Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

(Video) Παρέμβαση Γ. Γεωργαντά στην παρουσίαση του έργου ΥΔΩΡ 2.0 για τον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών δικτύων του νομού Κιλκίς

Παρέμβαση Γ. Γεωργαντά στην παρουσίαση του έργου ΥΔΩΡ 2.0 για τον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών δικτύων του νομού Κιλκίς. Πέμπτη 20 Απριλίου 2023, στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

(Video) Επίσκεψη Κυριακής Τομπουλίδου στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Επίσκεψη Κυριακής Τομπουλίδου στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη. Πέμπτη 20 Απριλίου 2023.

Απόφαση Ένταξης των Αστυνομικών Τμημάτων Γουμένισσας και Παιονίας στο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων «Ηλέκτρα»

Με την απόφαση με Αριθμ. Πρωτ.: 1774/23/636072 εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων «ΗΛΕΚΤΡΑ», ενός προγράμματος συνολικού προϋπολογισμού 640 εκατομμυρίων ευρώ για όλη την χώρα, για τα αστυνομικά τμήματα της Γουμένισσας και της Παιονίας. 

Πρόγραμμα ομιλιών Γιώργου Φραγγίδη



Κ. Κιλτίδης: Άγνοια, απραξία και τραγικά προβλήματα σε βιομηχανίες του Νομού μας

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Υποψ. βουλευτής Κιλκίς

Θέλω να θυμίσω, ότι το 2002 οι επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου κινδύνευσαν από τις δανειακές τους υποχρεώσεις, λόγω πανωτοκίων και εγγυήσεων του Δημοσίου. Το πρόβλημα, αφορούσε το ειδικό καθεστώς των περιοχών Θράκης – Κιλκίς – Φλώρινας. Τότε με την καθοδήγηση εντός και εκτός Βουλής του αειμνήστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έδωσα έναν αγώνα για την σωτηρία τους. Σήμερα δυστυχώς, Βιομηχανίες πλησίον της πόλεως του Κιλκίς και ιδίως στο Βιομηχανικό Πάρκο Αξιούπολης δοκιμάζονται και ο πολιτικός κόσμος του νομού απουσιάζει χαρακτηριστικά.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Την Μεγάλη Πέμπτη πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ο κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων & Βουλευτής Κιλκίς για τις καθιερωμένες αγορές του για το Πάσχα από τα εργαστήρια του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Το πανέμορφο εξωκλήσι Ζωοδόχου Πηγής στολίζει την Νέα Σάντα και όλο τον Νομό Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
20 Απριλίου παραμονή "Ζωοδόχου πηγής" και τα όμορφα εξωκλήσια του Νομού Κιλκίς ξεπροβάλουν μέσα στις ομορφιές του Νομού για να χαρίσουν στους πιστούς την ελπίδα και να "πιούνε" νερό από την Ζωοδόχο πηγή που δεν είναι άλλη από την Παναγία.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 11 έως τις 17 Απριλίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

(Video) Μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς μιλούν στον OkRadio

Μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς μιλούν στον OkRadio, την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023.