Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

"Πέτρο, Κατερίνα και Άκη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."

Δελτίο τύπου Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Οι Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον κ. Πέτρο Καρβουνίδη, όσο και την Αντιδήμαρχο καθαριότητας Αικατερίνη Ζιούτα-Γιαννακούλα και τον Αντιδήμαρχο πρασίνου Άκη Πιπερίδη, για την έγκαιρη και απρόσκοπτη μεταφορά των σχολικών βιβλίων στις σχολικές μονάδες. 

Summer in action: Καλοκαιρινές δράσεις για τους μικρούς φίλους στο Ράντσο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Summer in action ''καλοκαιρινές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους'' με θέμα για την δεύτερη εβδομάδα ''Κυνηγοί της εμπειρίας''. Συνεχίζουμε τις δράσεις μας για την τρίτη εβδομάδα από 2/7 έως 6/7 με θέμα:

Εκπαιδευτικές δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς για το σχολικό έτος 2017 – 2018

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Και φέτος τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του Νομού Κιλκίς επέλεξαν να εντάξουν την επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη, στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τους!

Ενημερωτική ημερίδα για το Κτηματολόγιο στη Χαλάστρα

Ενημερωτική ημερίδα για την έναρξη λειτουργίας του Κτηματολογίου στις Δημοτικές Κοινότητες Σίνδου, Χαλάστρας, Καλοχωρίου, Κυμίνων και Νέων Μαλγάρων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, στις 12.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Χαλάστρας (αίθουσα συνεδριάσεων).

Θεσσαλονίκη: Συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο "Η Μικρά Ασία συναντά το Ρεμπέτικο"

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου και η ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α Παύλου Μελά Σταυρούπολης & Κορδελιού – Ευόσμου διοργανώνουν – Συναυλία Αλληλεγγύης – η Μικρά Ασία συναντά το Ρεμπέτικο, με σκοπό την συλλογή τροφίμων και λοιπών ειδών σούπερ μάρκετ για τις οικογένειες που στηρίζει η Αρωγή Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00, στο Δ.Α.Κ. Ευόσμου «Βούλα Πατουλίδου» (Γοργοποτάμου 3 & Εθνικής Αμύνης – Εύοσμος), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Γεωργαντάς: Αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα μου, για τους Γραμματείς των Υπουργείων


Ομιλία του Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά από τη σημερινή συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης, αρμοδ. Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Με φωτογραφικό άλμπουμ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μοιάζουν οι προκηρύξεις επιτελικών στελεχών του Δημοσίου».

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου δήμου Παιονίας, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 3η ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Μέτρα βιοπροφύλαξης εισόδου ασθενειών σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

Ανακοίνωση  Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Π.Ε. Κιλκίς
Δεδομένου της πρόσφατης εμφάνισης εστίας πανώλους μικρών μηρυκαστικών για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Βουλγαρία), καθώς και της εμφάνισης νοσημάτων (ευλογιά, οζώδης δερματίτιδας των βοοειδών, καταρροϊκός πυρετός και κλασσική πανώλης χοίρων), τα οποία θέτουν σε κίνδυνο το ζωικό κεφάλαιο της περιοχής μας, υπενθυμίζουμε και εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων για την πιστή εφαρμογή των μέτρων βιοασφαλείας όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω, ώστε να αποφευχθεί κάθε δυνατότητα μετάδοσης των νοσημάτων:

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουμε ΟΧΙ στη συμφωνία με τα Σκόπια

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απαντώντας σε φήμες, έκανε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, την ακόλουθη δήλωση: "Η συμφωνία με τα Σκόπια, αν έρθει, θα έρθει στη Ελληνική Βουλή μετά το τέλος του 2018. Και τότε η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε εκεί για να ψηφίσουμε ΌΧΙ και να την ακυρώσουμε με κάθε τρόπο.

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικράτειας, με αίτηση ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και σύσσωμες οι Παμμακεδονικές Ενώσεις των αποδήμων Μακεδόνων, ως όφειλαν και δικαιούνται, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικράτειας, με αίτηση ακύρωσης της εφιαλτικής συμφωνίας των Πρεσπών, που υπογράφηκε στις 17 Ιουνίου 2018 μεταξύ των υπουργών εξωτερικών της Ελλάδος και των Σκοπίων κ. Ν. Κοτζιά και κ. Δ. Δημητρόφ.