Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Σύνδρομο Down 2023

Δελτίο τύπου Ε.Σ.Α.μεΑ.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ορίζει ως Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down την 21η Μαρτίου κάθε έτους και καλεί όλα τα κράτη μέλη, τις οργανώσεις και τους διεθνείς οργανισμούς, καθώς και την κοινωνία των πολιτών, να ακολουθήσουν και να προωθήσουν τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Συνδρόμου Down με τον κατάλληλο τρόπο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν την κοινωνία για το σύνδρομο Down.

Ετήσιος χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης Κιλκίς



Θεατρική παράσταση "Η δόξα των Ψαρών" από τα κατηχητικά σχολεία της Μητρόπολης Κιλκίς



ΑΤΛΑΣ Κιλκίς: Πάλεψε, αλλά...

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 19.03.2023, στο ΔΑΚ Κιλκίς, ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ συναντήθηκε με την Ακαδημία του Αίαντα Κρύα Βρύσης, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κ16 Κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ. 

Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Ο Ελληνισμός θα εορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Την ημέρα αυτή όλοι ανατρέχουμε στο παρελθόν για ν’ αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς προγόνους μας, οι οποίοι μέσα από τα δεσμά της σκλαβιάς διατήρησαν άσβεστη, δια μέσου των αιώνων, τη φλόγα του Έθνους.

Μύρισε «Άνοιξη» στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Νέο θέμα της εβδομάδας «H Άνοιξη και Χελιδόνια» και ήταν η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσουμε ένα ανοιξιάτικο τοπίο με χελιδόνια και αμυγδαλιές. Έτσι λοιπόν πήραμε τα μολύβια και τις μπογιές και φτιάξαμε την ζωγραφιά μας. Ακόμη, στο μάθημα της ζωγραφικής ασχοληθήκαμε με τον Άντι Γουόρχολ κι αφού μάθαμε κάποια στοιχεία για την ζωή του διαλέξαμε τον πίνακα του με τίτλο «Flowers» και τον ζωγραφίσαμε. Η άνοιξη μπήκε σιγά σιγά και τα πρώτα λουλούδια δημιουργήθηκαν στο ΚΔΑΠ μας.

Ο Θ. Ορφανίδης, ο Κ. Σαββίδης και ο Γ. Σαρρής μιλούν με το Θωμά Μαρκόπουλο και το Νικόλα Νίτσα στον OkRadio

Ο Κ. Σιωνίδης, η Ε. Ράπτη, η Φ. Κυριακίδου, η Χ. Παπαδοπούλου και η Μ. Απατζίδη πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Ανακοίνωση ΚΚΕ με αφορμή την απάντηση του Υπ. Παιδείας για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
- “Το Κράτος έχει συνέχεια και στις ελλείψεις εκπαιδευτικών στο Κιλκίς.
- Οι «αντοχές της οικονομίας» το κριτήριο για τη μόρφωση των παιδιών μας.”
- Αποκαλυπτική είναι η τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής στο Κιλκίς.

Σε κοινοβουλευτική ερώτηση του ΚΚΕ, το Υπουργείο Παιδείας αντί να απολογηθεί και να πάρει άμεσα μέτρα για την κάλυψη όλων των κενών, ώστε να στηρίζονται και να μορφώνονται όλα τα παιδιά, αντιστρέφει για ακόμα μία φορά την πραγματικότητα.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (21/3/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με ψυχολογία στα ύψη ενόψει πλέι οφ
Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και επικράτησε με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο των Μακεδόνων Λιβαδίων, παραμένοντας μαζί με τη Νέα Σάντα στην πρώτη θέση (υστερεί στην ισοβαθμία) με 48 βαθμούς. Όλα πλέον θα κριθούν στη διαδικασία των πλέι οφ, με την ομάδα του Αλέξανδρου σαφώς να στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Ερώτηση Μαρίας Σπυράκη, για την κυκλοφορία τροφίμων από γρύλλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα στην ΕΕ

Η έγκριση κυκλοφορίας τροφίμων που περιλαμβάνουν συστατικά από έντομα και ειδικότερα γρύλλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα στην ΕΕ, προκαλεί αναστάτωση στους καταναλωτές και εύλογη ανησυχία σε επιστημονικούς φορείς. Η ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη έθεσε το θέμα με γραπτή ερώτηση προς την Κομισιόν και έλαβε μια κατ αρχήν διαβεβαίωση από την αρμόδια Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου, ότι η αναγραφή των συστατικών των τροφίμων σε εμφανές σημείο είναι υποχρεωτική.

Ενημερωτική εκδήλωση με την Ειδική Ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου*
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με θέμα «Στοματική Υγιεινή #Kids_Edition», την Κυριακή 19/3/2023 στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου. Το βιβλιοπωλείο μας, άλλο ένα απόγευμα γέμισε με τις δικές σας παιδικές φωνές και στολίστηκε με τα δικά σας χαμόγελα.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Μια φορά θυμάμαι», στο Κιλκίς

Το «μουσικό και θεατρικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεών του παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Μια φορά θυμάμαι».

Αναστασία Χαρτοματσίδου Ντάση, υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ



Τα νέα του ΑΣΕΠ (21/3/2023)

Δελτίο τύπου ΑΣΕΠ
1. 2Γ/2022: Έναρξη διαδικασίας βαθμολόγησης
2. 1Ε/2023: Έκδοση προκήρυξης
3. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
4. 6E/2021: Έκδοση αρχικών πινάκων (Κ.Θ. 10001)
5. 1Κ/2023: Έκδοση προκήρυξης
6. 4Κ/2018: Διεξαγωγή ειδικής πρακτικής δοκιμασίας από επιλαχόντες
7. Αποτελέσματα ενστάσεων ΓΔ της ΓΓ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης
8. 1Ε/2022: Ανάρτηση αρχικών πινάκων (Κωδικός Θέσης: 10001)
9. 1Ε/2022: Ανάρτηση αρχικών πινάκων (ΚΘ 10002, 10003, 10004)


Συνάντηση γυναικών με την Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδη



Λόγος Ποιητικός (για την παγκόσμια ημέρα ποίησης)

Του Κώστα Μπούζα
Είπαν για τον ποιητή, ότι είναι ιππέας κυμάτων. Ότι φτερουγίζει η ψυχή του κάθε φορά το μύθο του που αγγίζει. Γιατί αυτός δεν ζει όπως οι άλλοι θα εννοούσαν τη ζωή. Το ίδιο που εκείνοι λεν ζωή, αυτός το λέει θάνατο.

Γ. Φραγγίδης: Η έλλειψη σε αναισθησιολόγους «παραλύει» το Νοσοκομείο Παπανικολάου και ειδικότερα την Καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη κατέθεσαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Φραγγίδης, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης κ.κ. Γιώργος Αρβανιτίδης και Χάρης Καστανίδης και οι βουλευτές-μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής κ.κ. Γιώργος Μουλκιώτης, Μπουρχάν Μπαράν και Ανδρέας Πουλάς, επισημαίνοντας την κατάσταση οριακής και επισφαλούς λειτουργίας στην οποία έχει περιέλθει το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, λόγω της σοβαρής υποστελέχωσης του αναισθησιολογικού τμήματος.

Το γυμναστήριο KINESIS GYM παρουσιάζει το νέο επεισόδιο Les Mills/RPM 87 (New Release)

Ανακοίνωση 
KINESIS GYM

Το γυμναστήριο KINESIS GYM στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο RPM 87 (New Release).

(Video) Δήλωση της Ειρήνης Αγαθοπούλου στη Gnomiwebtv, για το νομοσχέδιο που ιδιωτικοποιεί το νερό

(Video) Εκδήλωση Δρομέων Υγείας Κιλκίς με θέμα "Τρέχοντας με ασφάλεια"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και επιτυχημένες εκδηλώσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς ήταν αυτή που έγινε το Σάββατο 18 Μαρτίου στοΕπιμελητήριο Κιλκίς. Οι ομιλητές Κουρκουρίκης Γιάννης – Προπονητής δρόμων αντοχής, Λυρτζής Χρήστος – Χειρούργος ορθοπεδικός, Ανθή Ισμήνη Ναούμη – Διατοτολόγος διατροφολόγος, Παπαδόπουλος Θεόδωρος- Φυσικοθεραπευτής και Αραμπατζής Θεόδωρος-Business and marketing coach, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που γέμισε την αίθουσα καθώς ανέπτυξαν πολύ κρίσιμα ζητήματα για τους ερασιτέχνες δρομείς.

(Video) Ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023.