Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

"Τι λέει η Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση για την δίωξη του συνδικαλιστή Α. Καλεμκερίδη"

Ανακοίνωση Δημοσιοϋπαλληλικής Αγωνιστικής Συσπείρωση 
Ως παράταξη, καταγγέλλουμε την πειθαρχική δίωξη του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, Αχιλλέα Καλεμκερίδη, από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς και κατόπιν σχετικής καταγγελίας της συντονίστριας του ΕΚΑΒ, επειδή διεκδίκησε (με ανάρμοστο τρόπο κατά την συντονίστρια του ΕΚΑΒ) την άμεση διακομιδή ασθενούς σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και απαιτούμε την άμεση ανάκληση της. 

Έγινε ο αγώνας με τους παλαίμαχους του Άρη Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 21 Ιουλίου ο σύλλογος διοργάνωσε με επιτυχία τον καθιερωμένο φιλικό αγώνα μεταξύ της ομάδας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα και της ομάδας παλαιμάχων πρώην ποδοσφαιριστών του.

Αναβάλλεται η εθελοντική αιμοδοσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι η εθελοντική αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στο νέο κτίριο της Περιφέρειας, για τους πυροπαθείς της Αττικής, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 21/2018) που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018:

"Τα δάκρυα των Ελλήνων, έσβησαν την πύρινη λαίλαπα"


Γράφει η Μαριγώ Δημουλά
Τα δάκρυα των Ελλήνων έσβησαν τελικά την πύρινη λαίλαπα που στο διάβα της κατάπινε ότι έβρισκε μπροστά της, ανθρώπους, ζώα, καταπράσινα δάση, όνειρα, ελπίδες, αξιοπρέπεια.

Η Βουλή ανακοίνωσε μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης ενημέρωσε σήμερα τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές, που αποφάσισε ομόφωνα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Κιλκίς: Κάλεσμα πολιτών σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς σε συνεργασία με το Τοπικό Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, σε μια προσπάθεια συνδρομής στην ανακούφιση των πυροπαθών του Ν. Αττικής, απευθύνει κάλεσμα προς τους συμπολίτες μας, να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η ταινία “Το όνομα του ρόδου”, στο θερινό σινεμά Κιλκίς


Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στις 9.30 μ.μ. στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” θα προβληθεί η ταινία του Ζαν Ζακ Ανο “Το όνομα του ρόδου”, η οποία αντικαθιστά την ταινία “Ο καλός στρατιώτης Σβέικ” που λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν θα προβληθεί.

Βοήθεια για τους πυροπαθείς στον δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση
δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης καθώς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζουμε την βαθύτατη λύπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018 στην Αττική και την αμέριστη συμπαράσταση μας στους αγαπητούς συναδέλφους Δημάρχους, Ραφήνας – Πικερμίου, Μεγαρέων και Μαραθώνα.

Βοήθεια για τους πυροπαθείς από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Ανακοίνωση Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Είναι ώρα δράσης και πρωτοβουλιών τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.  Για να βοηθήσουμε τους πληγέντες από τις πυρκαγιές συγκεντρώνουμε καθημερινές και ώρες 7 έως 9μ.μ. στην Εστία μας Μεσημβρίας και Γ. Αργυρίου γωνία στο Κιλκίς.

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς




Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχοντας στο Εθνικό Πένθος ανακοινώνει την αναβολή των παρακάτω εκδηλώσεων:

Τριήμερη απότιση φόρου τιμής στα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών

Έπειτα από την κήρυξη, από τον Πρωθυπουργό της Χώρας, Αλέξη Τσίπρα, τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, αποφάσισε τη μεσίστια έπαρση της σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια από την 24η Ιουλίου έως και την 26η Ιουλίου 2018, καθώς και την αναστολή των δημόσιων εορταστικών εκδηλώσεων

"Γιατί... και εμείς μπορούμε"

Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "Άγιος Ευγένιος Ο Τραπεζούντιος"
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για να σταλούν στους πυρόπληκτους της Αττικής.Τα είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν και θα συγκεντρωθούν είναι συγκεκριμένα: ΓΑΖΕΣ, ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ, ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ.

Σε Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, Ζαγόρι, Ξηρολίβαδο και Κοζάνη οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Αν και η καλοκαιρινή περίοδος δεν θεωρείται «αγωνιστική» οι Δρομείς Υγείας δεν χάνουν τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι διάφοροι αγώνες σε όλη τη χώρα. Έτσι: 

Έκκληση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Με βαθύ το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους Έλληνες συμπολίτες μας με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις λόγω των πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας, ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς κάνει έκκληση προς τους πολίτες για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, παιδικά γάλατα μακράς διάρκειας, πάνες, μωρομάντηλα, φρυγανιές, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, ατομικούς χυμούς και νερά).