Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

(Video) O Βασίλης Χατζηαποστόλου μιλά για την ΕΠΟ, την παραίτηση του από την ΕΠΣ Κιλκίς και τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ

Συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021. Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου κάνει μια ιστορική αναδρομή για τη συμμετοχή του στην ΕΠΟ και μιλά για την παραίτησή του από την ΕΠΣ Κιλκίς και τη μελλοντική συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μετά από το κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

(Video) Ευεξία και βόλτες στη 2η Ποδηλατάδα του Δήμου Κιλκίς

Με έναν απογευματινό χαλαρό ποδηλατικό περίπατο άνοιξαν χθες τα "Ελευθέρια" του Δήμου Κιλκίς. Πάνω από εκατόν είκοσι ποδηλάτες, ένα χαρούμενο σμήνος από μικρούς, εφήβους και ενήλικες, ποδηλάτησαν από το Δημαρχείο Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης και με κατεύθυνση το πάρκο "Γαλήνη" διέσχισαν την περιφερειακή οδό, το δρόμο που οδηγεί στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, με κατάληξη μέσω της 21ης Ιουνίου, και πάλι στο σημείο αφετηρίας.

Κορωνοϊός (4/6/2021): 1.112 νέα κρούσματα (4 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 34 θάνατοι και 445 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.112, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 407.857 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 35 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.823 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

"Καθαρίζουμε αποψιλώνοντας το Δήμο Κιλκίς"


Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης 

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κιλκίς

Σας προσκαλώ το Σάββατο Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος να δράσουμε όλοι μαζί καθαρίζοντας και αποψιλώνοντας τον Δήμο μας.

Webinar για εκπαιδευτικούς, με θέμα «Κλιματική αλλαγή - ακραία υδρομετεωρολογικά φαινόμενα»


Δελτίο τύπου Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς
Με επιτυχία υλοποιήθηκε την Πέμπτη 3/6/2021, και ώρες 7.00-9.30 μ.μ., η επιμορφωτική εξ αποστάσεως εκδήλωση - Webinar για εκπαιδευτικούς, με θέμα «Κλιματική αλλαγή - ακραία υδρομετεωρολογικά φαινόμενα». 

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στο Σταυροχώρι Κιλκίς


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 6 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί  διακοπή ηλεκτροδότησης στο Σταυροχώρι από τις 8:00 έως τις 14:00 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Συγχαρητήρια σε μαθήτριες του Λυκείου Μουριών για την πανελλήνια διάκρισή τους σε διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς
Στα πλαίσια των δράσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», το ίδρυμα διοργάνωσε διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος με θέμα «Η ιστορία μίας Μέλισσας». «Η Μέλισσα» συστάθηκε ανεπίσημα το 1916 ως μία προσπάθεια παροχής βοήθειας προς τους πρόσφυγες του Καύκασου. 

Θέσεις εργασίας στην εταιρία Metalco Κιλκίς (4/6/2021)


Από την εταιρία Metalco Κιλκίς ζητούνται μηχανολόγοι μηχανικοί με γνώση Autocad και Solidworks. Ζητούνται επίσης εργατοτεχνίτες μετάλλου και εργάτες βαφής μετάλλου Τηλ.: 6985 012 130

Ψήφισμα 5 παρατάξεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα αρχαία της Βενιζέλου


Δελτίο τύπου Γενοβέφας Ναβροζίδου
Η προώθηση της λύσης της απόσπασης, αποθήκευσης και πιθανής επανατοποθέτησης του συνόλου των μοναδικών αρχαιολογικών ευρημάτων στον σταθμό του Μετρό της Βενιζέλου, που χαρακτηρίστηκαν και «Βυζαντινή Πομπηΐα», παρά την πρόσφατη οριακή απόφαση του ΣτΕ, η οποία έδειξε ότι ακόμη και για τη νομιμότητα αυτής της λύσης υπάρχει μια πολύ ισχυρή νομική αμφισβήτηση, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες κορυφαίων προσωπικοτήτων των γραμμάτων και των τεχνών από την Αμερική, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως εκφράστηκαν και στην πρόσφατη επιστολή που απέστειλαν στον Πρωθυπουργό.

Συνεχίζεται η Απογραφή Γεωργίας - Κτηνοτροφίας 2021, ολοκληρώνεται στις 22 Ιουνίου 2021


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η Απογραφή Γεωργίας-Κτηνοτροφίας 2021, η οποία διενεργείται από τις 22 Μαρτίου 2021, σε όλη τη Χώρα, από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Η Απογραφή Γεωργίας-Κτηνοτροφίας πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 22 Ιουνίου 2021 και αποσκοπεί στη συγκέντρωση πληροφοριών για το είδος των καλλιεργούμενων εκτάσεων και των εκτρεφόμενων ζώων και πτηνών, τις τεχνικές καλλιέργειας, τον σταβλισμό των ζώων και την απασχόληση σε κάθε γεωργική ή κτηνοτροφική εκμετάλλευση.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 23


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία - Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.

Δέντρο από νύχτα [*]



Του Φώτη Μισόπουλου
Másra vágytam
Μ.Ö [1]

Αγαθοπούλου: «Χρειαζόμαστε μεζούρες και χάρτες για να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να κλείσει δομές υγείας στο Κιλκίς;»


Δήλωση της Ειρήνης Αγαθοπούλου για τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη για τον επανασχεδιασμό του χάρτη της Υγείας
Μετά τα υποκριτικά χειροκροτήματα στους υγειονομικούς, μετά την άρνηση για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας με μόνιμο προσωπικό, μετά την ανυπαρξία σχεδιασμού και την πλήρη αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας, ο κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο «Το Σύστημα Υγείας στην COVID-19 και στη μετά-COVID-19 εποχή» δεν παρέλειψε να επιτεθεί στα δημόσια νοσοκομεία. 

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021


Δελτίο τύπου 
 Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς εν όψει της κατάθεσης του νέου νομοσχεδίου αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Εξακριβώθηκε η δράση συμμορίας κλοπών στις Σέρρες


- Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 8 ατόμων
- Ενέχονται σε 14 περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών από οικίες, οχήματα και κατάστημα
- Η συνολική τους λεία ξεπερνά τις 42.000 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση διαρρήξεων και κλοπών, που έγιναν τους τελευταίους μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας Σερρών.

Κοινή δήλωση 6 πρώην Υπουργών και βουλευτών για φαινόμενα σεξισμού και έμφυλων διακρίσεων

Η δήλωση
"Πολιτεύτρια της ΝΔ, επιλογή και εκλεκτή της «νέας τάξης» πραγμάτων, με σχόλια της εργαλειοποιεί το γυναικείο σώμα για να είναι αρεστό και θελκτικό!

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για τις αποζημιώσεις των σταφυλιών Crimson του Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Σε συνέχεια των ερωτήσεων και των παρεμβάσεων της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την ενίσχυση και την έμπρακτη στήριξη του πρωτογενούς τομέα στο Κιλκίς και στην Παιονία, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις αποζημιώσεις των επιτραπέζιων σταφυλιών της ποικιλίας Crimson.

Συνάντηση Δημάρχου Κιλκίς με Κοινοτάρχες για την αντιπυρική περίοδο


Κοινωνούς του σχεδίου πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των δασικών – αγροτικών πυρκαγιών κατέστησε όλους τους Κοινοτάρχες του Δήμου ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και στην ανάγκη δημιουργίας ενός εθελοντικού μετώπου ανά περιοχή.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον κ. Παπαδόπουλο Αλέξανδρο και την εταιρεία MLR Pharma για τη δωρεά 14.000 μασκών για τις ανάγκες των μαθητών/τριών του νομού Κιλκίς.

Συνεργασία Δημάρχου Κιλκίς με Πρόεδρο ΕΒΕ για την έκδοση επενδυτικού οδηγού


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε προχθές στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστο Χατζημλάδη και συζήτησαν την προοπτική έκδοσης επενδυτικού οδηγού με σκοπό την προσέλκυση νέων επενδυτικών κεφαλαίων στην περιοχή του Δήμου Κιλκίς.

Γκουντενούδης: Αλαζονική η διοίκηση του Δήμου Παιονίας


Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Για άλλη μια φορά η διοίκηση του δήμου, διά του Δημάρχου κ. Σιωνίδη, έδειξε την αλαζονεία που διακρίνει την δημοτική αρχή από την αρχή που ανέλαβε την διοίκηση, απέναντι στα θεσμικά όργανα του δήμου.

Συνάντηση εργασίας Α. Βεργίδη για έργα βελτίωσης της ασφάλειας του οδικού δικτύου


Συνάντηση εργασίας για έργα βελτίωσης και ενίσχυσης της ασφάλειας σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου τα οποία περιλαμβάνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Συντήρηση της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα» είχε σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης με τον Δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αξιούπολης Γιώργο Γεωργίτσαρο, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γοργόπης Ευάγγελο Γεωργίου, παρουσία του προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νίκου Γρηγοριάδη, στελεχών της Υπηρεσίας, καθώς και του ανάδοχου Νικόλαου Καϊσίδη.

Δήμος Παιονίας: Ενέργειες για την αξιοποίηση του αεροδρομίου Νέας Καβάλας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας αποφάσισε ομόφωνα στην συνεδρίαση της 31/5/2021, μετά από εισήγηση της διοίκησης που παρουσίασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Δραγανίδης, την κατάθεση ολοκληρωμένου αιτήματος για την παραχώρηση των απαραίτητων αγροτεμαχίων που συνθέτουν τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Νέας Καβάλας, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προκειμένου να ιδρυθεί το «Ψυχαγωγικό Θεματικό Πάρκο Αεραθλητισμού Δήμου Παιονίας».

Δάνεια έως 200.000 € για κεφάλαια κίνησης στους αγρότες και στις μεταποιητικές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία


Νέες δυνατότητες για όλους τους αγρότες και τις μεταποιητικές επιχειρήσεις, για εξεύρεση κεφαλαίων κίνησης έως 200.000 ευρώ, παρέχονται μέσα από το Ταμείο Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, ύστερα από πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού και του ΓΓ Αγροτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Μπαγινέτα.

(Video) Μεγάλη προσφορά της Κλινικής Γένεσις προς τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε εξαιτίας της πανδημικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας το τελευταίο χρόνο, μια πράξη ανθρωπιάς και τεράστιας ευαισθησίας προς το συνάνθρωπο πραγματοποιήθηκε από την μεγαλύτερη Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική της Βορείου Ελλάδος, την κλινική Γυναίκας "Γένεσις".

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρευματοδότησης σε έξι οικισμούς την Παρασκευή 4 Ιουνίου


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 4 Ιουνίου από τις 8:30 έως τις 14:30 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς του Μεταλλικού, της Μεγάλης Βρύσης, των Κυριακέικων, του Βαπτιστή, του Χωρυγίου και του Βαφειοχωρίου λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Παγκόσμια Ημέρα Ποδήλατου

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν