Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Υπό τη σκιά του κορωνοϊού οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Το μήνυμα του Πολυτεχνείου στο σήμερα ενισχύεται με το αίτημα για Υγεία. Με ευθύνη για την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, τιμήσαμε και φέτος τους αγώνες του λαού μας για Δημοκρατία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη.

Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους γεωργούς που πλήττονται από την πανδημία COVID-19


Ανακοινώνεται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι, φυσικά πρόσωπα, οι οποίοι είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, κάτοχοι γεωργικής έκτασης με καλλιέργεια ελιάς ελαιοποιήσιμης ή/και διπλής κατεύθυνσης, εξαιρουμένης της ποικιλίας Καλαμών (Καλαματιανή, Τσιγκόλι, Αετονύχι), διπλής κατεύθυνσης, να υποβάλλουν αίτηση στήριξης-πληρωμής στο πλαίσιο του Μέτρου 21 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους γεωργούς των τομέων που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2014-2020.

Μελισσοκομία: Υποχρεωτική δήλωση των κατεχόμενων κυψελών (κυψελών διαχείμασης)


Ενημερώνουμε όλους τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κατόχους μελισσοκομικού βιβλιαρίου ότι πρέπει να δηλώσουν τις κατεχόμενες κυψέλες (δηλ. τις κυψέλες διαχείμασης) στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς ή στα κατά τόπους γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Πολυκάστρου και Γουμένισσας μέχρι 31-12-2020.

Κορωνοϊός (17/11/2020): 2.422 νέα κρούσματα (48 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 63 θάνατοι


Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 2.422 νέα κρούσματα και 63 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 78.825 και των θυμάτων σε 1.228. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 443 συμπολίτες μας, ενώ 392 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.128.189 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Κιλκίς: Απετράπη εισαγωγή στην χώρα μεγάλης ποσότητας κάνναβης


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας οδήγησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ημεδαπού άνδρα, που προσπάθησε να εισάγει στη χώρα μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Θέσεις εργασίας στην ELVIAL SA (17/11/2020)


Ανακοίνωση ΕΛΒΙΑΛ
Η ELVIAL έχοντας ως κινητήριο δύναμη την υψηλή ποιότητα, την τεχνολογία και το απαράμιλλο design καταφέρνει να ξεχωρίζει στην αγορά διέλασης αλουμινίου για περισσότερα από 30 χρόνια. Λόγω της συνεχούς της ανάπτυξής ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς ηλεκτρονικά την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 17/11/2020, 6:35 μ.μ.


Σύλληψη ενός ατόμου στην Πέλλα για λαθρεμπόριο τσιγάρων
Συνελήφθη χθες (16 Νοεμβρίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς: Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού


Καταγγελία 
Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Με τις συνεχιζόμενες διαταγές από τις Διοικήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίες θέτουν σε δεύτερη μοίρα την προστασία και την ασφάλεια των εργαζόμενων Αστυνομικών στον εργασιακό χώρο τους για την αποφυγή διασπορά του covid-19, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς προχώρησε σε σχετική καταγγελία.

Προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης στο βορειοανατολικό τμήμα της Τερπύλλου Κιλκίς


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα διακοπεί η ρευματοδότηση στο βορειοανατολικό τμήμα της Τερπύλλου (στην περιοχή κοντά στον ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονα) από τις 12:00 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

(Video) Πολυτεχνείο: Κατάθεση στεφάνων από συλλόγους και φορείς του Κιλκίς

Πολυτεχνείο: Κατάθεση στεφάνων από συλλόγους και φορείς του Κιλκίς, την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020.

Γ. Φραγγίδης: 17 Νοεμβρίου - ημέρα μνήμης, περισυλλογής και Δημοκρατίας


Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την 17 Νοεμβρίου
Η επέτειος του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου είναι μια μέρα γιορτής αλλά και τιμής για την εξέγερση της αδούλωτης και αδάμαστης νεολαίας, η οποία με θάρρος και ηρωισμό αγωνίστηκε για τη δημοκρατία σε μια ελεύθερη Ελλάδα. Το Πολυτεχνείο συμβολίζει αυτή ακριβώς τη γενναιότητα της ελληνικής ψυχής και το αδούλωτο πνεύμα της νέας γενιάς, στον διαχρονικό αγώνα για την ελευθερία και τη δημοκρατία.

"Άμεσα μέτρα για την ισότιμη εκπαίδευση όλων των μαθητών και την προστασία της υγείας των κατοίκων του Παλιού Αγιονερίου"

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Παλιού Αγιονερίου
Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου η Κυβέρνηση αποφάσισε το κλείσιμο των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων, μετά το κλείσιμο των Γυμνασίων και Λυκείων την προηγούμενη εβδομάδα.  Αυτό το μέτρο, ωστόσο, από μόνο του δεν επαρκεί για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων, αν δεν συνδυαστεί και με άλλα μέτρα, όπως:

Ο άγριος Νοέμβρης του ‘73

Του Ανδρέα Αγτζίδη
Στις 17 Νοεμβρίου 1973 γράφτηκε στο Πολυτεχνείο από τους φοιτητές μας και τη νέα γενιά, μια καινούργια χρυσή σελίδα στη νεότερη ιστορία μας. Εξέγερση του Νοεμβρίου θα μείνει για πάντα ένα φωτεινό πρόσημο που θα καθοδηγεί και θα κατευθύνει το λαό και τη νεολαία μας σε νέους αγώνες, σε νέες κοινωνικές κατακτήσεις.