην θεσσσαλονίκη.

Συναυλία μαθητών και καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Παιονίας



Εσωτερικό αθλητικό πρωτάθλημα στο 1ο Γυμάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς εσωτερικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και επιτραπέζιας αντισφαίρισης με συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών, το διήμερο 23 και 24 Μαΐου 2022 στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου.

Ε. Αγαθοπούλου: Δεν υλοποιείται το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης στα δημοτικά σχολεία του Κιλκίς και της Παιονίας

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με ερώτηση της προς την Υπουργό Παιδείας αναδεικνύει το θέμα της μη υλοποίησης του προγράμματος κολύμβησης στα δημοτικά σχολεία του Κιλκίς και της Παιονίας.

7ος Δρόμος Υγείας & Αλληλεγγύης Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξη σας προσκαλεί στον 7ο Δρόμο Υγείας & Αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου 2022.

Το διαρκές ολίσθημα… Σε πορεία πτώσης

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και πρώην Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών

-Μια κοινωνία χωρίς πυξίδα! Διαφθορά, εκβιασμοί, παιδεραστία, μαύρο ασύλληπτο χρήμα, ανοχή σε ειδεχθείς αξιόποινες πράξεις… Πρωταγωνιστές, επώνυμοι, ανώνυμοι, αιρετοί άρχοντες και μη. Κάποιοι από αυτούς στόχευαν ή στοχεύουν σε υψηλά πολιτειακά αξιώματα ή διαμορφώνουν εικόνες στην κοινωνία ως επιβήτορες της καθημερινής μας ζωής.

Tουρνουά στην μνήμη Βασίλειου Σεργιαννίδη και Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στην εφημερίδα "Παρασκήνιο"

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στην εφημερίδα "Παρασκήνιο"

-Πως αποκωδικοποιείτε τα μηνύματα του συνεδρίου του κόμματος σας;
To 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια, ένα συνέδριο «τομή» για τον πολιτικό μας χώρο. Σηματοδότησε την αναγέννηση της παράταξης, στη βάση της ενότητας και της ηλικιακής ανανέωσης. Σήμανε την επανένωση των δυνάμεων και των τάσεων, την επιστροφή πολιτικών προσώπων, που είχαν επιλέξει την αποστασιοποίηση αλλά όχι τη φυγή από τον χώρο.

Ενδοσχολική επιμόρφωση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς – 5ο & 8ο Νηπιαγωγεία Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς υλοποιήθηκε από εθελοντές Σαμαρείτες του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σεμινάριο Α΄ Βοηθειών, στο πλαίσιο ενδοσχολικής επιμόρφωσης που διοργάνωσαν από κοινού οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού, του 5ου και του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς.

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Γουμένισσα



Οι Πανελλήνιες έφτασαν τι περιμένει φέτος τους μαθητές

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Την Παρασκευή οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2022 ξεκινούν για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων με το μάθημα στη Νεοελληνική Γλώσσα και την Πέμπτη οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Νέα Ελληνικά. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαστε πιο κοντά στην προ-κόβιντ εποχή. Τα παιδιά είναι πιο ήρεμα και έχουν προετοιμαστεί καλύτερα.

(Video) Το αίσχος του Καμπάνη Κιλκίς

Μάιος 2022. Συνεχίζεται για χρόνια παρά τις υποσχέσεις, το αίσχος του Γυμναστηρίου Καμπάνη.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς με 2 Αργυρά και 3 Χάλκινα Μετάλλια από το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Tae Kwon do της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 20-21-22/05/2022 ημέρες Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 2o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο Ωραιοκαστρου.