Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Με σύνθημα «Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο – Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!» το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9/9 και όχι την Κυριακή 8/9 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η Κ.Ο. Κιλκίς του ΚΚΕ και η ΟΒ της ΚΝΕ , μαζί με φίλους, οπαδούς του κόμματος και της νεολαίας, τις μέρες που μας απομένουν μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη, δίνουμε με αισιοδοξία τη μάχη για την επιτυχία του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»!

Να φτάσει το κάλεσμα του, σε κάθε χώρο και στέκι νεολαίας, σε χώρους δουλειάς γειτονιές και χωριά. Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει η συμβολή και η κινητοποίηση όλων. Να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να είναι το 50ό Φεστιβάλ αντάξιο της ιστορικής του διαδρομής, να επιβεβαιώσει τον «τίτλο» του, ως το πιο μεγάλο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός της χώρας, να αποτελέσει σταθμό για τον ίδιο τον θεσμό του Φεστιβάλ, να γράψει ιστορία!

Απευθυνόμαστε, επίσης, στους παλιούς ΚΝίτες και τις ΚΝίτισσες όλων των ηλικιών που δημιούργησαν, έχτισαν, έβαλαν το λιθαράκι τους στον μοναδικό θεσμό του Φεστιβάλ, έζησαν τα καλύτερά τους χρόνια μέσα στις γραμμές της ΚΝΕ. Είναι κομμάτι της ιστορίας του Φεστιβάλ και έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στον εορτασμό των 50 χρόνων. Τους καλούμε να ενισχύσουν το Φεστιβάλ με κάθε τρόπο, να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις του, να συμβάλουν στην προσπάθεια της ΚΝΕ να συλλέξει αρχειακό υλικό από τα Φεστιβάλ. Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στον δρόμο του αγώνα για να «γενούνε τα σκοτάδια λάμψη!

Καλούμε καθέναν και καθεμία στη μεγάλη φεστιβαλική εκδήλωση τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Κήπου στο Κιλκίς.

Θα μιλήσει η Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της ΚΕΟΕ του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Θα πραγματοποιηθούν, μουσικό αφιέρωμα σε μεγάλους καλλιτέχνες και δημιουργούς και μεγάλο γλέντι με το συγκρότημα ΤΣΕΡΝΑ.

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση αφιερωμένη στα 25 χρόνια από τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, χώρος δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους, βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, μπαρ-ταβέρνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.