Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση «Μνήμες χαραγμένες σε πέτρα»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια όμορφη, ζεστή και γλυκιά βραδιά με ωραίους ανθρώπους, σαρακατσαναίους και μη, απολαύσαμε την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ, στα εγκαίνια της έκθεσης ανάγλυφου σε πέτρα του εκπαιδευτικού και συγγραφέα, Θεόδωρου Γιαννακού, με τίτλο «Μνήμες χαραγμένες σε πέτρα». 

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Παιονίας

Δελτίο τύπου  Γ. Γεωργαντά
Συνάντηση με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου Παιονίας είχε σήμερα στο Πολύκαστρο ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς, Γ. Γεωργαντάς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 27/11/2019, 7:50 μ.μ.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα 
Συνελήφθη χθες (26 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 53χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του 600 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο.

Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς: Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς vs Π.Α.Σ. Αετός


(Video) Κιλκίς: Υποδοχή Ιεράς Εικόνας Παναγίας Φανερωμένης από την Καστοριά


Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας Παναγίας Φανερωμένης από την Καστοριά, έγινε στον Ι.Ν. Ναό Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων στο Κιλκίς, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.

Παίονες αστυνομικοί τσάκωσαν 32χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (26 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός 32 ετών, για κατοχή και διακίνηση διαφόρων εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαλκιδική: Δικογραφία σε βάρος 9 ατόμων για φθορές και κλοπές σε σχολείο

Εξιχνιάσθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, φθορές και κλοπές αντικειμένων, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, σε σχολικό συγκρότημα της Χαλκιδικής.

Δοκιμαστικά για την Karlsruhe SC στη Θεσσαλονίκη στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση Aquilo Football Group
Η Aquilo Football Group που κινείται σε ευρωπαϊκά πρότυπα έχοντας έδρα στη Γερμανία, κι έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, αναζητεί ταλαντούχους παίκτες για λογαριασμό της Karlsruhe SC.

Ο "ΑΙΑΣ" Judo Κιλκίς έδωσε το «παρών», στο Διεθνές Τουρνουά Judo, στη Σόφια της Βουλγαρίας

Δελτίο τύπου "Αίαντα Κιλκίς"
Στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2019 οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου "ΑΙΑΣ" Judo Κιλκίς έδωσαν το «παρών» στο Διεθνές Τουρνουά Judo, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος της Locomotiv Σόφιας, στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στα Γιαννιτσά (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο κλειστό στάδιο Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών για τις ηλικίες γεννηθέντων από 2005 έως 2014.

Πολύκαστρο: Εκδήλωση για τον Προϋπολογισμό του Δήμου Παιονίας

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στις 6:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρου Πολυκάστρου, η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα "Ο αντιλαϊκός προϋπολογισμός του Δήμου Παιονίας και οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης". Θα μιλήσει ο Τάσος Βασιλακάκης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας και δημοτικός σύμβουλος. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (27/11/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ο Γιώργος Νικολαΐδης με τους συμπαίκτες του
Μόνο χαρά και περηφάνια μπορεί να νιώθει για τα δικά του παιδιά ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που πλέον αγωνίζονται με τα χρώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Τήτος


Του Μάκη Ιωσηφίδη
Μεγάλη μορφή ο Τήτος (το πρόσωπο υπαρκτό, το όνομα φανταστικό). Χρήστο τον βαφτίσανε αλλά όταν από μικρό τον ρώταγαν πώς τον λένε, απαντούσε…Τήτο. Έτσι λοιπόν ως Τήτος καθιερώθηκε. Τον είχα μαθητή στην έκτη τάξη στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Black Friday και στην Εκπαίδευση...


"Ευχαριστούμε θερμά, την εταιρεία ζυμαρικών BARILLA HELLAS..."

Δελτίο τύπου
Δήμου Παιονίας
Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παιονίας ευχαριστεί θερμά, την εταιρεία ζυμαρικών BARILLA HELLAS για την πολύτιμη δωρεά με προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Κιλκίς: Αναμενόμενα πετυχημένη η εκδήλωση με τραγούδια διαμαρτυρίας

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Όλοι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, απόλαυσαν ένα πανέμορφο διεθνές μουσικό σεργιάνι με την αισθαντική και βελούδινη φωνή της Νατάσας Χρηστίδου του Αποστόλη Δημητρακόπουλου και του Δημήτρη Σταθόπουλου που τους συνόδεψε με το μπουζούκι του.

Η Αλβανία και η καταστροφική έπαρση του αθηναϊκού κατεστημένου…

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Αλβανία εξακολουθεί να είναι μια άγνωστη χώρα για την ελληνική κοινή γνώμη. Αλλά ούτε και οι οργανικοί διανοούμενοι του ελληνικού καθεστώτος γνωρίζουν πολλά περισσότερα από ό,τι ο μέσος πολίτης. Εξίσου άγνωστη είναι και η ζωή των Αλβανών υπηκόων στη χώρα μας.

Επιμόρφωση σε θέματα πρώτων βοηθειών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς διοργάνωσε ενδοσχολική επιμόρφωση για τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου σε θέματα πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με τους Εθελοντές – Διασώστες της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. (ΠΡΟστατεύω Τον Εαυτό μου Και Τους Άλλους) Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.