Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζει τις στοχευμένες πολύμηνες έρευνες, συμμετέχοντας στην παγκόσμια επιχείρηση για την πάταξη της πορνογραφίας ανηλίκων, με την κωδική ονομασία «Pacifier». Στο πλαίσιο αυτό, ταυτοποίησε την εμπλοκή και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, στη Λευκάδα, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Απετράπη άλλη μια αυτοκτονία από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «Cyber Alert», σε συνεργασία με τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, απετράπη ακόμα μία περίπτωση αυτοκτονίας.
Ειδικότερα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε απογευματινές ώρες προχθές (24-08-2015) ότι χρήστης του διαδικτύου, που κατέχει προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης προέβη σε διαδικτυακή ανάρτηση, εκφράζοντας την πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Η Rebecca Fong, ο Κώστας Μεμετζής και το "Μεταναστευτικό"

Το Δήμο Παιονίας επισκέφθηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου η Αμερικανίδα Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κα Rebecca Fong.

Η ταινία Lunchbox στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς


 Με μια υπέροχη ταινία ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” θα αποχαιρετίσουν το καλοκαιράκι από τις 27 έως και 29 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς στους εισαχθέντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς 
"Συγχαίρω θερμά τους νέους και τις νέες του Δήμου Κιλκίς για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η σημαντική διάκριση που πέτυχαν είναι αποτέλεσμα οργανωμένης προσπάθειας και μελέτης αλλά και υποστήριξης από το οικογενειακό και εκπαιδευτικό τους περιβάλλον.

Συγχαρητήρια δήλωση Γ. Φραγγίδη για τους εισακτέους σε ΑΕΙ ΤΕΙ

Συγχαρητήρια δήλωση Γ. Φραγγίδη
"Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του νομού μας για την σκληρή προσπάθεια που έκαναν και πέτυχαν το στόχο της εισαγωγής τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας. Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς που σε αυτές τις δύσκολες εποχές έμειναν προσηλωμένοι στους στόχους τους ως απαραίτητοι αρωγοί της προσπάθειας των νέων ανθρώπων.

Σήμερα στις 6.30 μ.μ.στο Κιλκίς: Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Αιγινιακός

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
ΩΡΑ: 18:30
ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς: Τι προσέχω όταν κυκλοφορώ στο δρόμο με ποδήλατο

Το ποδήλατο έχει εισβάλει στη ζωή μας για τα καλά και όλο και περισσότεροι δείχνουν να το προτιμούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Πώς να μην το προτιμήσεις κανείς άλλωστε, όταν αποτελεί τον πιο φτηνό και οικολογικό τρόπο μετακίνησης στην πόλη; Εκτός αυτού, είναι απλό, πρακτικό και οικονομικό, δεν πιάνει χώρο, δεν μας δυσκολεύει ποτέ στο παρκινγκ και την κίνηση κι επιπλέον μας κάνει να βλέπουμε την πόλη με μια νέα, φρέσκια ματιά.

Πανελλήνιες 2015: Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων του νομού Κιλκίς



























Σήμερα το βράδυ...συναυλία του "πόλις" στο Ράντσο Κιλκίς


Πανελλαδικές 2015: Σήμερα οι βάσεις και τα αποτελέσματα

Σήμερα, στις 10 το πρωί, το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων θα δώσει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ανακατασκευάστε τα τόνερ και τα μελάνια σας, στο κέντρο του Κιλκίς

- Ανακατασκευάστε τα τόνερ και τα μελάνια σας γρήγορα, ποιοτικά και οικονομικά.
- Κινητά στης καλύτερες τιμές.
- Tazamobile από τη VODAFONE για να μιλάς ασταμάτητα.

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε στην Κ. Γαβριηλίδη 20, στο κέντρο του Κιλκίς.

Κοινωφελής εργασία: Αιτήσεις από σήμερα για 19.101 θέσεις – Οι όροι συμμετοχής και οι προθεσμίες (προκήρυξη)

Σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου, ξεκινά η τρίτη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για τη δημιουργία 19.101 θέσεων πλήρους απασχόλησης, για χρονικό διάστημα 5 μηνών στα Υπουργεία, τις Περιφέρειες και τις αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

«Μεταναστευτικό»: Σύσκεψη με Ευρωπαίους στο Πολύκαστρο - Video



Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΥΓΗ ·Τρέμουν τις εκλογές Ν Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΛΑΕ-Χρονοτριβούν ενώ ξέρουν ότι αυτή η Βουλή δεν δίνει κυβέρνηση·Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ- Αυτοδυναμία τετραετίας με παράλληλο πρόγραμμα·Στην Υγεία- Διαδικασία για 2.440 προσλήψεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Βόμβα για τον «μπαμπά» του Αλέξη Τσίπρα-Η Ζωή απασφάλισε και απειλεί να.. ανατινάξει το Μαξίμου·Πρώτο σοκ τον Σεπτέμβριο σε 122.000 επικουρικές συντάξεις με ψαλίδι 5,2%-Στρατωτικοί, συμβολαιογράφοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και ναυτικοί ανάμεσα στα θύματα·Προεκλογικές προσλήψεις και στην Υγεία-Σε νοσοκομεία και ΕΚΑΒ