Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Αυτά λέει η νέα Νέα Δημοκρατία για το ασφαλιστικό

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το κοινωνικό κράτος που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτο. Διότι δίχως ανάπτυξη κανένα κοινωνικό κράτος δεν μπορεί να παρέχει στους πολίτες ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας.

Βέροια: 3,5 κιλά γεμάτο με χασίσι μυρωδάτο

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη 44χρονου ημεδαπού σε χωριό της Ημαθίας για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και την κατάσχεση πάνω από 3,5 κιλών κάνναβης.

Έκκληση για αίμα από τον πολιτιστικό σύλλογο Δροσάτου

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου κάνει έκκληση για αίμα. Εάν είστε από 18 μέχρι 60 χρονών και έχετε τη δυνατότητα να δώσετε αίμα για λογαριασμό του συλλόγου, μπορείτε να επισκέπτεστε το τμήμα αιμοδοσίας νοσοκομείο του Κιλκίς καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι και Σαββατοκύριακο από τις 10 μέχρι τις 12 το πρωί.

Κιλκίς: Εκδήλωση-ομιλία με θέμα "Τι συμβαίνει με το Ισλάμ - Ιστορική προσέγγιση"

Στο παγκόσμιο σκηνικό τα τελευταία χρόνια και περισσότερο στις δυτικές κοινωνίες,εμφανίζεται μια συγκρουσιακή απειλή προερχόμενη από κάποιους ισλαμικούς κύκλους που προβληματίζει και δημιουργεί άμεσα την ανάγκη,
α) της γνώσης του τι είναι "ΙΣΛΑΜ" στις διάφορες συνιστώσες του και
β) την ανάγκη έρευνας με στόχο την αντικειμενική γνώση του φαινομένου αυτού.

«Βραδιές Θεάτρου» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ διοργανώνουν τις «Βραδιές Θεάτρου», οι οποίες αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2016.
Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα), σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Βασιλόπιτα και πρώτη τακτική συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, του έτους 2016, την προσεχή Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας θα κόψει την βασιλόπιτά της και θα απονείμει τιμητικές διακρίσεις σε προσωπικότητες που, με την δράση και την προσφορά τους, εκπέμπουν μηνύματα αγάπης, θάρρους, αισιοδοξίας, και δημιουργικότητας.

Η εγκληματικότητα τον Δεκέμβριο 2015 σε όλη την Ελλάδα

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Kinesis–Gym Κιλκίς: 3μηνη συνδρομή παροχής γυμναστηρίου σε προσφορά!


Ξεκινάμε δυναμικά την νέα χρόνια βάζοντας στόχους για σωματική και ψυχική βελτίωση.
Εμείς στο Kinesis–Gym το κάνουμε πράξη προσφέροντας
3 μήνες παροχή γυμναστηρίου ΜΟΝΟ 79€!
και για όσους είναι άνεργοι, φοιτητές, μαθητές ΜΟΝΟ 59€!

Η Ελλάδα δικαιούται τις πολεμικές αποζημιώσεις

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης 
Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας προς τη χώρα μας δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως και οι γερμανικές κυβερνήσεις παραβιάζουν διεθνείς συμφωνίες, όταν αρνούνται να πράξουν τα αυτονόητα. Ωστόσο, ως παρήγορο θα πρέπει να θεωρηθεί το γεγονός ότι η ελληνική θέση έχει τη συναίνεση μεγάλου τμήματος του γερμανικού λαού και ακόμη περισσότερο ότι υπάρχουν οργανώσεις εντός της Γερμανίας που εργάζονται στην κατεύθυνση απόδοσης δικαιοσύνης.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Κάλεσμα στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2016

Υπογράφει η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το 2016 θα είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, καθώς συνεχίζεται και από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ η εφαρμογή των βάρβαρων, μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, της εσωτερικής υποτίμησης και της περικοπής κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.